ir kaip?
as turiu gryna hialiurona benexere.. kol kas nesusidraugavau su juo, bet kosmetologe paaiskino kiek ir kaip tept ir manau bus viskas ok

o kodel nesusidraugavot? Kur pirkot? Man labai knieti panaudoti

ir kaip?
as turiu gryna hialiurona benexere.. kol kas nesusidraugavau su juo, bet kosmetologe paaiskino kiek ir kaip tept ir manau bus viskas ok
as turejau, man nieko ipatingo bet ir nieko blogo negaliu pasakyt,... ypac uz tokia kaina
o kodel nesusidraugavot? Kur pirkot? Man labai knieti panaudoti
man nieko ypatingo 22 metu ir nereikia, pirmasis mano paakiu kremukas, taip tik, del drekinimo ir gal prevencijos raukslyciu tiks, vistik sakau - augalinis ekstraktas antroje vietoje po aqua
bet nezinau kada as ji sunaudosiu, ten gi vos vos reikia, o tie 30ml tiek daug atrodo
as neseniai nusipirkau stai toki lierac anti wrinkle kremuka,ka galiu pasakyti-tiesiog nuostabus
labai labai gerai drekina,ko man labai reikejo,iskart sumazejo mimikos rauksleliu,nes jos nuo sausumo matyt ir buvo
tikrai rekomenduoju
Mergaites, renkuosi krema paakiams. Nei biodermos, nei avene temoj man niekas neatsako, tai gal cia pagelbesit ir patarsite kazka is platesnio asortimento :
naudojau pries tai Iwostin geli - net ir nelabai zinau,kaip pakomentuot - nei blogas , nei geras. Bet noreciau kazka naujo isbandyti :
ka patartumete?
dairausi i Avene puse - nes kitais produktais patenkinta esu labai.. o kokie butu jusu atsiliepimai??
Is kremo reikia tiesiog profilaktines prieziuros, ir atitolint giliuju rauksliu atsiradima. nors miminiu ir dabar yra
Siulyciau pasirinkti Avene, nes bioderma tai paprastas drekiklis.
Man sitas patiko is Avene paakiu prieziuros, pastangrino ir pasviesino paakiu oda.
http://www.aveneusa....-contour-cream/
o kiek jums metu,kur pirkote,kokia kaina?
Labuka
as kai baigsis Clinique all about eyes imsiu Babyface firmos naturalu kremuka is Emu tauku
rekomendavo kosmetologe, kaip labai gerai linija.. ir manau tikrai nemelavo