Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Rykute @ 2012 02 19, 23:45)
Man asmensikai labai sitie patiko  thumbup.gif

http://www.natinuel....akiu-preparatai

kuris labiau is siu dvieju ir koks poveikio skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2012 02 18, 17:06)
Bandžiau taip daryti, man netiko, toks riebalas užsitepė, nesusigėrė, kažkaip apsunkino. Tas pats ir su A+D tepalu. Bet pas ką oda sausa, gal ir tiks. Mano mišri, linkusi kimštis ir jokių aliejinės, riebios konsistencijos priemonių netoleruoja.

2-3 kartus per savaite naudoju skysta naturalu vitamina E, poveikis - truputi sviesesne ir elastingesne paakiu odele. Naudosiu ir toliau. 4u.gif
Atsakyti
Kainos tiksliai nepamenu, galesiu paziureti bent jau apytiksliai. Pati isbandziau meginukus. Sau rinksiuosi antra varianta, nes pati turiu siauras akis ir nedamatau tai tos mimikos rauksleles net ir jaunysteje biggrin.gif matomos...
Isigyti galimamanau pas betkuria kosmetike kuri dirba su sia firma, arba pabandykit parasyti tiesiai tiekejams g.gif
Kaip del internetiniu parduotuviu siustis tikrai nezinau schmoll.gif
Kadangi dirbu su kosmetika ir bunu daugybe seminaru tai situos prisiskyriau i favoritus, seniau turejau megstama selvert balzama wub.gif Taip pogi girdejau neblogu atsiliepimu apie babor kosmetikos kremuku, bet bandyti neteko 4u.gif

p.s. as nepardavineju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 20 vasario 2012 - 10:47
QUOTE(lauryna @ 2012 02 20, 10:30)
2-3 kartus per savaite naudoju skysta naturalu vitamina E, poveikis - truputi sviesesne ir elastingesne paakiu odele. Naudosiu ir toliau. 4u.gif

Vaistinėje pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 20, 16:37)
Vaistinėje pirkote?

Siunciausi is iherb.
Atsakyti
Vakar isbandziau nauja pirkini Martina Gebhardt paakiu krema- patiko kad toks tirstas, riebus. biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif Nakciai norejau butent tokio, nes dienai turiu lengvesni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 21 vasario 2012 - 11:27
Man dar tik 23 m. o jau pastebiu, kad po paakiais link skruostu atsiranda smulkios raukšlelės, ir dabar susidūriau su dilema ką pradėti naudoti? Nes ankščiau kažkaip nebuvo tokio poreikio o ir metai dar buvo netinkami, gal ką patarsit?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2012 02 21, 13:51)
Man dar tik 23 m. o jau pastebiu, kad po paakiais link skruostu atsiranda smulkios raukšlelės, ir dabar susidūriau su dilema ką pradėti naudoti? Nes ankščiau kažkaip nebuvo tokio poreikio o ir metai dar buvo netinkami, gal ką patarsit?

man 25 ( be keliu menesiu 26) bet pirmosios raukslytes pradejo lysti butent tavo amziuje t.y pries kelis metus. Tada numojau ranka, o dabar galiu pasakyti kad kuo anksciau reikia pradeti rupintis, nes veliau viskas tik umeja ir raukslytes gilieja...
As dabar naudoju kosmetologes parinktas priemones, patarciau pasiskaitineti ir pradzioje pabandyti meginelius, vienos ar kitos firmos, ir ziurek kad sudetis butu lengvesne, naturalesne...
As isbandziau per ta laika nemazai priemoniu man visai patiko clinicue labi lengvas paakiu kremukas, visi BIO nepatiko, blogai pasiskirsto ir visiskai neisigeria doh.gif
viskas labai priklauso nuo odos, jei turi kosmetologe kuri odele pazysta gali pasitarti ir su ja...
Siandien Kosmedijoje pasiemiau keleta megineliu paakiu kremo pabandymui jei kazkas tiks parekomenduosiu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 19, 16:47)
Tamsiems paakiams savo patirties galiu pasakyti, kad niekas nepadeda, tik kosmetinis maskuoklis. Čia matyt paveldima. Jei kas atradot kokią priemonę, kuri pašalitų tamsumą, būčiau nustebusi.

As visa gyvenima su ikritusiais patamsejusiais paakiais. Pas mane spaudimas labai zemas(90/40),tai tikriausiai del to. Viena vasara buvau prie juros.Buvo karsta,daug geriau vandens,maudemes apie 11laipsniu temperaturos vandeny ir apturejom aktyvu poilsi.Be to,gyvenom namely,kur karsto vandens nebuvo,tai po saltu dusu lisdavom. Grizus namo ir paziurejus i veidrodi nustebau-paakiai graziausi.Tai net nezinau,kas man padejo. tikriausiai viskas,nes dabar sportuoju,daug geriu,ir po saltu dusu prausiuos. Bet,matyt,gryno jurinio oro truksta,nes tokio efekto neisgaunu,bet geriau,nei to nedarant.
Taip,kad kremai sioj situacijoj nepadeda.

O odai aplink akis as naudoju savos gamybos kremuka.Man jis pats paciausias.Odyte lygi,stangri. Ozkos pieno sviestas,vit.E,ir koks nors aliejukas.Siuo metu granatu seklu ir alyvuogiu.Uztepu ant dregnos odos,palaikau kaip kauke 10min ir slapia vata svelniai nuvalau likuti.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 15:28)
man 25 ( be keliu menesiu 26) bet pirmosios raukslytes pradejo lysti butent tavo amziuje t.y pries kelis metus. Tada numojau ranka, o dabar galiu pasakyti kad kuo anksciau reikia pradeti rupintis, nes veliau viskas tik umeja ir raukslytes gilieja...
As dabar naudoju kosmetologes parinktas priemones, patarciau pasiskaitineti ir pradzioje pabandyti meginelius, vienos ar kitos firmos, ir ziurek kad sudetis butu lengvesne, naturalesne...
As isbandziau per ta laika nemazai priemoniu man visai patiko clinicue labi lengvas paakiu kremukas, visi BIO nepatiko, blogai pasiskirsto ir visiskai neisigeria  doh.gif
viskas labai priklauso nuo odos, jei turi kosmetologe kuri odele pazysta gali pasitarti ir su ja...
Siandien Kosmedijoje pasiemiau keleta megineliu paakiu kremo pabandymui jei kazkas tiks parekomenduosiu wink.gif

Ačiū už patarimus smile.gif O gal galima tikslesnio Clinique pavadinimo? Įdomu paskaitinėti apie jį. Aš ir galvoju kad verta dabar susizgribti o vėliau teks daugiau gailėtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 21, 15:28)

Taip drinks_cheers.gif o ne tada kai jau jos yra.. as paakiu krema naudoju nuo 20m trb.. g.gif aisku geliukus visokius is pradziu naudojau.. maciau kalbejot apie Clinique paakiu kremus.. turejau Clinique All about eyes, tai negaliu pasakyt, kad lengvas buvo... normalus kremas 4u.gif man jis labai patiko..tik kas idomu, kad kartais kaisdavo paakiai ciut ciut... bet tik kartais.. dar bandziau Clinique all about eyes paprasta, tai tas geliukas galima sakyt buvo ir labai patiko.. dabar nusipirkau Loccitane slamuciu paakiu krema.. ziuresim kaip sitas bus, o nakciai tepu Emu alieju 4u.gif ir kazkada gal bandysiu argano alieju butent paakiams tept
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 22, 11:10)
Taip drinks_cheers.gif o ne tada kai jau jos yra.. as paakiu krema naudoju nuo 20m trb..  g.gif aisku geliukus visokius is pradziu naudojau.. maciau kalbejot apie Clinique paakiu kremus.. turejau Clinique All about eyes, tai negaliu pasakyt, kad lengvas buvo... normalus kremas 4u.gif man jis labai patiko..tik kas idomu, kad kartais kaisdavo paakiai ciut ciut... bet tik kartais.. dar bandziau Clinique all about eyes paprasta, tai tas geliukas galima sakyt buvo ir labai patiko.. dabar nusipirkau Loccitane slamuciu paakiu krema.. ziuresim kaip sitas bus, o nakciai tepu Emu alieju 4u.gif ir kazkada gal bandysiu argano alieju butent paakiams tept

As ta Clinicue geliuka naudojau smile.gif man jis pasirode lengvutis lyginant su kitomis turetomis priemonemis. Vakar dariausi procedura pas kosmetologe atsibudau patinusiais paakiais tai matyt netiko kazkas... mano oda labai labai jautri ir kaprizinga tai atrasti jei kazka tinkamo labai sunku.
Atsakyti