QUOTE(Sunreja @ 2012 02 01, 09:30)
Taip taip, visoms skirtingai
Ir nepabandzius meginelio, butu nuodeme pirkti pilna pakuote, nes man jis visiskai nieko nedaro, o tik apsunkina paakius ir jie lieka patine dar ilgiau
Naudojau ji pora sav, bet nepastebejau jokio efekto, gerai kad turejau meginuka pabandymui, pilnos pakuotes ne uz ka nepirkciau
As ta ir sakau.. gal per daug uztepei, nes kaip rasiau labai svarbu kiekis, turi but nei per daug nei per mazai.. man ir kelis kartus buvo patine, bet tepiau tikrai daug daugiau jo nei visada..zodziu man labai patiko
bet tikrai reikia pries tai pabandyt
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2012 02 01, 12:00)
kai kurios kosmetikos savo paakiu kremuku naudojimui akcentuoja, kad juos reikia naudoti tik ryte, o vakare geriau naudoti lengvus serumus. Nuo lipidu gali paakiai ryte but pabrinke.
Estee lauder tas kremas gali but naudojamas ir ryte ir vakare.. man juo pasitepus vakare kaip tik paakiai ryte buna maziau patine
bet cia trb ir nuo paakiu priklauso ir nuo to, koks tas patinimas buna ryte..
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2012 02 01, 14:06)
Taip taip, naudodavau tik ryte
Nieko jis man nepamazindavo
as sakiau, jo kaip tik esme yra VAKARE naudot ir tada ryte paakiai buna maziau patine ir skaistesni.. butent vakare reik tept.. bent man efektas buvo, kai tik vakare tepdavau
Nors is kitos puses, tai ner cia apie ka diskutuot.. negali tikt visom.. tuo labiau tikrai brangus kremas..