Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 20:08)
vaika seskuciu galima vadint tik tuo atveju - kai kelnes kakiu pilnos ir sklinda kvapas cool.gif  - antraip jis nevertas to pavadinimo lotuliukas.gif

dėl vikrumo ir judrumo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 05, 20:07)
Mano taip pat klasiokas turėjo šią bėdą, išėjo po devynių klasių.

Mačiau "Karaliaus kalba" filmą, tai kartais man fiziškai sunku buvo pačiai bežiūrint

as nemaciau - destytoja pasakojo apie filma, ir vis kaip pavyzdi citavo - kaip noreciau pamatyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2011 02 05, 20:09)
dėl vikrumo ir judrumo  tongue.gif

nu nea - nei vikrumu, nei judrumu, nei isradingumu neprilygsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 20:11)
as nemaciau - destytoja pasakojo apie filma, ir vis kaip pavyzdi citavo - kaip noreciau pamatyti doh.gif

Atsipūsk kompu mirksiukas.gif Ten sakyčiau gerų pavyzdžių ir logopedinių metodų buvo, bent jau mano akimis. Man atrodo, kad jie išties veiksmingi realiai būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 05, 20:15)
Atsipūsk kompu  mirksiukas.gif Ten sakyčiau gerų pavyzdžių ir logopedinių metodų buvo, bent jau mano akimis. Man atrodo, kad jie išties veiksmingi realiai būtų  g.gif

tai zinau kad buvo - visus aptarem - bet pamatyt irgi niezti - o atsisiust nemoku, moku bile ka - tik ne filmus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 02 05, 21:09)

Ice, man rodos tu buvai selenas isgyrusi?

Radau namie sausu selenu. Kazkas is namiskiu anksciau pirko. Kokiais kiekiais ir budais galima vaikams duot? Gal su kose isvirti?
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 21:20)
tai zinau kad buvo - visus aptarem - bet pamatyt irgi niezti - o atsisiust nemoku, moku bile ka - tik ne filmus doh.gif

Pries siunciant geriausiai suarchyvuoti.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 05, 23:27)
Ice, man rodos tu buvai selenas isgyrusi?

Radau namie sausu selenu. Kazkas is namiskiu anksciau pirko. Kokiais kiekiais ir budais galima vaikams duot? Gal su kose isvirti?

user posted image
As įberiu 1/2 šaukštelio į jogurto 1/2 puodelio, valgo rytais. Galima barstyti į košę, sriubą - ant bet kokio maisto. Tikslių kiekių nežinau - vaikui per dieną neduodu daugiau 1 šaukštelio rolleyes.gif Kažkaip prisibijau, kad skranduko nesudirgintų g.gif Bet gal ir daugiau galima g.gif Nors jam užtenka ir to vieno šaukštelio per dieną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 06 vasario 2011 - 00:08
QUOTE(Ice @ 2011 02 06, 00:58)
As įberiu 1/2 šaukštelio į jogurto 1/2 puodelio, valgo rytais. Galima barstyti į košę, sriubą - ant bet kokio maisto. Tikslių kiekių nežinau - vaikui per dieną neduodu daugiau 1 šaukštelio  rolleyes.gif Kažkaip prisibijau, kad skranduko nesudirgintų  g.gif Bet gal ir daugiau galima  g.gif Nors jam užtenka ir to vieno šaukštelio per dieną  thumbup.gif

Aciu, Ice. Iberiau mergaitei i kose. Ziuresim koks bus poveikis. NEs jai gan daznai uzkietejimai buna.
Atsakyti
O jus nebandet linu semenu? Taip pat geris. Ir ne tik kad valo zarnyna, bet paleidzia gleives, kurios sudaro apsaugine plevele (tinka prie opu, eroziju, siaip jautraus zarnyno).
Siaip reiktu uzpylus padaryti tas gleives (uzpilti, suplakti) ir jas gerti, bet ne kiekvienas gales tuos snarglius blush2.gif gerti. Tad visai gerai ju sauksteli ir taip suvalgyti, gleives issikiria ir zarnyne,- nors menkesnis, bet efektas yra. Ir sveika blush2.gif
Beje, Kaune jau islindo snieguoles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 06 vasario 2011 - 12:44
QUOTE(Pou @ 2011 02 06, 12:39)
Beje, Kaune jau islindo snieguoles  wub.gif

wub.gif negi jau pavasarėja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 06, 12:39)
O jus nebandet linu semenu? Taip pat geris. Ir ne tik kad valo zarnyna, bet paleidzia gleives, kurios sudaro apsaugine plevele (tinka prie opu, eroziju, siaip jautraus zarnyno).
Siaip reiktu uzpylus padaryti tas gleives (uzpilti, suplakti) ir jas gerti, bet ne kiekvienas gales tuos snarglius  blush2.gif gerti. Tad visai gerai ju sauksteli ir taip suvalgyti, gleives issikiria ir zarnyne,- nors menkesnis, bet efektas yra. Ir sveika  blush2.gif
Beje, Kaune jau islindo snieguoles  wub.gif

Tai va dėl tų snarglių ir nebandom blush2.gif
Atsakyti
nu va mano darbo produktas smile.gif
http://3.bp.blogspot...00/S7300570.JPG
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 06, 14:46)

LABAI,LABAI,LABAI
user posted image
Atsakyti