Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 21, 18:58)
info: facebook, graziu plauku paslaptys

Šaltinis tai neypač rimtas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugpjūčio 2011 - 17:26
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 16:11)
paakiam naudoju seruma su placenta. ne vienos rauksleles biggrin.gif

negerai parasiau, jeigu tiksliai - tai ne visos placentos medziagos, o kosmetinis serumas su veikliosiomis medziagomis, randamomis placentoje.
Tarp tu veikliu medziagu hormonu nera, o tam serumui isgauti, kuri naudoju, naudojama kiauliu placenta. Serumo zaliava isvaloma nuo hormonu. Zmogaus placentos naudojimas kosmetikoje EU uzdraustas. Taciau neuzdraustas, pvz Japonijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 21 rugpjūčio 2011 - 17:20
QUOTE(Victorious @ 2011 08 21, 17:13)
Šaltinis tai neypač rimtas, švelniai tariant cool.gif

turi argumentu paneigti pateikta info apie placenta?
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 17:16)
Tarp tu veikliu medziagu hormonu nera, o tam serumui isgauti, kuri naudoju, naudojama kiauliu placenta.

kiauliu placentos tuo labiau bijociau naudoti, ivertinus, kokiu tik ligu, uzkretimu jos neturi paskutiniu metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 21, 18:30)
turi argumentu paneigti pateikta  info apie placenta?
kiauliu placentos tuo labiau bijociau naudoti, ivertinus, kokiu tik ligu, uzkretimu  jos neturi paskutiniu metu unsure.gif

As irgi esu ne karta girdejus, kad yra tokia juodiji rinka ligonininese, kai siuncia sveikas moteris darytis abortui doh.gif ir is vis as kazkaip atsargiai ziuriu i ta placenta.. nors is pradziu labai buvau susigundzius isbandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 21, 19:27)
turi argumentu paneigti pateikta  info apie placenta?

Gal ir yra tiesos apie hormoninį placentos poveikį, bet "puolėt" nei žinodama ką nors apie konkretų pasiūlytą produktą, nei apie jo sudėtines dalis ar rinką. Necituokit iš to nelabai vykusio ir klaidinančią info teikiančio puslapio, o forumas - ne raganų medžioklei skirtas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 rugpjūčio 2011 - 17:44
apie placentą diskutuokit kitoj temoj. Čia tema apie paakius, o nuorodos į nerimtus šaltinius visai neinformatyvios, panašiau į viena bobutė sakė
Atsakyti
as naudoju margarita paakiu kremuka, man geras, nes po aqua, sekanti sudetis - alaviju ekstraktas, o paskui jau chemijos biski, vel geri produktai, taip kad man patiko sudetis, kad didele koncentracija alavijo thumbup.gif
Atsakyti
O gall kuri esate bandziusi CHRISTINA paakiu krema?
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 08 22, 13:30)
O gall kuri esate bandziusi CHRISTINA paakiu krema?

kuri butent, turejau bent kelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 22, 13:30)
as naudoju margarita paakiu kremuka, man geras, nes po aqua, sekanti sudetis - alaviju ekstraktas, o paskui jau chemijos biski, vel geri produktai, taip kad man patiko sudetis, kad didele koncentracija alavijo  thumbup.gif

as turejau, man nieko ipatingo bet ir nieko blogo negaliu pasakyt,... ypac uz tokia kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 08 22, 16:56)
kuri butent, turejau bent kelis rolleyes.gif

Su hialourono rugstimi smile.gif jei neklystu rausva ar raudona pakuote.
Atsakyti
QUOTE(Glamourcik @ 2011 08 22, 19:05)
Su hialourono rugstimi smile.gif  jei neklystu rausva ar raudona pakuote.

ir kaip? bigsmile.gif as turiu gryna hialiurona benexere.. kol kas nesusidraugavau su juo, bet kosmetologe paaiskino kiek ir kaip tept ir manau bus viskas ok biggrin.gif
Atsakyti