Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

Ga kas naudojot A+D vit. tepalą paakiams (lūpoms)? Koks poveikis? ax.gif Ar skystą A+E? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 vasario 2012 - 13:04
QUOTE(Victorious @ 2012 02 18, 15:03)
Ga kas naudojot A+D vit. tepalą paakiams (lūpoms)? Koks poveikis? ax.gif Ar skystą A+E?  4u.gif

paskaiciau cia vienos merginos posta ir nusipirkau A+E paakiams.. vaistineje patare imti geriamas kapsulyte jas perkirpti ir ten esanciu aliejuku teptis paakius... pradejau tik siandien rezulto nezinau dar...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 18, 16:57)
paskaiciau cia vienos merginos posta ir nusipirkau A+E paakiams.. vaistineje patare imti geriamas kapsulyte jas perkirpti ir ten esanciu aliejuku teptis paakius... pradejau tik siandien rezulto nezinau dar...

Tai parašyk įspūdžius vėliau 4u.gif
Pirkai 30 kapsulių pakuotę? smile.gif Aš norėčiau pabandyt, bet - o jei netiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 18, 17:22)
Tai parašyk įspūdžius vėliau 4u.gif
Pirkai 30 kapsulių pakuotę? smile.gif Aš norėčiau pabandyt, bet - o jei netiks? g.gif

jos nera brangios, mokejau 9lt tai tikrai pigiau nei pirkti krema ir paskui jei netiks ismesti doh.gif jei netiks isorei, manau tuomet galesi sugerti kursa profilaktiskai..
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 18, 15:57)

Bandžiau taip daryti, man netiko, toks riebalas užsitepė, nesusigėrė, kažkaip apsunkino. Tas pats ir su A+D tepalu. Bet pas ką oda sausa, gal ir tiks. Mano mišri, linkusi kimštis ir jokių aliejinės, riebios konsistencijos priemonių netoleruoja.
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2012 02 18, 19:06)
Bandžiau taip daryti, man netiko, toks riebalas užsitepė, nesusigėrė, kažkaip apsunkino. Tas pats ir su A+D tepalu. Bet pas ką oda sausa, gal ir tiks. Mano mišri, linkusi kimštis ir jokių aliejinės, riebios konsistencijos priemonių netoleruoja.

pas mane veido oda mirsri, taciau paakiuose sausoka... lyg ir susigere nestovejo riebalas... bet nepastebejau kad butu pasviesejusi odele ar kazkaip gerai sureaguota
Atsakyti
as jau budama paaugle tuos papildus groziui naudodavau,tiesiog pradurdavau kapsule ir ilasindavau i kauke kokia..Manau,paakiams turetu tikti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 18 vasario 2012 - 23:30
As cia pries kelis puslapius zyziau, kad neissirenku paakiu kremo. Tai nusipirkau Vichy LiftActiv Retinol HA Eyes, visai patenkinta - drekina, neerzina, patinka pakuote, kad nereikia su pirstu kabint. Atsiprasau is anksto uz kosminio dydzio nuotrauka is interneto platybiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 19 vasario 2012 - 12:01
Merginos gal kuri radote nerealiai gera priemone tamsiems paakiams?
Atsakyti
Tamsiems paakiams savo patirties galiu pasakyti, kad niekas nepadeda, tik kosmetinis maskuoklis. Čia matyt paveldima. Jei kas atradot kokią priemonę, kuri pašalitų tamsumą, būčiau nustebusi.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 02 19, 16:47)
Tamsiems paakiams savo patirties galiu pasakyti, kad niekas nepadeda, tik kosmetinis maskuoklis. Čia matyt paveldima. Jei kas atradot kokią priemonę, kuri pašalitų tamsumą, būčiau nustebusi.

As dabar tyrimus darausi, nes anksciau jie pas mane tokie nebuvo doh.gif
Atsakyti
Man asmensikai labai sitie patiko thumbup.gif

http://www.natinuel....akiu-preparatai

Atsakyti