Gal kas bandete kokias profesionalias proceduras patinusiems paakiams? Kokias ir kokie atsiliepimai butu?
Gal galit kuri parekomenduot TIKRAI VEIKIANCIA greito poveikio kauke patinusiems paakiams? gali but ir brangi, bet kad tikrai veiktu.. turejau cia kazkokie vienkartine, 20min reik laikyt ir JOKIO poveikio.. nes buna, kad atsikeli ryte, paakiai kaip pas ciukcia, o reik i darba.. per youtube esu macius, kad panos kazka tepa tipo greito veikimo..
Galbūt padėtų ta rutulinė garnier žele paakiams su kofeinu, bent jau aš manau, kad turėtų i ryto ji pagelbėt, nors gal ir klystu, nebandžiau pati, bet vis pasižiūriu į ją, o rašo, kad gaivina, vėsina
QUOTE(Kamelija. @ 2011 01 31, 00:20)
Galbūt padėtų ta rutulinė garnier žele paakiams su kofeinu, bent jau aš manau, kad turėtų i ryto ji pagelbėt, nors gal ir klystu, nebandžiau pati, bet vis pasižiūriu į ją, o rašo, kad gaivina, vėsina
As kaiptik jos likuti isigijau,jau kelinta diena bandau,tai labai patinka efektas. Ji tokia skysta,siaip drekinti visiskai nedrekina,bent nesijaucia to. Uztepant siek tiek saldo (o jei dar laikyciau saldytuve,turbut,dar geriau butu),ir po to,kai susigeria akys tikrai kazkokios zvalesnes atrodo. Na,jau man su uztinimais akiu ir pan. tikrai nera bedu,bet net pastebejau,kad kazkas kitaip
O tai kas kitaip? Gal pašviesėja paakiai?
QUOTE(Victorious @ 2011 02 01, 03:02)
O tai kas kitaip? Gal pašviesėja paakiai?
Nu kad ne, kaip ir rasiau,pas mane nera bedos su patamsejusiais ar paburkusiais paakiais. Manau,kad tiesiog kazkaip palygina ta oda,net sunku nusakyti,nes ji tokia is saves svelnesne,lygesne palieka
Betkuriuo atveju,jo vieno naudoti nereiketu,ypac,jei po to makiazas bus daromas,nes reiketu po to dar papildomai kazkuo sudrekinti. O nakciai viena pati tepu
QUOTE(Jusma @ 2011 01 29, 13:53)
Paveldimumas plius. Bent taip man aiškino kosmetologė, todėl belieka maskuoti ir nieko kito čia nepadarysi
Tikrai taip. Pas mane ta pati beda. Ryskiai pajuode. Ir taip nuo vaikystes. Mama daug kartu mane yra vedus pas gydytojus, dare daug tyrimu, bet viskas gerai. Kosmetologe aiskino, kad tai yra paveldėta, įgimta ir nieko cia nepadarysi. Nebent plastine operacija pades
Tai visalaik ir maskuoju.
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 28, 13:14)
O tai bent raminančius kremus gal kas žino? O ne raukšlėm
Raminantis paakių kremas yra iš Avene, gana neblogas, bent jau man.
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 21, 11:42)
Turiu aš problemele. Mano paakiai ne juodi, o raudoni nuo plonos odos, plius nuo nuolatinio maskuoklio buvimo ant ju Gal kas susidure su tokia problema? Kur gauti geriausia kremuka? Cia gal atstatomojo kokio reikia.. Nes sake man prasideti uzdegimas gali, jei nieko nedarysiu Taigi prasau patarimu, ka naudoti..
Jei paakiai raudoni, reiškia, kad jie sudirgę. Ieškokit atsakymo naudojamose priemonėse. Be to, tai gali būti alergijos, kitų sveikatos sutrikimų ženklas.
QUOTE(punta @ 2011 01 26, 10:13)
sveikos, kazkaip supratau, kad labai ismanantis zmogus yra -himalaia, tad klausiu jos patarimo: mano paakiai su tamsiais lyg maisiukais nezinau ar aiskiai paaiskinau. man 28 metai ir oda normali. daug skaiciau ir radau, kad geri sitie kremukai:
sakykit: ar butent sitie kremai tinka kovai su tamsiais maiseliais po akim ar sitam reikalui yra koks kitas, jusu nuomone vertas demesio.
Mielai isklausysiu ir kitu patarimus, kam sekasi sekmingai kovoti su tamsiais maiseliais po akim
aciu uz atsakyma
sakykit: ar butent sitie kremai tinka kovai su tamsiais maiseliais po akim ar sitam reikalui yra koks kitas, jusu nuomone vertas demesio.
Mielai isklausysiu ir kitu patarimus, kam sekasi sekmingai kovoti su tamsiais maiseliais po akim
aciu uz atsakyma
Žiūrint nuo ko tie maišiukai yra atsiradę. Jei mašiukai- riebalų sankaupos, genetinis dalykas, tai nelabai kas padės, nebent plastinė operacija.
Jei paakiai pastoviai paburkę, apie tai praeitoje temoje berods rašiau. Gal skysčiai kaupiasi, gal alergija, gal kiti blogi įpročiai. Kosmetinės priemonės sveikatos ar įpročų nepakeis. O šiaip, kad skysčiai išsivaikščiotų reiktų tiesiog gerai suformuluotas priemones naudot, kurias ir paminėjot. Nes nelabai yra moksliškai patvirtintų ingredientų, kurie paburkusius ar pajuodusius paakius garantuotai šalintų. Jūsų atveju gal priemonės su kofeinu tiktų, nes jis mikrocirkuliaciją skatina.
QUOTE(amber123 @ 2011 01 30, 06:59)
Gal galit kuri parekomenduot TIKRAI VEIKIANCIA greito poveikio kauke patinusiems paakiams? gali but ir brangi, bet kad tikrai veiktu.. turejau cia kazkokie vienkartine, 20min reik laikyt ir JOKIO poveikio.. nes buna, kad atsikeli ryte, paakiai kaip pas ciukcia, o reik i darba.. per youtube esu macius, kad panos kazka tepa tipo greito veikimo..
Ledukai arba šaldanti kaukė iš kameros bei vibratorius. Vibruojantis masažas gali skysčius pravaryt, kad greičiau išsivaikščiotų, jei yra tik rytinis paburkimas. O šiaip, natūralu, kad po nakties kažkiek paburksta veidas. Nes visą dieną galva stačia būna, o naktį yra gulsčia, tad labiau skysčiai pasiskirsto po kūną.
Esu ir as isbandziusi keleta kremuku paakiams,nuo garnier iki chanel,na nzn net poveikio nemaciau,o nuo chanel rytais paakiai tokie patine budavo,matyt,per riebus jis man,o siuo metu naudoju Weleda paakiams ir esu labai patenkinta,kremukas tokios lengvos konsistencijos,ne toks riebus ir puikiai isigeria,o rytais akytes irgi siek tiek zvalesnes atrodo,tokios pasimaitinusios...
QUOTE(himalaia @ 2011 02 05, 23:24)
Ledukai arba šaldanti kaukė iš kameros bei vibratorius. Vibruojantis masažas gali skysčius pravaryt, kad greičiau išsivaikščiotų, jei yra tik rytinis paburkimas. O šiaip, natūralu, kad po nakties kažkiek paburksta veidas. Nes visą dieną galva stačia būna, o naktį yra gulsčia, tad labiau skysčiai pasiskirsto po kūną.
reiks isigyt vibratoriu paakiams a geras cia.. juokauju.. o jei leduka tiesiai naudot, nieko blogo kad toki stingdanti saltumas det ant tokios plonos odos?
QUOTE(amber123 @ 2011 02 06, 09:24)
reiks isigyt vibratoriu paakiams a geras cia.. juokauju.. o jei leduka tiesiai naudot, nieko blogo kad toki stingdanti saltumas det ant tokios plonos odos?
Dviguba nauda bus
Šiaip odą pastoviai šaldyti nėra gerai (pvz., prausti šaltu vandeniu), odai šokas. Bet jei ekstra atveju reikia paburkimo atsikratyt, retkarčiais nieko tokio.