O as turejau kelis meginukus Estee lauder Advanced night repair paakiu kremuko.. jis toks labai idomios konsistencijos, kaip vazelinas vizualiai uzpildo smulkias rauksleles, sulygina oda po akim, nes jam yra silikono. Aisku, tai galbut ner labai gera, bet as nesigilinu.. esme ta, kad viena mergaite parase, kad tas kremukas uztepus nakciai jai padeda atsibusti grazesniais paakiais.. t.y maziau patinus, sviesiasniais, labiau pailsejusiais ir t.t kazkaip as skeptiskai paziurejau..nu raso, kad tas kremas stebuklas, bet kazkaip zinot kaip buna su tais stebuklais as turiu tokia problema, kad man ryte retai kada mano paakiai patinka.. paburke, patamseja, nu kol igauna normalia isvaizda daug laiko praeina.. tai galvoju vat kaip tik pabandysiu ta kremuka paziuret ar tikrai ta daro..nes siandien ryte turiu susitikima.. ir zinokit nzn, ar cia tik sutapimas ar tikrai tas kremas padejo paakiai tikrai kitokie! sviesesni, tokie lygesni.. tikrai daug geriau atrodo.. nezinau, gal matau ka noriu matyt, nu bet atrodo, kad ne man sita kremuka butu gaila naudot kasdien, bet pvz pries svarbias sventes, ar po kokio vakarelio, kai nori geriau atrodyt ant ryto manau tikrai super bet patikslinu, kad tai tiko man, tai nereiskia, kad ir jum bus toks pat poveikis.. jis turi kazkoki sviesinanti poveiki, todel paakiai atrodo daug skaistesni ryte. Va, rdau tinkama zodi apibudint nors pas mane jie ir taip ner tamsus..ner laaaabai juodu ratilu
As ir turejau Avivos kremuka paakiams, nieko blogo paasakyt negaliu, padrekina gerai, bet atidaviau dukrai.
Man 37m, kovoju su pabrinkimais. Ir galiu pasakyt, kad palankius masazo kursus, suzinojau, kad reikia daryt limfodrenazini veido masaza, tada jokiu paburkimu nebus. Ryte pabundu ir su vibruojanciu masazuokliu prasieinu pagal limfos tekejimo krypti ir
Man 37m, kovoju su pabrinkimais. Ir galiu pasakyt, kad palankius masazo kursus, suzinojau, kad reikia daryt limfodrenazini veido masaza, tada jokiu paburkimu nebus. Ryte pabundu ir su vibruojanciu masazuokliu prasieinu pagal limfos tekejimo krypti ir
QUOTE(amber123 @ 2011 12 13, 12:02)
O as turejau kelis meginukus Estee lauder Advanced night repair paakiu kremuko.. jis toks labai idomios konsistencijos, kaip vazelinas vizualiai uzpildo smulkias rauksleles, sulygina oda po akim, nes jam yra silikono. Aisku, tai galbut ner labai gera, bet as nesigilinu.. esme ta, kad viena mergaite parase, kad tas kremukas uztepus nakciai jai padeda atsibusti grazesniais paakiais.. t.y maziau patinus, sviesiasniais, labiau pailsejusiais ir t.t kazkaip as skeptiskai paziurejau..nu raso, kad tas kremas stebuklas, bet kazkaip zinot kaip buna su tais stebuklais as turiu tokia problema, kad man ryte retai kada mano paakiai patinka.. paburke, patamseja, nu kol igauna normalia isvaizda daug laiko praeina.. tai galvoju vat kaip tik pabandysiu ta kremuka paziuret ar tikrai ta daro..nes siandien ryte turiu susitikima.. ir zinokit nzn, ar cia tik sutapimas ar tikrai tas kremas padejo paakiai tikrai kitokie! sviesesni, tokie lygesni.. tikrai daug geriau atrodo.. nezinau, gal matau ka noriu matyt, nu bet atrodo, kad ne man sita kremuka butu gaila naudot kasdien, bet pvz pries svarbias sventes, ar po kokio vakarelio, kai nori geriau atrodyt ant ryto manau tikrai super bet patikslinu, kad tai tiko man, tai nereiskia, kad ir jum bus toks pat poveikis.. jis turi kazkoki sviesinanti poveiki, todel paakiai atrodo daug skaistesni ryte. Va, rdau tinkama zodi apibudint nors pas mane jie ir taip ner tamsus..ner laaaabai juodu ratilu
sita naudojau, patiko Idomu, kokia jo kainele gautusi siunciantis
QUOTE(Fleur de force @ 2011 01 27, 14:56)
Pazistu nemazai zmoniu,kuriems nuo mazumes pajuode paakiai ir sveikuteliai, jokiu ligu, tai tiesiog net nezinau kaip cia paaiskinti, tokie jau yra ir viskas,belieka maskuoti kosmetinem priemonem.
as viena is tu zmoniu . turiu dar labai balta veida, sviesia oda. karta vienas gydytojas sake, kad tai todel greiciausiai, kad kraujagysles yra kazkaip toliau, ar kapiliarai.
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 16, 11:59)
as viena is tu zmoniu . turiu dar labai balta veida, sviesia oda. karta vienas gydytojas sake, kad tai todel greiciausiai, kad kraujagysles yra kazkaip toliau, ar kapiliarai.
Mergaites, o jus girdejote, kad tokiai problemai spresti moterys naudoja kremus tokius kaip Troxevasin ir pan, kurie skirti gydyt issipletusiais venas ir net hemoroju
Is tikruju ir as bandziau kazkoki kremuka, kuris sutraukia kraujagysles, nes situ kremu toks ir yra poveikis. As tiesiog tepdavau akiu kampuciuose. Aisku reikia ieskot, kad butu kuo kenksmingesni ingridientai, bet kartais pavartot, gal sakau, nieko baisaus nebus.
Na Amber ar vis dar Estee Lauder kremukas daro stebuklus ar jau ne?
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 16, 13:39)
Na Amber ar vis dar Estee Lauder kremukas daro stebuklus ar jau ne?
Paakiam? kodel vis dar? as cia tik pries kelias dienas rasiau, kad labai patiko.. turejau tik meginukus kelis, bet imsiu full size ir naudosiu pries svarbias datas kai noriu ryte graziai atrodyt ir t.t kasien tai gaila man jo jauciu butu
Papildyta:
QUOTE(rutulia @ 2011 12 15, 22:57)
sita naudojau, patiko Idomu, kokia jo kainele gautusi siunciantis
Ziurint is kur pirksit.. seip jis apie 50$+tax+ % tarpininkei ir siuntimas, tai manau bus apie 150lt tai tikrai..
QUOTE(elenitta74 @ 2011 12 14, 21:35)
As ir turejau Avivos kremuka paakiams, nieko blogo paasakyt negaliu, padrekina gerai, bet atidaviau dukrai.
Oho, kaip idomu. Kazin kokios tos kryptys
QUOTE(amber123 @ 2011 08 27, 11:13)
Labuka as kai baigsis Clinique all about eyes imsiu Babyface firmos naturalu kremuka is Emu tauku rekomendavo kosmetologe, kaip labai gerai linija.. ir manau tikrai nemelavo
Amber123,
Ar naudojot krema Babyface? Sugundet mane, tai noreciau uzsisakyti is usa, bet tik nezinau ar verta, nes niekur nerandu atsiliepimu apie ji
QUOTE(Tresor @ 2011 12 23, 19:43)
Amber123,
Ar naudojot krema Babyface? Sugundet mane, tai noreciau uzsisakyti is usa, bet tik nezinau ar verta, nes niekur nerandu atsiliepimu apie ji
mhm, naudoju turiu hialiurona ir emu taukus.. tai siuos paakiam naudoju, ant nakties tepu.. kazko stebuklingo nepastebejau.. bet kaina buvo prieinema (lietuvoj net kazkur pigiau buvau radus ), primeciau, kad sausiem paakiam bus gerai toks riebukas man cia mano kosmetologe rekomendavo sita firma
QUOTE(Glamourcik @ 2011 12 19, 09:58)
Oho, kaip idomu. Kazin kokios tos kryptys
kazkur internete buvau uzmacius paveikslely, galima gal paieskot per googla. Bet esme ta, kad darant veido masaza, judesiai daromi is apacios i virsu, o va limfos tekejimui pagerint, atvirksciai-zemyn, link ausu ir svelniai glostant kaklazemyn, pamasazuojant ir limfmazgius.
Aprasyt to neimanoma, esu kursuose apmokyta. O pabrinkimai tai dazniausiai pasekme kazko, kas trukdo limfai normaliai teketi.,pas mane tai po avarijos (galvos trauma) greiciausiai, nes tinsta visas veidas.
Siaip geras masazas, ypac jei daryt nuo jaunystes yra japones Hisako Tanaka masazas. Paziurek youtube ,,Tanaka face masage,, Ten kelio dalys yra. Galima daryt sau vakare ir ryte.Pamatysi kaip nuo kaktos glosto link ausu ir zemyn.
O siaip su plastakom, pridejus jas prie nosies (kaip maldai), skleidziant rankas i sonus, vibruojanciais judesiais galima ,,parodyt,, limfai kokia kriptym teket, Svelniai lieciant oda ir jos nestumiant. Panasiai ir paakiams tinka, atsargiai darant.