Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Victorious @ 2011 08 20, 14:22)
Tai va ir atsakymas tau biggrin.gif

Šnai sauksta i kamera, taukšt ant paakiu ir paburkimo kaip nebuta biggrin.gif reiks pabandyt
Atsakyti
Aš naudoju šiuo metu Clinique repairwear laser focus, turiu nemažą mėginuką, bet nesuprantu patinka man jis ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 20 rugpjūčio 2011 - 13:36
QUOTE(-Jzh- @ 2011 08 20, 14:34)
Ir kaip tau jis? aš irgi naudoju ir nesuprantu patinka man jis ar nieko ypatingo  g.gif

nu man liko maziau nei puse biggrin.gif nzn ar jis man patinka del to kad clinique ar del to kad veikia.. seip jei rimtai, tai man geliukas gal ciut labiau patiko, labiau kazkaip gaivino, bet vasara jau i pab, tai pasiemiau rich, nes paakiai sausi, ir jau metai nebetie kad uztektu gaivinimo biggrin.gif reik kazko rimciau... negaliu skustis, pamaitina, paakiai nesausi...noreciau pabandyt Guerlain labai ta toki melyna, bet kaina jo doh.gif nu gaila nors tu ka..tai va dabar nzn ar imt vel ta pati, ar Orgins labai isgirta ar olay gal koki.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 20, 15:33)
Šnai sauksta i kamera, taukšt ant paakiu ir paburkimo kaip nebuta biggrin.gif reiks pabandyt

Ta prasme pagerink poveikį įdėdama kremą į šaldytuvą - turėtų padėti ir nuo patinimo. Nors šaukštas gal irgi pravers biggrin.gif
Ok, įsismarkavom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 rugpjūčio 2011 - 14:00
QUOTE(-Jzh- @ 2011 08 20, 14:34)
Aš naudoju šiuo metu Clinique repairwear laser focus, turiu nemažą mėginuką, bet nesuprantu patinka man jis ar ne  rolleyes.gif

A.. tai tu ne krema naudoji o seruma laser fockus? g.gif as irgi turiu 30ml jo, bet ji tepu visam veidui, ne vien paakiam jei apie ta pati snekam va toki?
user posted image
Atsakyti
amber123, parasiau, po to ziuriu ne ta naudoju, istaisiau, o tu jau spejai mano ana posta pamatyt, greita biggrin.gif as turiu tik maza meginuka, tai tepu paakiams. O kaip jo poveikis tau visam veidui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 21 rugpjūčio 2011 - 00:38
QUOTE(-Jzh- @ 2011 08 21, 01:38)
amber123, parasiau, po to ziuriu ne ta naudoju, istaisiau, o tu jau spejai mano ana posta pamatyt, greita biggrin.gif as turiu tik maza meginuka, tai tepu paakiams. O kaip jo poveikis tau visam veidui? 4u.gif

As tepu ne visam kaip krema, bet tik tom vietom kur serumas pagrinde dedamas.. paakiam, kaktai kur reik, burnos raukslems biggrin.gif bet nzn.. ji turbut reik reguliariai naudot, as tai patepu, tai ne..turiu 3 meginukus po 15ml tai ilgam uzteks wub.gif
Atsakyti
Nu bet tas serumas su burbulu gi nekainuoja daugiau vien del burbulo, kaina ju panasi visu smile.gif As suprasciau jei bent pora minuciu su juo ten masazuociau , bet ne as tiap , liap ir viskas biggrin.gif man cia pliusas ,kad zymiai patogiau naudojas su ir siaip malonus tas saltas burbulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 08 21, 12:22)
Nu bet tas serumas su burbulu gi nekainuoja daugiau vien del burbulo, kaina ju panasi visu smile.gif As suprasciau jei bent pora minuciu su juo ten masazuociau , bet ne as tiap , liap ir viskas  biggrin.gif man cia pliusas ,kad zymiai patogiau naudojas su ir siaip malonus tas saltas burbulas smile.gif

o kiekis nesiskiria? man atrodo ten produkto daug maziau? g.gif nu ne esme, bele tinka patinka tas ir svarbiausia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 21, 12:28)
o kiekis nesiskiria? man atrodo ten produkto daug maziau? g.gif nu ne esme, bele tinka patinka tas ir svarbiausia drinks_cheers.gif

visur po 15 ml
Atsakyti
paakiam naudoju seruma su placenta. ne vienos rauksleles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 08 21, 15:11)
paakiam naudoju seruma su placenta. ne vienos rauksleles biggrin.gif

Info apie placenta smagiam pasiskaitymui smile.gif

Placenta - kas tai? Kodėl ji naudojama kosmetikoje?
Placenta – endokrininis organas (laikinoji vidaus sekrecijos liauka), gaminanti hormonus.
Tai yra abortinė medžiaga, toli gražu ne visuomet išgaunama iš gyvūnų (kaip teigia gamintojai) - dažnai tai trečiųjų šalių žmogaus (!) abortų medžiaga. Ne taip seniai Rusijoje nuskambėjo skandalas, kai buvo aptiktas visas tinklas, kuris tiekė šias medžiagas kosmetikos gamintojams - jaunoms sveikoms moterims buvo tyčia nustatomos neteisingos diagnozės ir rašomi siuntimai abortui. Klausimas, kodėl, turbūt nekyla (placenta vaisiaus vystymosi stadijoje kosmetologijos sričiai yra daug vertingesnė, nei jau gimusio mažylio "apvalkalas"). Kartais teigiama, kad naudojama jau pagimdžiusių moterų placenta, tačiau chemine sudėtimi tokia medžiaga laikoma "atitarnavusia" ir nėra tokia vertinga, kaip besivystančio vaisiaus.
Naudojama ir gyvulių placenta, tačiau tokiu atveju jos "gavimo būdas" nėra griežtai reglamentuojamas, taigi dėmesys suteikiamas į medžiagos efektyvumą, o ne etišką elgesį su gyvūnais.
PLACENTA SKATINA HORMONO ESTROGENO KIEKIO KRAUJYJE PADIDĖJIMĄ, KO PASEKOJE LAIKINAI IŠTIES GRAŽĖJA ODA PLAUKAI IR ... ATSIRANDA KRŪTŲ VĖŽYS (!) DĖL HORMONO ESTROGENO PERTEKLIAUS.
Daugelyje šalių placenta apskritai uždrausta kaip kosmetikos komponentas (!).
P.S. Taip vadinama "augalinė placenta" yra visiška nesąmonė - kaip suprantate, augalai placentos neturi smile.gif Tam tikri augaliniai komponentai gali pamėgdžioti kažkokią placentos dalį (proteinus, rūgštis ir t.t), tačiau kadangi pagrindinis placentos "variklis" - hormonai estrogenai, šiuo atveju tai yra elementarus spekuliavimas.

info: facebook, graziu plauku paslaptys
Atsakyti