isbandziau ka tik aviva paakiu krema. pries tai naudojau Lumessence Rejuvenating Eye Crème with Liposomes, Aubrey cosmetics. skyriasi pati tekstura, aubrey labai lengvas, kaip fluidas, lengvai pasiskirsto, ko nepasakyciau apie aviva, jau tas tai grynas kremo konsistensijos ir reikia gerai patapsnoti, kol paskirstai ant viso norimo ploto. tas nepatinka. kazkas rase, kad jis riebus, man jis visiskai jokio riebumo neturi, patapsnus skirstant kremas iskart dingsta, man nesijaucia, kad oda butu padrekinta. zodziu, sunaudosiu ir prie jo negrisiu
Koki paakiu krema rekomenduotumet sausai, jautriai odai, nestipru anti-ageing. Kad gerai drekintu ir susigertu.
Siandien uzsitepiau parduotuvej pabandyti Eastee Lauder Time Zone anti-wrinkle. OMG, gerai, kad ant rankos, nes po geros valandos isbere ir pradejo nieztet toj vietoj, kur patepiau O buvau skaicius geru atsiliepimu. Clinique irgi netinka. Pasiemiau siandien Dior kazkoki meginuka. Tinka la Prairie Cellular paakiu kremas, bet truputi gaila £58 paklot. Esu tikra, kad galima kazka neblogo uz maziau nusipirkt.
Siandien uzsitepiau parduotuvej pabandyti Eastee Lauder Time Zone anti-wrinkle. OMG, gerai, kad ant rankos, nes po geros valandos isbere ir pradejo nieztet toj vietoj, kur patepiau O buvau skaicius geru atsiliepimu. Clinique irgi netinka. Pasiemiau siandien Dior kazkoki meginuka. Tinka la Prairie Cellular paakiu kremas, bet truputi gaila £58 paklot. Esu tikra, kad galima kazka neblogo uz maziau nusipirkt.
QUOTE(svete @ 2012 01 20, 17:36)
Koki paakiu krema rekomenduotumet sausai, jautriai odai, nestipru anti-ageing. Kad gerai drekintu ir susigertu.
Na man asmeniskai labai Lumene Time Freeze patinka, gerai padrekina. Tiesa, jis berods nuo 35 metu, man arti 32, bet manau nezenklus skirtumas. Berods iki 40 kainuoja, nepamenu. Tik vat nezinau, ar imanoma kokioj Sarmoj ar kur meginuka gaut... Nes uzraso, kad tinka jautriai odai, nerandu... Kad nebutu ismesti pinigai...
QUOTE(mamulioka @ 2012 01 20, 14:43)
Na man asmeniskai labai Lumene Time Freeze patinka, gerai padrekina.
Aciu Mamulioka, bet neturiu kaip Lumene pabandyt, nes UK neprekiauja ir siaip kiek ziurinejau internetu nelabai nusipirksi. Kazkada pirkdavau Lumene kremus ir man jie patikdavo, o ir kaina labai gera.
QUOTE(Ketus @ 2011 12 18, 22:33)
Sveikos
gal kas nors naudojate ar galite pakomentuoti (pagal sudėtį ir pan.) šį paakių gelį?
Ieškau efektyvios priemonės paakių paburkimui sumažinti/maišeliams naikinti
Nesu naudojusi jokio paakių kremo; man 26 metai
gal kas nors naudojate ar galite pakomentuoti (pagal sudėtį ir pan.) šį paakių gelį?
Ieškau efektyvios priemonės paakių paburkimui sumažinti/maišeliams naikinti
Nesu naudojusi jokio paakių kremo; man 26 metai
Aš esu mėginus, tai jis toks kaip ir sutraukiantis truputį. Man nelabai patiko tas jausmas, kai gelis uždžiūna ir patraukia odą, bet čia gal tas a la liftingo efektas tokiu būdu išgaunamas. Šiaip gali biotekoje paprašyti mėginuko arba kad įpiltų truputį į atsineštą indelį ir pamėginsi pati Aš kai paprašiau, man mielai davė mėginuką.
Sveiki,atrodo,kad per nakti pasenau,atsikeliau ryte su tokiom raukslem,kad baisu.Man 36 metai,paakiai is po nakties paraude ir susirauksleje(vienos akies labiau).Kas tai galetu buti kazi?Negaliu i veidrodi ziuret.Gal koki krema parekomenduotumet nebrangu,kuri butu galima nusipirkt lt parduotuvese.
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 27, 12:52)
Sveiki,atrodo,kad per nakti pasenau,atsikeliau ryte su tokiom raukslem,kad baisu.Man 36 metai,paakiai is po nakties paraude ir susirauksleje(vienos akies labiau).Kas tai galetu buti kazi?Negaliu i veidrodi ziuret.Gal koki krema parekomenduotumet nebrangu,kuri butu galima nusipirkt lt parduotuvese.
Laba diena;] visu pirma alkoholis ir rukymas ypac kenkia paakiams, net brangiausi jusu kremai nepades, visu antra reikia gert daug skysciu, vandens, zalios arbatos be cukru ir piredu, daug lemia stresas, kosmtika, nemiga ...
Patarciau snd gert daug skysciu:vandens, zalios arbatos(nes toks staigus susiraukslejimas rodo kazka negero organizme, o skysciai valo) pusvalandi dekit vis ant paakiu agurko grezinelio pusines skilteles, po to patepkit minimaliai alyvuogiualiejumi paakius, kartokit tris kart kokius su tarpais, kad oda atgautu dregme ir prisigertu medziagu.
QUOTE(Vaiva_little @ 2012 01 27, 14:06)
Laba diena;] visu pirma alkoholis ir rukymas ypac kenkia paakiams, net brangiausi jusu kremai nepades, visu antra reikia gert daug skysciu, vandens, zalios arbatos be cukru ir piredu, daug lemia stresas, kosmtika, nemiga ...
Patarciau snd gert daug skysciu:vandens, zalios arbatos(nes toks staigus susiraukslejimas rodo kazka negero organizme, o skysciai valo) pusvalandi dekit vis ant paakiu agurko grezinelio pusines skilteles, po to patepkit minimaliai alyvuogiualiejumi paakius, kartokit tris kart kokius su tarpais, kad oda atgautu dregme ir prisigertu medziagu.
Aciu,siaip nerukau ir alkoholio nevartoju,o atrodau baisiai.
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 27, 16:07)
Aciu,siaip nerukau ir alkoholio nevartoju,o atrodau baisiai.
Tai saunuole;] tada stebek savo mityba ir skysciu vartojima, bet procedureles padaryk, labai atgaivina
QUOTE(Vaiva_little @ 2012 01 27, 15:44)
Tai saunuole;] tada stebek savo mityba ir skysciu vartojima, bet procedureles padaryk, labai atgaivina
Dabar jau nebezinau net koki paakiu krema nusipirkti.
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 27, 16:06)
Dabar jau nebezinau net koki paakiu krema nusipirkti.
Bandykit L'Oreal kremus, maza kaina, o atsiliepimu daug geru. Paziurekite lietuviskus aprasymus cia Issirinksit pries einant i parduotuve Manau, kad L'Oreal prekiauja beveik visur
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 28, 18:50)
Aciu Jums
Ner uz ka, tikiuosi issirinksit ka nors tinkamo. O kokio tipo Jusu oda? Sausa, riebi, misri? Dar jei ka pamatysit is Olay Regenerist serijos arba Olay total effects - irgi neblogi, apie juos paskaitykit Cia Nelabai zinau, kokia ju kaina Lietuvoj, betgal nebus labai brangus