Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(kumiko @ 2011 08 29, 18:22)
negirdeta firma..kur ketinate isigyti,kokia kaina?

Cia yra, arba kas turi galimybe is usa siustis irgi yra ju psl smile.gif man kosmetologe mano pasiule bigsmile.gif
http://myworld.ebay....t-class-ticket/
Atsakyti
As naudoju LACURA firmos, atseit naturali kosmetika. Na kai kiekviena diena ispaudziu i paakiu oda (3 kartai aukstyn zemyn minkau), tai rezultate maziau rauksleliu. Bet jei pora sav praleidziu - vel matosi.
Atsakyti
Naudoju-alavijų-gelį-iš-aromanatural.Bet-pasitepus-tempia-odą,lyg-plėvelė-užsideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 09 02, 06:53)
Naudoju-alavijų-gelį-iš-aromanatural.Bet-pasitepus-tempia-odą,lyg-plėvelė-užsideda g.gif

Matyt ne vien alavijas sudėtyje yra g.gif Gal tirštiklių turi, kurie gali plėvelę sudaryti, traukti odą.
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 09 02, 12:53)

kur pirkote? kiek kainuoja? kaip vadinasi? ax.gif

parekomenduokite ką nors iš to ką galima nusipirkti LT, o tai visai nesigaudau šiuose reikaluose doh.gif
Atsakyti
na va, gavau Emu taukus.. naudosiu paakiam 4u.gif kol kas nieko negaliu pasakyt po 1k, aliejus ir tiek. Naudosiu nakciai. Manau tikrai patiks, nes labai jau drekinantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerod @ 2011 09 13, 10:44)
kur pirkote? kiek kainuoja? kaip vadinasi?  ax.gif

parekomenduokite ką nors iš to ką galima nusipirkti LT, o tai visai nesigaudau šiuose reikaluose  doh.gif

šitas:
http://www.aromanatu...vijo-gelis.html

Atsakyti
sveikos, esu labai didele neismanele kas liecia ivairias priemones veido prieziurai.
Taigi, man beveik 23eji, oda misri , normali arba sausoka visa veido oda isskyrus nosi ir maza kaktos lopineli virs jos lotuliukas.gif naudoju aplamai tik prausikli veidui ir drekinamaji krema.Is visu pusiu girdziu,kad reikalinga atskira priemone paakiams.Nusipirkau stai toki daikta garnierio ir jau baigiu sunaudoti,(pries tai paakius tiesiog patepdavau drek.kremu kaip ir visa veida).Dabar mastau, kad paakiu oda juk labai plona ir sausa, o garnieris man labiau ja kazkaip 'sustangrina' ir padengia plevele tokia, na dazniausiai nakciai tepuosi.Ir dabar mastau ar nederetu kazko drekinancio isigyti?
gal kuri naudojasi sia priemone ir man tiksliau jos poveiki nupasakos? g.gif problemu dideliu neturiu del pabrinkusiu paakiu, uztenka drugno vandens , kad viskas 'pabegtu'.... norisi tieisog kazkokios prevencijos pries rauksles ateities g.gif
Garnier Nutritioniste Skin Renew Anti-Puff Eye Roller
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

mano paakiukai siek tiek linke paburkti ir pajuoduoti, isbandziau ne viena krema ir geli, kur buti naturalus, ekologiskas ir nedirgintu mano jautriu akiu g.gif Man labiausiai tiko ir patiko Plante System paakiu gelis smile.gif jis ir pajuodimus labai greitai nuima, ir stangrina oda, o kas svarbiausia nedirgina akiu todel neiskilo jokiu problemu nesiojant lesius http://www.juara.lt/...is_gelis,_15_ml
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 08 11, 16:35)
Pradžiai gali pabandyt, pavyzdžiui, "Anna Lotan" paakių gelį. Pilstomą nebrangiai parduoda VU vaistinėj Vilniuje. Kaune irgi turėtų būti ; kosmetologės taip pat prekiauja (nežinia, iš kur esi). Nesiryžtu ko stipresnio siūlyti jaunai odai biggrin.gif

Kokia jo sudėtis?
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 11 30, 16:49)
Kokia jo sudėtis?

klauskit vaistinej, nes ant mazos pakuotes sudeties neraso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 11 30, 17:49)
Kokia jo sudėtis?

Čia yra sudėtis. Aš jį naudoju, patinka visai, lengvutis, čiut vėsina, gaivina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 01 gruodžio 2011 - 17:19