Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

euphoria_mi 4u.gif 4u.gif 4u.gif linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 05, 19:36)

Aisku, o aš jau golvojau,ko čia tas mikčiojimas toks baisus... blush2.gif

nu siaip ir sutrikimas, paciam mikciojanciam yra gana sudetingas ir jis nepagydomas, neistaisomas, o tik tam kartui - susidarius palankiom aplinkybem, vel islenda is uz kamo, jis visad salia unsure.gif , na bent jau zinau kaip padet tokiam zmogui thumbup.gif . Bet rode filmuota medziaga, ir daug jos - kur zmogus net 8 minutes bando savo varda pasakyt - isivaizduok kaip atrodo jo kalba cool.gif , tokiais atvejais - autizmas atrodo smulkmena - nes vaikai nenori bendraut, jiems gal yra gerai kaip yra, tik mums, mamoms sunku - o ten kankinas pats vaikas ir tai neisaugama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 19:34)
blink.gif , muset nematei sesko - jie nekad netingi, ju gyvenimo credo sugriaut musu namus doh.gif

Na jo. Tai ir maniškis taip: dirba, dirba, bet buityje prasmingo kažką nuveikti - tingi. Močiutė, mamytė turi paduoti, aprengti ir t.t. Na o zbitkas krėsti - pirmas 4u.gif
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 05, 19:36)
Eina sau- bet jūs ir šaunuoliai thumbup.gif Na tokiais tempais mokotės- nuostabu thumbup.gif
Ar jums darė tą IQ testą? Turbūt ne vienoj srityje rezultatas būtų stulbinantis.. thumbup.gif

O sergu tai AS...Su temperatūra ir kitais "gripiniais" bruožais-mažiukas kolkas tik sloguoja...Bet neramu, neramu... unsure.gif
Aisku, o aš jau golvojau,ko čia tas mikčiojimas toks baisus... blush2.gif

Na rezultatai neblizga - skaudulys. Yra sritys, kur jis stiprus, o yra kur pasiekimai menkučiai. Bet ta ir yra autizmo ypatybė.

Vaje, sveik greičiau. Gerk tas žąsis.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 19:42)
nu siaip ir sutrikimas, paciam mikciojanciam yra gana sudetingas ir jis nepagydomas, neistaisomas, o tik tam kartui  - susidarius palankiom aplinkybem, vel islenda is uz kamo, jis visad salia unsure.gif , na bent jau zinau kaip padet tokiam zmogui thumbup.gif . Bet rode filmuota medziaga, ir daug jos - kur zmogus net 8 minutes bando savo varda pasakyt - isivaizduok kaip atrodo jo kalba cool.gif , tokiais atvejais - autizmas atrodo smulkmena - nes vaikai nenori bendraut, jiems gal yra gerai kaip yra, tik mums, mamoms sunku - o ten kankinas pats vaikas ir tai neisaugama unsure.gif

hmm...keista...mano pusseserė kai buvo gal kokių 6 metų buvo pradėjusi mikčioti...kažkur, pamenu, ėjo, vedė, kažką darė...bet pati dar tada buvau vaikas, nežinau, kaip ten tiksliai buvo...na, o dabar mergina jau 25 metai, kalba kuo puikiausiai thumbup.gif

o klasėje turėjome mikčiojantį vaiką...sunku jam tikrai buvo...ypač kai jaudindavosi atsakinėdamas prieš klasę...bet baigė žmogus gimnaziją, universitetą, pirmasis iš klasės vedė ir augina dabar du vaikučius thumbup.gif žinoma, tas mikčiojimas jam liks visam gyvenimui...pamenu, kad sakydavo, jog mažas šuns persigando? ar gali būti mikčiojimo tokia priežastis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 05 vasario 2011 - 19:53
QUOTE(Ice @ 2011 02 05, 19:39)
euphoria_mi  4u.gif  4u.gif  4u.gif linkiu kuo greičiau pasveikti  4u.gif

Dėkui. O mano gimtadienio draugui patinka merginos???? Na ar jis tikrai autistukas? blush2.gif
QUOTE(Pou @ 2011 02 05, 19:47)
Na jo. Tai ir maniškis taip: dirba, dirba, bet buityje prasmingo kažką nuveikti - tingi. Močiutė, mamytė turi paduoti, aprengti ir t.t. Na o zbitkas krėsti - pirmas  4u.gif
Na rezultatai neblizga - skaudulys. Yra sritys, kur jis stiprus, o yra kur pasiekimai menkučiai. Bet ta ir yra autizmo ypatybė.

Vaje, sveik greičiau. Gerk tas žąsis.

Tai ir yra šaunu, kad yra tų stipriųjų sričių, šaunuoliai jūs. thumbup.gif
Geriam žąsis ir ne tik jas....Kolkas nealbai kas padeda, nebent tik geras, švelnus , mylimas vyras pašonėj... wub.gif ax.gif
Atsakyti
Močiutė, mamytė turi paduoti, aprengti ir t.t. Na o zbitkas krėsti - pirmas  4u.gif

Labai jau pažįstamas vaizdelis doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 02 05, 19:48)
hmm...keista...mano pusseserė kai buvo gal kokių 6 metų buvo pradėjusi mikčioti...kažkur, pamenu, ėjo, vedė, kažką darė...bet pati dar tada buvau vaikas...na, o dabar mergina jau 25 metų, kalba kuo puikiausiai  thumbup.gif

80% vaiku, iki 7 metu, turinciu si sutrikima pasalina ji savaime, net be dideliu pastangu ir logopedu (su juo gal greiciau), daliai atsinaujina esant patogiai situacijai (gimus antram vaikui, skyrybu atveju, pradedant lankyti mokykla, nesekmems nuolatinems ir pan...) Dali - lydi visa gyvenima, kiti ismoksta mikciot nepastebimai ir pan (cia jau su pagalba rimta) Bet jei mikciojimas tikrai sudetingas, tikrai daug uzsikertama - krinta saviverte, atsiranda baimes kalbeti, zmogus tampa nesavarankisku, bet nelaikomas neigaliu (nors negali nei apsipirkit, nei paklausti ko, nei uzkalbinti, nei kalbeti telefonu - o PA daznai buna net aukstesnis uz normalu - profesoriai, inzinieriai ir pan.). Nu nzn, isijauciau i ju kaili - man laaabai baisu butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 05, 19:52)
Dėkui. O mano gimtadienio draugui patinka merginos???? Na ar jis tikrai autistukas? blush2.gif

Jam labai patinka vaikai, draugai (merginos ypač tongue.gif ). Ar jis tikrai autistukas? Matyt, jis ne tas tikrasis autistukas - jis tik turi autizmo bruožų rolleyes.gif
Ketvirtadienį buvome vėl pas homeopatę. Jos akimis (o svarbiausia mūsų visų, netgi mano rolleyes.gif ) - jis daro pažangą...Jau bando įsijungti į dialogą, akių kontakto daugiau (tą pastebėjo mano draugė šiandien).
Tik va kad neklauso visiškai ir viską daro atvirkščiai, užsispyrėliukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 05 vasario 2011 - 20:03
Na jo. Tai ir maniškis taip: dirba, dirba, bet buityje prasmingo kažką nuveikti - tingi. Močiutė, mamytė turi paduoti, aprengti ir t.t. Na o zbitkas krėsti - pirmas  4u.gif

seskui nieks nieko neturi paduodi - jis pats pasiima VISKA ir is VISUR, gali uztrukt menesi, metus - bet ras buda kaip paimt doh.gif

QUOTE(Ice @ 2011 02 05, 19:48)

pamenu, kad sakydavo, jog mažas šuns persigando? ar gali būti mikčiojimo tokia priežastis?  g.gif

yra polinkis i mikciojima - bet ji gali issaukt bile kas - isgastis, stresas, pervargimas... Sveiko vaiko joks suo ar kitos aplinkybes neisprovokuos mikcioti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 19:55)
Nu nzn, isijauciau i ju kaili - man laaabai baisu butu unsure.gif

Žinok tikrai baisu unsure.gif . Prisimenu vis tą klasės draugą. Būdavo net tokių nenormalių mokytojų, kurie rėkdavo ant jo doh.gif ir liepdavo vos ne kad pažeminančiai raštu atsiskaityti, kai tuo tarpu visi žodžiu atsiskaitinėdavo kažkokią pamoką.

Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 19:59)
seskui nieks nieko neturi paduodi - jis pats pasiima VISKA ir is VISUR, gali uztrukt menesi, metus - bet ras buda kaip paimt doh.gif

lotuliukas.gif

Mes kartais savo mažių šeškučiu pavadinam tongue.gif

Papildyta:
Tiesa, nepasakiau didžiausios pažangos - J jau išvardina (kad ir nevisai teisingai) grupės vaikų vardus ir ne vieną jau atpažįsta, įvardina ir parodo kur kieno spintelė (ant jų yra parašyta spausdintinėm raidėm, tai toks vaizdelis, kad skaito). Močiutė tai buvo sužavėta blink.gif
Atsakyti
Mano taip pat klasiokas turėjo šią bėdą, išėjo po devynių klasių.

Mačiau "Karaliaus kalba" filmą, tai kartais man fiziškai sunku buvo pačiai bežiūrint
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 02 05, 20:05)
Žinok tikrai baisu unsure.gif . Prisimenu vis tą klasės draugą. Būdavo net tokių nenormalių mokytojų, kurie rėkdavo ant jo  doh.gif ir liepdavo vos ne kad pažeminančiai raštu atsiskaityti, kai tuo tarpu visi žodžiu atsiskaitinėdavo kažkokią pamoką.

Papildyta:
lotuliukas.gif

Mes kartais savo mažių šeškučiu pavadinam  tongue.gif

nu cia geriausia atsiskaitymo forma tokiam vaikui - bet tonas ir pasakymo forma turi but atitinkama, kad nesukeltu pazeminimo - tokiai mokytojai - min reiktu rasyt prasyma ciuozt is mokyklos doh.gif

vaika seskuciu galima vadint tik tuo atveju - kai kelnes kakiu pilnos ir sklinda kvapas cool.gif - antraip jis nevertas to pavadinimo lotuliukas.gif
Atsakyti