Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(Pou @ 2011 02 06, 16:12)
Cezi, super. Noriiii  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Kas liečia folinę r. Manau, kad visos ją gėrėm, jei žinojom, kad reikia gerti. Ir reikia gerti. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad ji būtina vaisiaus nervinio vamzdelio vystymuisi. Be to, kas negali geležies pr. gerti, kaip kad aš, geriant folinę r., anemija vystosi lėčiau - išbandyta praktiškai (kai tik nustotadavu gerti Hb iškart ridavosi žemyn šviesos greičiu).

Pridariau tinginio, galės mažius smaližiaut - labai mėgsta. Taip dabar namai gardžiai kvepia. Na bimbinu toliau į mokslus gilintis.

nu ne visi organizmai vienodi, kad skirti vienodai - as su dickiu negeriau -nes nezinojau, su maze geriau, nes jau zinojau - abiem atvejais man anemijos nebuvo, o va mazei ji pasireiske 4 men - skyre gelezi, gerem, paskui kai studijavau nete - irgi manau kad tai buvo fiziologine, gi tokiam amziui visad krinta hemoglobinas ir apie 6 men pats atsistato - vadinas daviau be reikalo - bet is nezinojimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 06, 16:16)
nu ne visi organizmai vienodi, kad skirti vienodai - as su dickiu negeriau -nes nezinojau, su maze geriau, nes jau zinojau - abiem atvejais man anemijos nebuvo, o va mazei ji pasireiske 4 men - skyre gelezi, gerem, paskui kai studijavau nete - irgi manau kad tai buvo fiziologine, gi tokiam amziui visad krinta hemoglobinas ir apie 6 men pats atsistato - vadinas daviau be reikalo - bet is nezinojimo cool.gif

Bet jei nebūtum davusi, gal būtų kritęs perpus labiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 06, 16:19)

Bet jei nebūtum davusi, gal būtų kritęs perpus labiau smile.gif

esme kad sunui netyre ir nezinojo krito ten kas ar ne, o ir pagal skaicius - krito iki minamalios teigiamos ribos - nu dar netruko, bet jau min buvo - ta prasme norma - gaila kad viska po laiko suzinai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 06, 16:16)

Kriste, nesigincysiu. Jei pastebejot, as nemegstu kisti nosies i pokalbius apie vaistus. Nors galeciau. Nes dazniausia neturiu nei noro, nei laiko irodineti kitiems, jei zmones susidare savo nuomone. Kai yra konkreti problema, tada taip.
Del folines - tai del anemijos, pasireiskiancioms nesciosioms, ji jos nepanaikinta, ji tik pristabdo. O kai HB yra 75, tai pati supranti - darai, kad butu geriau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 06, 16:23)
Kriste, nesigincysiu. Jei pastebejot, as nemegstu kisti nosies i pokalbius apie vaistus. Nors galeciau. Nes dazniausia neturiu nei noro, nei laiko irodineti kitiems, jei zmones susidare savo nuomone. Kai yra konkreti problema, tada taip.
Del folines - tai del anemijos, pasireiskiancioms nesciosioms, ji jos nepanaikinta, ji tik pristabdo. O kai HB yra 75, tai pati supranti - darai, kad butu geriau.

jo - as nepriestarauju kai reikia - jei reikia ir pati geriu, ir vaikams duodu - bet yra tikrai nemaza dalis gydytoju - kurie skiria bile ka bi tik skirt, ir paprastam mirtingajam sunku beatsirinkt ko tikrai reikia, ko nebe, o kas net pakenkt gali...
Yra zmoniu grupe - kurie kisa i save bile ka ir bile kada, yra kurie vengia bet ko... Kadangi nesu spece tos srities, negaliu mastyt kritiskai, o pasitiket irgi nebegaliu labai - belieka atmest absoliuciai viska (nes net aprasymai meluoja ir negali atsirinkt per ta reklama) - ir vartot tik tada - kai tyrimai irodo reikia to butent mano atveju ar nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 06, 16:27)
Yra zmoniu grupe - kurie kisa i save bile ka ir bile kada, yra kurie vengia bet ko... Kadangi nesu spece tos srities, negaliu mastyt kritiskai, o pasitiket irgi nebegaliu labai - belieka atmest absoliuciai viska (nes net aprasymai meluoja ir negali atsirinkt per ta reklama) - ir vartot tik tada - kai tyrimai irodo reikia to butent mano atveju ar nereikia rolleyes.gif

bet homeopatija tai tiki... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 06, 16:12)
Cezi, super. Noriiii  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Na bimbinu toliau į mokslus gilintis.

galiu aš jų pridaryt, neproblema, tik man labai nesmagu... blush2.gif neapietai čia tema blush2.gif o be to gal parsisiūst pigiau gautūsi g.gif jie kiek mačiau ebajuj tai lieti, nerankų darbo + emalė pigesnė nei svarovskiai, tai turėtų būt pigiau g.gif

o ką mokaisi???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cezi: 06 vasario 2011 - 16:39
Mūsų ženkliukas iš ebėjaus. Užsegimas tas naujoviškas man nelabai patinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 06, 16:28)
bet homeopatija tai tiki... ax.gif

kaip gydymo budu, o ne profilaktika mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 06, 16:30)
Mūsų ženkliukas iš ebėjaus. Užsegimas tas naujoviškas man nelabai patinka  doh.gif

ta prasme g.gif parodyk kuri emei, as irgi svarstau - bet prancuzuose visus pinigus palikau - laukiu kol pasipldys kokiu nors budu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 06, 16:30)
Mūsų ženkliukas iš ebėjaus. Užsegimas tas naujoviškas man nelabai patinka  doh.gif

koks tas užsegimas, gal nufotkint gali?
Atsakyti
Daug ka moku, taciau nemoku pirkti internete.
Be to, as uz ranku darba wub.gif Jei galetum, as noreciau sidabrinio pakabuko.

Mokausi as visa gyvenima... mirksiukas.gif

Kriste, oficiali informacija pateikiama vaisto charakteristiku santraukoje, ja gali perziureti www.vvkt.lt puslapy. Susirask per nuoroda gyventojams, vaistu registra, o ten jau rasi, kas butina.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 06, 16:38)
Kriste, oficiali informacija pateikiama vaisto charakteristiku santraukoje, ja gali perziureti www.vvkt.lt puslapy. Susirask per nuoroda gyventojams, vaistu registra, o ten jau rasi, kas butina.

tai ir vaistu informaciniuose lapeliuose buna surasyta - ale ten paskaicius - baisu ir i siuksline bemest - kad nenusinuodytum doh.gif lotuliukas.gif Ai zodziu skaudi tema - laikaus savo nuomones - kad kuo maziau kisi brudo i save - tuo geriau lotuliukas.gif
Atsakyti