Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Amarcord @ 2012 02 01, 14:32)
O jūs visos gelius arba lengvus kremukus tepat? Man kažkaip dauguma bandytų priemonių per lengvos, lyg norėtųsi ne tiek drėkinimo, kiek maitinimo paakiams.

Nevisos, dar vis naudoju Aviva krema, nera lengvas, drakinimas jauciasi net ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 02 01, 18:28)
Nevisos, dar vis naudoju Aviva krema, nera lengvas, drakinimas jauciasi net ziema smile.gif

man drekinimo visiskai nesijaucia. kai tik isigeria, nesijaucia, kad oda butu padrekinta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 27, 19:06)
Dabar jau nebezinau net koki paakiu krema nusipirkti.

man patinka Lierac kremukai paakiams. Atskira problema - atskiras kremukas, pasirenki konkrečiai tai, ko reikia thumbup.gif

http://www.buksveika.../zele-ir-kremai
Atsakyti
As pati darausi paakiu seruma su heliuronu bei kalogenu, tai esu patenkinta, draugems kurioms dariau taip pat tiko, bet cia kiekvienam labai individualiai.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 02 01, 09:30)
Taip taip, visoms skirtingai  mirksiukas.gif  Ir nepabandzius meginelio, butu nuodeme pirkti pilna pakuote, nes man jis visiskai nieko nedaro, o tik apsunkina paakius ir jie lieka patine dar ilgiau  smile.gif  Naudojau ji pora sav, bet nepastebejau jokio efekto, gerai kad turejau meginuka pabandymui, pilnos pakuotes ne uz ka nepirkciau  4u.gif

As ta ir sakau.. gal per daug uztepei, nes kaip rasiau labai svarbu kiekis, turi but nei per daug nei per mazai.. man ir kelis kartus buvo patine, bet tepiau tikrai daug daugiau jo nei visada..zodziu man labai patiko wub.gif bet tikrai reikia pries tai pabandyt drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2012 02 01, 12:00)
kai kurios kosmetikos savo paakiu kremuku naudojimui akcentuoja, kad juos reikia naudoti tik ryte, o vakare geriau naudoti lengvus serumus. Nuo lipidu gali paakiai ryte but pabrinke.

Estee lauder tas kremas gali but naudojamas ir ryte ir vakare.. man juo pasitepus vakare kaip tik paakiai ryte buna maziau patine smile.gif 4u.gif bet cia trb ir nuo paakiu priklauso ir nuo to, koks tas patinimas buna ryte..
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2012 02 01, 14:06)
Taip taip, naudodavau tik ryte  smile.gif  Nieko jis man nepamazindavo  smile.gif

doh.gif biggrin.gif as sakiau, jo kaip tik esme yra VAKARE naudot ir tada ryte paakiai buna maziau patine ir skaistesni.. butent vakare reik tept.. bent man efektas buvo, kai tik vakare tepdavau smile.gif
Nors is kitos puses, tai ner cia apie ka diskutuot.. negali tikt visom.. tuo labiau tikrai brangus kremas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 03 vasario 2012 - 13:35
Pasisakysiu apie EL paakiu naktini atstatomaji kremuka. Naudoju ilgai ir jau esu pirkusi ne viena pakuote, puikiai mazina paakiu paburkima, nuovargio zymes ir kt. Esu placiau kazkada pasisakiusi apie ji EL bendroje temoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 03 vasario 2012 - 14:04
Sveikos mirksiukas.gif

ar Jums kai naudojat paakių kremą negraužia akių? g.gif
negaliu naudot tokių kremukų nes kiek bandžiau vis jaučiu tokį diskomfortą, gražia akis man jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juoda/kava @ 2012 02 04, 13:51)
Sveikos  mirksiukas.gif 

ar Jums kai naudojat paakių kremą negraužia akių?  g.gif
negaliu naudot tokių kremukų nes kiek bandžiau vis jaučiu tokį diskomfortą, gražia akis man jie  doh.gif

man irgi kai kurie grauzia,

is Biodermos Sensibio sis visai nieko user posted image

negrauzia, bet ypatingo poveikio nepamaciau

dabar pradejau naudoti is Eucerin Q10 active
user posted image

gal ir per anksti su Q10, bet sio metu reikia kazko stipresnio
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 02 04, 14:04)
man irgi kai kurie grauzia,

is Biodermos sis visai nieko user posted image

negrauzia, bet ypatingo poveikio nepamaciau

dabar pradejau naudoti is Eucerin
user posted image

gal ir per anksti su Q10, bet sio metu reikia kazko stipresnio

O kiek Jums metu jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 02 04, 18:52)
O kiek Jums metu jei ne paslaptis?

27, bet po nestuke.gif atsirado rauksleliu, del bemiegiu naktu truputi paakiai pajuode, na ziuresim ar bus bent koks efektas nuo Q10, nes po Biodermos paakiu kremo jokio efekto, tik oda padrekinta ax.gif
Atsakyti
sakyciau 27 jau pats metas pradeti su Q10 naudotis ax.gif
Atsakyti
O naudojant seruma arba gera krema gal nebutina paakiu kremo, profilaktikai gal ir tiek uztenka,kaip manot?
Atsakyti