Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(linabalt @ 2011 01 23, 09:38)
Visa kita su dukra gerai? Kokio ji amziaus dabar? Idomus reiskinys tas nenoras guleti vezimelyjean idomu del ko taip buna su kai kukriais vaikais.
Del susirinkimo - sutinku, ateiciau.

Aš su dukra visiškai nemiegojau ik 6 mėn (nei dieną nei naktį), suėjus 6 mėn. ji pradėjo miegoti 2 val dieną. Dukrai jokio autizmo nėra, jai nustatė alergiją pieno baltymui, vaikui pučia pilvuką, tampa neramus, skauda tai ir klykia. Ištirk, ar nėra alergijos kokiam produktui?
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2011 01 23, 15:05)
Aš su dukra visiškai nemiegojau ik 6 mėn (nei dieną nei naktį), suėjus 6 mėn. ji pradėjo miegoti 2 val dieną. Dukrai jokio autizmo nėra, jai nustatė alergiją pieno baltymui, vaikui pučia pilvuką, tampa neramus, skauda tai ir klykia. Ištirk, ar nėra alergijos kokiam produktui?

Dekui uz info, butinai issitirsime nes su pilvuku bedos nuo gimimo, ir dabar dar daznai skundziasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 23, 13:15)
atsibusk, jos vaikui jau 18, tais laikais nebuvo jokių pasų, mano mažiui 11 ir tada dar jų nebuvo

mano sunui 12 - pasa turim (skiepu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2011 01 23, 15:47)
Girdejus as tokiu minciu, kad indigai - tai aspergeriukai, ir atvirksciai - kad aspergeriuku/autistuku auroje vyrauja indigo spalva. Gali buti kad tai tiesa smile.gif

Dar prieš suprasdama, kad mano vaikui AS, maniau, gal jis "indigo"... Kažkur 3 metų tokį eilėraštį sukūrė, kad man iki šiol šiurpas nueina, kai prisimenu, juo labiau tai buvo keli mėn. prieš didelę nelaimę. Buvau vienu metu pamanius, gal jis turi kokių tai "galių". Bet nuo to laiko daugiau tokie epizodai nesikartojo, o ir pati pradėjau ieškoti logiškesnių paaiškinimų jo elgesiui. Bet tikrai tarp autistukų yra tokių, kurių sugebėjimai kuriose nors srityse išskirtiniai. Antradieniais žiūriu tokį serialą "Žvilgsnis į ateitį", ten kartą buvo kalbama apie "savantus", pasirodo, tai ir yra įvairių sutrikimų turitys ypatingų gabumų žmonės (50% jų autistai).

Diskusijoje apie skiepus dar nesubrendau rimtai pasisakyti smile.gif

O dėl peticijos - manau, tai išties pati tinkamiausia forma pareikšti apie problemą valdžios institucijoms. Peticiją turbūt gali teikti ne tik fiziniai asmenys - galėtų apsiimti kad ir ta asociacija (beje, kur apie ją plačiau sužinoti)? Mano specialybė siejasi su medicina, bet autizmo sirtyje esu daug žalesnė už daugumą čia esančių, tai nebent akimis peržvegt dėl terminų ir pan. galėčiau. Dar galiu sužinoti, kam tikslingiausia ją teikti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2011 01 23, 15:21)
Laukiu kol viso pasaulio mokslininkai sutars

ir pripazins skiepu zala lotuliukas.gif
Formacijai uzteks pinigu diskredituoti tokio mokslininko mokslini darba ir ji pati kaip mokslininka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 23, 15:46)
mano sunui 12 - pasa turim (skiepu) mirksiukas.gif

NĖ NEŽINAU KAIP JIS ATRODO, MATYT NE VIENU METU VISOJ LT BUVO VEDAMA (oi sory už didžiasias, nepastebėjau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 23, 13:33)
bet ivertink ir tai - kad tas skiepas ir jo zala niekur nedingsta - jis kaupiasi organizme, tu gimdai vaika ir dali to atiduodi jam+jis dar gauna papildomai doze ir kaupia, gimdo vaika ir perduoda - kazkada pratruksta ir gimsta autistas - gal jis jau iskart autistas, gal jam truksta paskutinio laso juo tapti...
anksciau autizmas buvo liga - nuo 3 metu - iki to vaikas normalus, paskui pradeda blogeti, dabar jau yra ir kudikiu... Manau su laiku ju bus tiek daug, kad NT bus jau nukrypimas unsure.gif
aisku mityba, gyvenimo salygos, budas, kokybe irgi duoda savo - nera taip kad TIk skiepai...
Netgi kai kurie tyrimai rodo, kad serga finansiskai geriau stovinciu seimu vaikai, is aukstesniu socialiniu sluoksniu (matyt kad tevai daugiau rupinas suskiepijimu kartu atzvilgiu, ir perka daugiau brangesniu, bet ne geresniu maisto produktu ir kt)

Bet ar tikrai nebuvo kūdikių? Manau buvo, tiesiog juose sunku įžvelgti tą autizmą, nes dar daugelis jų veiksmų pateisinami, nevertinami, "dar mažas, dar išaugs" ir tt.. g.gif

Dėl tyrimų, kad serga finansiškai geriau stovinčių šeimų vaikai aš irgi girdėjau, bet šis tyrimas tarsi buvo paneigtas sakant, kad tiesiog tokios šeimos atidžiau stebi savo vaikus, tuoj pat veda diagnozuoti ir "reabilitacijoms", tad jos ir greičiau patenka į statistikas... O neva iš tiesų "neapskaitytų" autistų pilna visur-kikeviename kaime rastum po keletą tokių "neapskaitytų keistuolių".. Nezinau kiek tame tiesios.

Ačiū už atsakyma apie pasiatėlį.
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 23, 16:15)
NĖ NEŽINAU KAIP JIS ATRODO, MATYT NE VIENU METU VISOJ LT BUVO VEDAMA (oi sory už didžiasias, nepastebėjau  doh.gif )

Mazdaug tuo metu pasas buvo ivedinejamas ir dar nebuvo privalomas kaip dabar - vieni ji turejo, kiti - ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2011 01 23, 16:17)
Mazdaug tuo metu pasas buvo ivedinejamas ir dar nebuvo privalomas kaip dabar - vieni ji turejo, kiti - ne smile.gif

Gimdžiau praeitų metų kovą. Registravau kūdikį vienoje sostinės poliklinikų. IR NIEKAS JOKIO SKIEPU PASO MAN NEDAVĖ. Tiesiog paskiepijo, įrašė į kortelę ir baigta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 23 sausio 2011 - 16:20
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 23, 16:19)
Gimdžiau praeitų metų kovą. Registravau kūdikį vienoje sostinės poliklinikų. IR NIEKAS JOKIO SKIEPU PASO MAN NEDAVĖ. Tiesiog paskiepijo, įrašė į kortelę ir baigta.

tai maž ir dabar nebūtinas, girdėjau, kad kažkuriuo momentu į daržiuką nenorėjo priimt be to paso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 23, 14:33)
bet ivertink ir tai - kad tas skiepas ir jo zala niekur nedingsta - jis kaupiasi organizme, tu gimdai vaika ir dali to atiduodi jam+jis dar gauna papildomai doze

Jo, yra ir tokie tyrimai, kad pvz. bedzioniu vyrusas SV-40 vyrusas is poliomelito skiepo (skiepyta labai daug zmoniu 1950-70 berods metais) g.b. paveldamas. Ir dar plius ta vyrusa aptinka zmogaus vezio lasteliuose.
Sunkieji metalai irgi gali kauptis ir buti perduodami nescios moters vaisiui.
Dar ir kai kurie vyrusai nestumo metu.
Bet dazniausiai tokie vaikai jau gimsta apsigime arba turint sunku neigaluma.
Nemanau kad tokie vaikai sudaro pagrindine autistu mase.
Papildyta:
Visi atlikti skiepai irasomi i purmus puslapius medicinos korteles. Esant norui, galima atsisviesti. Taip pat t.b. irasytos ir visos persirgtos rimtesnes ligos.

Tad labai lengva sulyginti kada pvz. vaikas sirgo kokliusu ir kada buvo paskiepytas. Ir ne paslaptis, kad kalendoriniais skiepais platinami vyrusai i aplinka. Ir paskiepijus vaika, ta liga gali apskresti visa seima nuo paskiepyto vaiko (o taip pat sirgti pats vaikas vyrusu is skiepo; tai gali buti umi liga arba tiesiog veliau gali pasireiksti ivairios komplikacijos, tame tarpe ir virskinimo sistemos). Tokie atvejai aprasyti placiai internete. Cia tik siaip, pavyzdys pamastymui.

Patikekit, ligos is dangaus neatsiranda. Autizmas yra tik pasekme kazko pakankamai realaus ir manau daugumoje atveju gydomo. Ir priezastys yra ne genetika, ne paveldejimas, ne teorijos apie indigo. Priezastys yra REALIOS ir gydomos.
Priezastys yra akivaizdzios ant tiek, kad ju neimanoma nematyti. Tam nereikalingi moksliniai tyrimai. Tik labai retais atvejais reikalinga labai plati diagnostika (jau rasiau apie 5 proc.).
Man tik idomu kada zmoniu akys pagaliau atsimerks ir jie nustos neigti tai, kas yra akivaizdu. Ir prades klausytis savo sirdies, o ne masines informacijos priemoniu.
Tiesa sakant ir man paciai prireike metu, kad sustatyti visus taskus virs "i". Manau jums turetu but zymiai lengviau, nes informacija jau yra prieinama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 23 sausio 2011 - 17:18
Paskutinis skiepas nuo kokliuso daromas 18 men amziuje, jei neklystu? Mazajai buvo 24men tuo metu, kai susirgo, taigi - praejo 6 men nuo skiepo. Ir pirmasis susirgo 14-metis sunus, ne dukra. Sunus is mokyklos parsinese uzkrata. Taip kad, su skiepais nelabai man siejasi tas kokliusas, kuriuo persirgome.
Atsakyti