Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(amber123 @ 2011 08 22, 20:08)
ir kaip?  bigsmile.gif as turiu gryna hialiurona benexere.. kol kas nesusidraugavau su juo, bet kosmetologe paaiskino kiek ir kaip tept ir manau bus viskas ok  biggrin.gif

o kodel nesusidraugavot? Kur pirkot? Man labai knieti panaudoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 22, 18:51)
as turejau, man nieko ipatingo bet ir nieko blogo negaliu pasakyt,... ypac uz tokia kaina  biggrin.gif

man nieko ypatingo 22 metu ir nereikia, pirmasis mano paakiu kremukas, taip tik, del drekinimo ir gal prevencijos raukslyciu tiks, vistik sakau - augalinis ekstraktas antroje vietoje po aqua smile.gif bet nezinau kada as ji sunaudosiu, ten gi vos vos reikia, o tie 30ml tiek daug atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 08 23, 08:02)
o kodel nesusidraugavot? Kur pirkot? Man labai knieti panaudoti bigsmile.gif

pirkau pas kosmetologe.. ai nzn, man jis neveikia.. kitom labai patinka smile.gif sunaudosiu, bet nekartosiu..
Papildyta:
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 23, 17:20)
man nieko ypatingo 22 metu ir nereikia, pirmasis mano paakiu kremukas, taip tik, del drekinimo ir gal prevencijos raukslyciu tiks, vistik sakau - augalinis ekstraktas antroje vietoje po aqua smile.gif bet nezinau kada as ji sunaudosiu, ten gi vos vos reikia, o tie 30ml tiek daug atrodo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aisku tokiu atveju jis labai tinka
Atsakyti
Mergaites, renkuosi krema paakiams. Nei biodermos, nei avene temoj man niekas neatsako, tai gal cia pagelbesit ir patarsite kazka is platesnio asortimento :
naudojau pries tai Iwostin geli - net ir nelabai zinau,kaip pakomentuot - nei blogas , nei geras. Bet noreciau kazka naujo isbandyti :
ka patartumete?
dairausi i Avene puse - nes kitais produktais patenkinta esu labai.. o kokie butu jusu atsiliepimai??
Is kremo reikia tiesiog profilaktines prieziuros, ir atitolint giliuju rauksliu atsiradima. nors miminiu ir dabar yra doh.gif
Atsakyti
as neseniai nusipirkau stai toki lierac anti wrinkle kremuka,ka galiu pasakyti-tiesiog nuostabus thumbup.gif labai labai gerai drekina,ko man labai reikejo,iskart sumazejo mimikos rauksleliu,nes jos nuo sausumo matyt ir buvo ax.gif tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Lierac diopticreme anti wrinkle
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 08 26, 13:23)
as neseniai nusipirkau stai toki lierac anti wrinkle kremuka,ka galiu pasakyti-tiesiog nuostabus thumbup.gif labai labai gerai drekina,ko man labai reikejo,iskart sumazejo mimikos rauksleliu,nes jos nuo sausumo matyt ir buvo ax.gif tikrai rekomenduoju thumbup.gif

o kiek jums metu,kur pirkote,kokia kaina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 08 25, 08:57)
Mergaites, renkuosi krema paakiams. Nei biodermos, nei avene temoj man niekas neatsako, tai gal cia pagelbesit ir patarsite kazka is platesnio asortimento :
naudojau pries tai Iwostin geli - net ir nelabai zinau,kaip pakomentuot - nei blogas , nei geras. Bet noreciau kazka naujo isbandyti :
ka patartumete?
dairausi i Avene puse - nes kitais produktais patenkinta esu labai.. o kokie butu jusu atsiliepimai??
Is kremo reikia tiesiog profilaktines prieziuros, ir atitolint giliuju rauksliu atsiradima. nors miminiu ir dabar yra  doh.gif

Siulyciau pasirinkti Avene, nes bioderma tai paprastas drekiklis.
Man sitas patiko is Avene paakiu prieziuros, pastangrino ir pasviesino paakiu oda.
http://www.aveneusa....-contour-cream/
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 26, 22:18)
Siulyciau pasirinkti Avene, nes bioderma tai paprastas drekiklis.
Man sitas patiko is Avene paakiu prieziuros, pastangrino ir pasviesino paakiu oda.
http://www.aveneusa....-contour-cream/

tiktu nuo 25 metu??
nes pries tai naudojau lengvus tokius kremukus...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 08 26, 12:50)
o kiek jums metu,kur pirkote,kokia kaina? biggrin.gif

man beveik 25metai,siaip rauksleliu neturiu,tik sausa oda paakiuose,po sito kremuko ji svelni ir lygi wub.gif as pirkau camelioj,kainavo 70lt +buvo 30procentu nuolaida. ax.gif
Atsakyti
Labuka drinks_cheers.gif as kai baigsis Clinique all about eyes imsiu Babyface firmos naturalu kremuka is Emu tauku ax.gif rekomendavo kosmetologe, kaip labai gerai linija.. ir manau tikrai nemelavo biggrin.gif
Atsakyti
Man paakiams labai patinka "Beoti" hialurono esencija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 rugpjūčio 2011 - 16:05
QUOTE(amber123 @ 2011 08 27, 12:13)
Labuka  drinks_cheers.gif as kai baigsis Clinique all about eyes imsiu Babyface firmos naturalu kremuka is Emu tauku  ax.gif rekomendavo kosmetologe, kaip labai gerai linija.. ir manau tikrai nemelavo  biggrin.gif

negirdeta firma..kur ketinate isigyti,kokia kaina?
Atsakyti