Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(svete @ 2012 01 28, 23:37)
Ner uz ka, tikiuosi issirinksit ka nors tinkamo. O kokio tipo Jusu oda? Sausa, riebi, misri? Dar jei ka pamatysit is Olay Regenerist  serijos arba Olay total effects - irgi neblogi, apie juos paskaitykit Cia Nelabai zinau, kokia ju kaina Lietuvoj, betgal nebus labai brangus

Paakiai sakyciau sausi,nes is po nakties labai bunu susiraukslejus.Ne karta ziurejau i situos,o jei pwz kremas skirtas nuo 40m. tai kazi galima man naudot jau toki?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 29, 10:15)
Paakiai sakyciau sausi,nes is po nakties labai bunu susiraukslejus.Ne karta ziurejau i situos,o jei pwz kremas skirtas nuo 40m. tai kazi galima man naudot jau toki?

Jau ne karta buvo mineta, kad amzius, nurodytas ant priemoniu, yra tik orientyras, o priemones renkames pagal poreiki, odos bukle wink.gif Visada geriau kiek anksciau nei veliau, kai problema isisenejus ir gana sudetinga kazka pakeisti smile.gif
Manau jums paprasciausiai truksta gero drekinimo ir gal net maitinimo, manau paakiams ir koks aliejukas nepakenktu ir giliau drekinantis kremas, serumas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 27, 15:07)
Aciu,siaip nerukau ir alkoholio nevartoju,o atrodau baisiai.

daug kas priklauso nuo paveldejimo. mano paakiai visada tamsesni buvo, ypac juodi pasidaro kai sergu, ar esu pavargus. paakiu oda labai plona mirksiukas.gif
Papildyta:
as nuo 21-metu naudoju geliukus paakiams ir rauskliu paakiuose neturiu nors man jau greit 32m. o daugelis mano amziaus jau turi paakiuose rauksleliu. vakare visada kremukas+ jojobos aliejukas labai gerai!!
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2012 01 28, 23:37)
Ner uz ka, tikiuosi issirinksit ka nors tinkamo. O kokio tipo Jusu oda? Sausa, riebi, misri? Dar jei ka pamatysit is Olay Regenerist  serijos arba Olay total effects - irgi neblogi, apie juos paskaitykit Cia Nelabai zinau, kokia ju kaina Lietuvoj, betgal nebus labai brangus

o ar gali paakiuose buti riebi oda? nesu girdejus.. g.gif blush2.gif
netikiu, kad kremai gali padet pasviesint paakius, geriausia- issimiegoti. kitas dalykas drekinti ir maitinti, kad neatsirastu rauksleliu. vasara visada naudoju paakiu kremus su apsauga nuo saules, butini ir akiniai. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 15, 19:37)
isbandziau ka tik aviva paakiu krema. pries tai naudojau Lumessence Rejuvenating Eye Crème with Liposomes, Aubrey cosmetics. skyriasi pati tekstura, aubrey labai lengvas, kaip fluidas, lengvai pasiskirsto, ko nepasakyciau apie aviva, jau tas tai grynas kremo konsistensijos ir reikia gerai patapsnoti, kol paskirstai ant viso norimo ploto. tas nepatinka. kazkas rase, kad jis riebus, man jis visiskai jokio riebumo neturi, patapsnus skirstant kremas iskart dingsta, man nesijaucia, kad oda butu padrekinta. zodziu, sunaudosiu ir prie jo negrisiu schmoll.gif

isbandziau is as sita is Aubrey Organics. Man jis tinkamas dienai, nes lengvas, vakare dar plius uzdedu jojobos aliejuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 29 sausio 2012 - 13:19
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 29, 13:19)
daug kas priklauso nuo paveldejimo. mano paakiai visada tamsesni buvo, ypac juodi pasidaro kai sergu, ar esu pavargus. paakiu oda labai plona mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai daug lemia paveldėjimas, aišku reikia ir drėkinti, vengti soliariumų ir t.t 4u.gif
Atsakyti
Man visai neblogas ,,Rasos,, kremukas paakiams,melynam indelyje,ir siaip neblogi man kremai ,,Rasos,,
Atsakyti
Gal kas isbande Anos Lotan paakiu kremus ? 4u.gif
Atsakyti
Nu man vis del to Estee lauder night advance ziauriai geras.. wub.gif nu ziauriai.. zinau, kas nemato tokio efekto, bet man ji naudojant labai retai, tai matos rezultatas IS KART! nors buna, kad ar per daug uztepu, ar per mazai, bet maziau nuima ryte patinima.. bet buna, kad akimirksniu ir pasviesina, ir suglotnina paakius, uzpildo rauksleles, nes turi silikono ir nuima patinima.. wub.gif bet jei pirkt, tai tik tai pabandzius kelias dienas.. nes kaina vis del to nemaza, o visom skirtingai.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 01, 00:31)
Nu man vis del to Estee lauder night advance ziauriai geras..  wub.gif nu ziauriai.. zinau, kas nemato tokio efekto, bet man ji naudojant labai retai, tai matos rezultatas IS KART! nors buna, kad ar per daug uztepu, ar per mazai, bet maziau nuima ryte patinima.. bet buna, kad akimirksniu ir pasviesina, ir suglotnina paakius, uzpildo rauksleles, nes turi silikono ir nuima patinima..  wub.gif bet jei pirkt, tai tik tai pabandzius kelias dienas.. nes kaina vis del to nemaza, o visom skirtingai..  drinks_cheers.gif

Taip taip, visoms skirtingai mirksiukas.gif Ir nepabandzius meginelio, butu nuodeme pirkti pilna pakuote, nes man jis visiskai nieko nedaro, o tik apsunkina paakius ir jie lieka patine dar ilgiau smile.gif Naudojau ji pora sav, bet nepastebejau jokio efekto, gerai kad turejau meginuka pabandymui, pilnos pakuotes ne uz ka nepirkciau 4u.gif
Atsakyti
kai kurios kosmetikos savo paakiu kremuku naudojimui akcentuoja, kad juos reikia naudoti tik ryte, o vakare geriau naudoti lengvus serumus. Nuo lipidu gali paakiai ryte but pabrinke.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 01 31, 22:52)
Gal kas isbande Anos Lotan paakiu kremus ?  4u.gif

esu bandzius is universiteto vaistines. neblogas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 02 01, 11:00)
kai kurios kosmetikos savo paakiu kremuku naudojimui akcentuoja, kad juos reikia naudoti tik ryte, o vakare geriau naudoti lengvus serumus. Nuo lipidu gali paakiai ryte but pabrinke.

Taip taip, naudodavau tik ryte smile.gif Nieko jis man nepamazindavo smile.gif
Atsakyti
O jūs visos gelius arba lengvus kremukus tepat? Man kažkaip dauguma bandytų priemonių per lengvos, lyg norėtųsi ne tiek drėkinimo, kiek maitinimo paakiams.
Atsakyti