QUOTE(abiga @ 2012 02 19, 16:47)
Tamsiems paakiams savo patirties galiu pasakyti, kad niekas nepadeda, tik kosmetinis maskuoklis. Čia matyt paveldima. Jei kas atradot kokią priemonę, kuri pašalitų tamsumą, būčiau nustebusi.
As visa gyvenima su ikritusiais patamsejusiais paakiais. Pas mane spaudimas labai zemas(90/40),tai tikriausiai del to. Viena vasara buvau prie juros.Buvo karsta,daug geriau vandens,maudemes apie 11laipsniu temperaturos vandeny ir apturejom aktyvu poilsi.Be to,gyvenom namely,kur karsto vandens nebuvo,tai po saltu dusu lisdavom. Grizus namo ir paziurejus i veidrodi nustebau-paakiai graziausi.Tai net nezinau,kas man padejo. tikriausiai viskas,nes dabar sportuoju,daug geriu,ir po saltu dusu prausiuos. Bet,matyt,gryno jurinio oro truksta,nes tokio efekto neisgaunu,bet geriau,nei to nedarant.
Taip,kad kremai sioj situacijoj nepadeda.
O odai aplink akis as naudoju savos gamybos kremuka.Man jis pats paciausias.Odyte lygi,stangri. Ozkos pieno sviestas,vit.E,ir koks nors aliejukas.Siuo metu granatu seklu ir alyvuogiu.Uztepu ant dregnos odos,palaikau kaip kauke 10min ir slapia vata svelniai nuvalau likuti.