QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 27, 15:07)
Aciu,siaip nerukau ir alkoholio nevartoju,o atrodau baisiai.
daug kas priklauso nuo paveldejimo. mano paakiai visada tamsesni buvo, ypac juodi pasidaro kai sergu, ar esu pavargus. paakiu oda labai plona
Papildyta:
as nuo 21-metu naudoju geliukus paakiams ir rauskliu paakiuose neturiu nors man jau greit 32m. o daugelis mano amziaus jau turi paakiuose rauksleliu. vakare visada kremukas+ jojobos aliejukas labai gerai!!
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2012 01 28, 23:37)
Ner uz ka, tikiuosi issirinksit ka nors tinkamo. O kokio tipo Jusu oda? Sausa, riebi, misri? Dar jei ka pamatysit is Olay Regenerist serijos arba Olay total effects - irgi neblogi, apie juos paskaitykit
Cia Nelabai zinau, kokia ju kaina Lietuvoj, betgal nebus labai brangus
o ar gali paakiuose buti riebi oda? nesu girdejus..
netikiu, kad kremai gali padet pasviesint paakius, geriausia- issimiegoti. kitas dalykas drekinti ir maitinti, kad neatsirastu rauksleliu. vasara visada naudoju paakiu kremus su apsauga nuo saules, butini ir akiniai.
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 15, 19:37)
isbandziau ka tik aviva paakiu krema. pries tai naudojau Lumessence Rejuvenating Eye Crème with Liposomes, Aubrey cosmetics. skyriasi pati tekstura, aubrey labai lengvas, kaip fluidas, lengvai pasiskirsto, ko nepasakyciau apie aviva, jau tas tai grynas kremo konsistensijos ir reikia gerai patapsnoti, kol paskirstai ant viso norimo ploto. tas nepatinka. kazkas rase, kad jis riebus, man jis visiskai jokio riebumo neturi, patapsnus skirstant kremas iskart dingsta, man nesijaucia, kad oda butu padrekinta. zodziu, sunaudosiu ir prie jo negrisiu
isbandziau is as sita is Aubrey Organics. Man jis tinkamas dienai, nes lengvas, vakare dar plius uzdedu jojobos aliejuko