Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

labas,
QUOTE(Ice @ 2011 02 05, 08:17)

Sveiki, žinokit gali būti paveldimas nuolatinio danties nebuvimas, ypač jei tai viršutinis šoninis kandis (antras dantis nuo centro). Tai patvirtinti arba paneigti galima tik įvertinus rentgeno nuotraukėlę  4u.gif

butent to danties ir nera,tiek pas mane ,tiek pas dukra.
Atsakyti
Laba diena.
Kokiom nuotaikom savaitgalį leidžiat?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 16:10)
Laba diena.

...serganciom...
Matyt ligoninėj peršalom.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 16:10)
Laba diena.

mokslinem - gryzau is paskaitu nusikalus kaip suva doh.gif , bet siaip labai smagiai nusiteikus - isklausiau apie iki siol juodziausia buvusi sutrikima - mikciojima, visad meldziau, kad nepasitaikytu tokiu vaiku mano kely - dabar jau esu drasi ir ju nebebijau - nu ziauriai dekinga destytojai, kad taip akis atvere wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 18:59)
mokslinem - gryzau is paskaitu nusikalus kaip suva doh.gif , bet siaip labai smagiai nusiteikus - isklausiau apie iki siol juodziausia buvusi sutrikima - mikciojima, visad meldziau, kad nepasitaikytu tokiu vaiku mano kely - dabar jau esu drasi ir ju nebebijau - nu ziauriai dekinga destytojai, kad taip akis atvere wub.gif

Kaip įdomu,o kodėl jis laikomas juodžiausiu?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 05, 17:10)
Laba diena.

Rašau skyriaus metodinės veiklos ataskaitą blink.gif ....Žodžiu , labai turiningai leidžiu laisvalaikį....
Ir dar įsijungsiu savo "stebūklingą" vonelę, užsidėsiu valomą veido kaukę, pasiimsiu į rankas kokį žurnalą ir 30 minučių skirsiu vien SAU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė V: 05 vasario 2011 - 19:39
Sveikutės,

aš ir nusikalusi kaip ciūūūūūūūūūūūūūūcia. Visą savaitę migus nedamigus.
Kaip migtelėjau dabar nuo 14 val., atsikėliau kaip sudaužyta...

Euphoria, kokios naujienos? Kuris sergat?

Mano žuviukas jau žongliruoja ir triženkliais skaičiais (sudėtis - atmintis) bigsmile.gif wub.gif Įsijungia kompą, prisidaro sau užduotėlių ir "dirba". Na ir kitiems liepia jo užduotėles spręsti doh.gif doh.gif doh.gif Taip įsijautęs į mokytojo darbą... O pyksta, jei neklausom ax.gif Na su elgesiu tai turim bėdų, labai jau nori, kad visi pagal jo dūdelę šoktų... Bet šiaip mielas tas mano vaikas. Tik kartais tingi kaip šeškas. Jei kiti vaikai serga ožligėm, tai maniškis dar ir tingligėm doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 02 05, 19:01)
Kaip įdomu,o kodėl jis laikomas juodžiausiu?

todel kad apie ji uzrasuose turejau max 10 eiluciu - o vasara drauges vaikui istiko si beda - kiek verciau ir ieskojau - nieko tinkamo neradau - dabar jau zinociau nuo ko pradet ir ka daryt blush2.gif

tai nera pats sutrikimas juodas - tik mano pasamoneje jis buvo juodas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip savaitgalį leidžiam?

Gan smagiai. Aplankė seniai nematyta gera draugė su dukrele wub.gif Mano mažajam kavalieriui labai patinka vyresnės panelės lotuliukas.gif Visas patenkintas žaidė su ja. O dar "autopypy" ji padovanojo - tai jau vajei kiek džiaugsmo thumbup.gif Neseniai išleidau pas močiutę, susikrovė naująją mašiną, na, o aš sėdu prie kompo moksliškai darbuotis - irgi labai turiningas laisvalaikio leidimas nusimato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 05 vasario 2011 - 19:40
QUOTE(Pou @ 2011 02 05, 19:31)
Tik kartais tingi kaip šeškas.

blink.gif , muset nematei sesko - jie nekad netingi, ju gyvenimo credo sugriaut musu namus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 19:34)
blink.gif , muset nematei sesko - jie nekad netingi, ju gyvenimo credo sugriaut musu namus doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 02 05, 19:31)
Sveikutės,

aš ir nusikalusi kaip ciūūūūūūūūūūūūūūcia. Visą savaitę migus nedamigus.
Kaip migtelėjau dabar nuo 14 val., atsikėliau kaip sudaužyta...

Euphoria, kokios naujienos? Kuris sergat?

Mano žuviukas jau žongliruoja ir triženkliais skaičiais (sudėtis - atmintis)  bigsmile.gif  wub.gif Įsijungia kompą, prisidaro sau užduotėlių ir "dirba". Na ir kitiems liepia jo užduotėles spręsti  doh.gif  doh.gif  doh.gif Taip įsijautęs į mokytojo darbą... O pyksta, jei neklausom  ax.gif Na su elgesiu tai turim bėdų, labai jau nori, kad visi pagal jo dūdelę šoktų... Bet šiaip mielas tas mano vaikas. Tik kartais tingi kaip šeškas. Jei kiti vaikai serga ožligėm, tai maniškis dar ir tingligėm  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Eina sau- bet jūs ir šaunuoliai thumbup.gif Na tokiais tempais mokotės- nuostabu thumbup.gif
Ar jums darė tą IQ testą? Turbūt ne vienoj srityje rezultatas būtų stulbinantis.. thumbup.gif

O sergu tai AS...Su temperatūra ir kitais "gripiniais" bruožais-mažiukas kolkas tik sloguoja...Bet neramu, neramu... unsure.gif

QUOTE(Kriiste @ 2011 02 05, 19:32)
todel kad apie ji uzrasuose turejau max 10 eiluciu - o vasara drauges vaikui istiko si beda - kiek verciau ir ieskojau - nieko tinkamo neradau - dabar jau zinociau nuo ko pradet ir ka daryt  blush2.gif

tai nera pats sutrikimas juodas - tik mano pasamoneje jis buvo juodas mirksiukas.gif

Aisku, o aš jau golvojau,ko čia tas mikčiojimas toks baisus... blush2.gif
Atsakyti