Sveikos
Maniškis-namie...Ryte turėjo nedaug temperatūros ir neleidau į mokyklą...geriau tegul būna namie šiandien ir tikiuosi,kad per savaitgalį pasveiks
Ice, berods tu stomatologė Norėjau konsultacijos...pamačiau,kad mano kavalieriui yra išdygęs apačioje naujas dantukas, o dar tebėra ir pieniniai...Na jam nekliba nė vienas dantukas kaip suprantu, dabar reikia tuos priekinius tada ištraukt, bet ar tas naujas ateis į savo vietą?
Ką būtų galima padaryti tokiu atveju?
Ir kaip pagalvoju apie mūsų laukiantį maratoną per gydymo įstaigas bloga darosi...Mes jam dantukų taisyti negalim,nes jis neišsižioja kai jo prašo. Tai pernai sausį jam buvo čia vienas supūliavęs...Tai po narkoze apžiūrėjo ligoninėje tuos dantukus ir ištraukė net 8 O kol pakliūvi į tą ligoninę...
QUOTE(-ELI- @ 2011 02 04, 15:57)
Ice, berods tu stomatologė Norėjau konsultacijos...pamačiau,kad mano kavalieriui yra išdygęs apačioje naujas dantukas, o dar tebėra ir pieniniai...Na jam nekliba nė vienas dantukas kaip suprantu, dabar reikia tuos priekinius tada ištraukt, bet ar tas naujas ateis į savo vietą?
Jei jau yra nuolatinis, o pieninis dar nekrenta - reikia tą pieninį išrauti (kaip tik šiandien vienam labai šauniam vaikui roviau tokį nenorintį kristi pieninuką). O ar ateis į vietą, ar neateis - laikas parodys. Dantis lygina ortodontai su visokiais aparačiukais. Tik va klausimas - ar vaikas tam gydymui yra pasiruošęs ir jį priima.
QUOTE(Ice @ 2011 02 04, 16:57)
Jei jau yra nuolatinis, o pieninis dar nekrenta - reikia tą pieninį išrauti (kaip tik šiandien vienam labai šauniam vaikui roviau tokį nenorintį kristi pieninuką). O ar ateis į vietą, ar neateis - laikas parodys. Dantis lygina ortodontai su visokiais aparačiukais. Tik va klausimas - ar vaikas tam gydymui yra pasiruošęs ir jį priima.
Aciu uz atsakyma. Ziuresim,kaip cia bus...Pirmadieni registruosiu i klinika pas stomatologa.
QUOTE(Sviesioji @ 2011 02 03, 23:39)
Jusu vaikams alergija kiek pamenu. Ji g.b. nuo tuberkuliozes skiepo, taip pat kaip ir autizmas:
http://www.supermama...?...93036&st=24
Sveikinu su dukros gimimu. Nors si vaika nuo skiepu pasaugokit.
http://www.supermama...?...93036&st=24
Sveikinu su dukros gimimu. Nors si vaika nuo skiepu pasaugokit.
Jonukas - gražus vardas dukrytei
QUOTE(lod @ 2011 02 04, 19:35)
labos,paskaitau bet tingiu atrasyti.
o as turiu galvos skausma.dukrai iskrito 2pieniniai dantukai,vienas isdygo o kitas ne,tai liko tarpas didziulis.sakau per du menesius, gal net daugiau praejo,turejo jau isdygti.
mazas dar serga,vartojam antibiotikus.
o as turiu galvos skausma.dukrai iskrito 2pieniniai dantukai,vienas isdygo o kitas ne,tai liko tarpas didziulis.sakau per du menesius, gal net daugiau praejo,turejo jau isdygti.
čia gal Ice labiau atsakys, bet manau kad įvairiai būna, maniškiui dygo dar neiškritus dantukui, o kai kurie iškritę ir metus tušti prastovėdavo
QUOTE(cezi @ 2011 02 04, 20:58)
čia gal Ice labiau atsakys, bet manau kad įvairiai būna, maniškiui dygo dar neiškritus dantukui, o kai kurie iškritę ir metus tušti prastovėdavo
pas mane vaikystej iskrito du pieninukai,ir vienas neidygo iki siol.tai tarpas irgi yra,bet mazesnis,nes dantis isdygo per viduri,kai iskrito du.gal paveldima..
Aš saviškį išleidau į futbolo treniruotę, nors mokytoja visaip kaip atkalbinėjo, bet treneris priėmė noriai, nors apie autizmą jam nieko nesakiau, tik perspėjau dėl epi, pasak jo - isivažiuos
Papildyta:
turiu ir aš didelį tarpą nuo vaikystės bet nežinau nuo ko jis
Papildyta:
QUOTE(lod @ 2011 02 04, 20:08)
pas mane vaikystej iskrito du pieninukai,ir vienas neidygo iki siol.tai tarpas irgi yra,bet mazesnis,nes dantis isdygo per viduri,kai iskrito du.gal paveldima..
turiu ir aš didelį tarpą nuo vaikystės bet nežinau nuo ko jis
QUOTE(Ice @ 2011 02 03, 22:05)
Gal galėtumėte pasakyti, ar čia tokia pati vonelė? Man panašu, kad lyg tokia pati Kodėl toks kainų skirtumas?
http://betterlife-ba...a...=116&page=0
ir
http://www.kinotakara.lt/lt/voneles
http://betterlife-ba...a...=116&page=0
ir
http://www.kinotakara.lt/lt/voneles
Paskaičiau ir gavau šoką, tai tikrai ta pati vonelė. Prie mano vonelės , atseit, nemokamai, kaip dovana buvo pridėtas infro raudonųjų spindulių nugaros ir kaklo masažuoklis. Žodžiu- išdūrė, geriau jau būčiau nemačiusi tavo įdėtų nuoruodų.
QUOTE(Atėnė V @ 2011 02 04, 20:40)
Paskaičiau ir gavau šoką, tai tikrai ta pati vonelė. Prie mano vonelės , atseit, nemokamai, kaip dovana buvo pridėtas infro raudonųjų spindulių nugaros ir kaklo masažuoklis. Žodžiu- išdūrė, geriau jau būčiau nemačiusi tavo įdėtų nuoruodų.
gal gali kreiptis į kokią vartotojų gynimo organizaciją nu tikrai košmaras
Niu kaip nuostabu nueit visai šeimynai miegoti 20.30. Mano galva jau 6 val ryto nušvito. Jonukas jau ir dabar bruzda, bet aš jį gerai užklojau palikau su tėčiu lovoj ir "pabėgau" Bet jaučiu, jau greitai atitipens
Sveiki, žinokit gali būti paveldimas nuolatinio danties nebuvimas, ypač jei tai viršutinis šoninis kandis (antras dantis nuo centro). Tai patvirtinti arba paneigti galima tik įvertinus rentgeno nuotraukėlę
Papildyta:
ojei ... gal tikrai galima būtų kur nors kreiptis...
QUOTE(lod @ 2011 02 04, 19:35)
labos,paskaitau bet tingiu atrasyti.
Sveiki, žinokit gali būti paveldimas nuolatinio danties nebuvimas, ypač jei tai viršutinis šoninis kandis (antras dantis nuo centro). Tai patvirtinti arba paneigti galima tik įvertinus rentgeno nuotraukėlę
Papildyta:
QUOTE(Atėnė V @ 2011 02 04, 20:40)
ojei ... gal tikrai galima būtų kur nors kreiptis...
QUOTE(cezi @ 2011 02 04, 19:08)
Jonukas - gražus vardas dukrytei
Reiskia nepasiteisino tora-tora viltys susilaukti dukros. Nu ka padarysi... Berniukus labiau reikia saugoti nuo "autizmo" priezasciu.