Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(F @ 2011 02 03, 10:12)
pykstu ant vyro, kad leidžia sau labai negražiai elgtis, siautėti

Jam nesiseka valdytis? Gal reikia kokiu vaistu pagerti? As siaip uz homeopatinius... Ne taip greit suveikia, bet suveikia, ir nekenkia kaip chemija. Ar meginate ka nors vartoti? Nes jeigu jis nebekontroliuoja emociju, be vaistu nelabai apsieisite.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2011 02 03, 11:17)
Jam nesiseka valdytis? Gal reikia kokiu vaistu pagerti? As siaip uz homeopatinius... Ne taip greit suveikia, bet suveikia, ir nekenkia kaip chemija. Ar meginate ka nors vartoti? Nes jeigu jis nebekontroliuoja emociju, be vaistu nelabai apsieisite.

Vartoja daug stiprių vaistų. Tai ne vaistuose esmė, o tai, ką jis sau leidžia
Atsakyti
F, dar norejau paklausti. Ar nemeginate su vyru ka nors is tu priemoniu, kurias cia mamytes taiko savo maziesiems - tie spec. masazai, detoksikuojancios voneles, sunkuju metalu testai, zeolitas ir t.t.? As dabar bandysiu parsiusti sunkiuju metalu testa ir padarysiu ji sunui, gal ir kitiems seimos nariams, pameginsime pagerti zeolita - turiu vilties, kad jis pades kazkiek pakoreguoti sunaus elgesi. Jau neuzilgo turetu atkeliau Eye Q, pradesime nuo ju, o paskui ir zeolitui kaip nors sutaupysiu. Gal reikia ir tavo vyrui pabandyti ka nors tokio?

O tavo vyras lankosi pas psichologa? Man rodos, jis galetu padeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 03 vasario 2011 - 10:42

Sveiki prisijunge. Kokias dar terapijas taikot?

siaip rimtai uzsiimam su tais masaziukais (nes tai naturalus gydymo budas ir nieko nekainuoja), lanko spec.darzely autististiems vaikuciams, ten dar gauna ivairiu terapiju... smile.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Cezi , sveikinu su gimtadieniu 4u.gif linkiu daug ,daug ,daug sveikatos tau ir tavo vaikams.
Labai visu pasiilgau ,bet visai neturiu laiko prieiti prie kompo. O naujenos pas mus tokios: pas Motieju irgi autizmas...dar neaisku kas butent ,gal aspergeris . vaikstom pas psichologe .bet turbut as dar nepasiruosus apie tai sneket.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2011 02 03, 11:41)
F, dar norejau paklausti. Ar nemeginate su vyru ka nors is tu priemoniu, kurias cia mamytes taiko savo maziesiems - tie spec. masazai, detoksikuojancios voneles, sunkuju metalu testai, zeolitas ir t.t.? As dabar bandysiu parsiusti sunkiuju metalu testa ir padarysiu ji sunui, gal ir kitiems seimos nariams, pameginsime pagerti zeolita - turiu vilties, kad jis pades kazkiek pakoreguoti sunaus elgesi. Jau neuzilgo turetu atkeliau Eye Q, pradesime nuo ju, o paskui ir zeolitui kaip nors sutaupysiu. Gal reikia ir tavo vyrui pabandyti ka nors tokio?

O tavo vyras lankosi pas psichologa? Man rodos, jis galetu padeti.

Ne, netaikom, manau, kad iš viso to padėtų tik masažai. O visa kita pabandytumėm tik tokiu atveju, jei būtų nemokamai, arba jeigu būtų moksliškai įrodyta, kad jo netikęs elgesys yra dėl apsinuodijimo sunkiaisiais metalais. Omegas jis ir taip geria, tik kitu pavadinimu, ne Eye Q. Jis lanko psichoterapiją 2 kartus per savaitę ir jam padeda nuo ligų.
Man galbūt klaidingai, bet kažkodėl atrodo, kad vyras turėtų rūpintis saugumu šeimoje. O toks, kuris pats sukelia nesaugumą, tai joks vyras, o nevykėlis kažkoks.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 02 03, 11:10)
Man galbūt klaidingai, bet kažkodėl atrodo, kad vyras turėtų rūpintis saugumu šeimoje. O toks, kuris pats sukelia nesaugumą, tai joks vyras, o nevykėlis kažkoks.

Tau teisingai atrodo. Gal nereikia sakyti nevykelis, bet jis tiesiog netinka buti seimos galva. Juo reikia rupintis kaip mazu vaiku ir su tokiu vyru gyventi labai sunku. Nors dauguma vyru yra sunkiai sugyvenami ir su jais reikia uzsiimti kaip su mazais vaikais, bet su tokiom problemom kaip pas tavo vyra - kur kas sunkiau gyventi. Gal jums reikia pasikalbeti apie tai - kaip tau sunku su juo, ir kad jeigu jis nesistengs, kad tau butu saugu ir gera su juo gyventi, teks gyventi atskirai?
Atsakyti
Kriiste, aciu. O kaip savijauta panaudojus tuos pleistriukus? Ar tu pati naudoji, ar ir vaikui dedi? Keiciasi kas? Ar viskas kaip buve?
Atsakyti
Kalbėjom jau ne kartą tokia tema. Jis tada mėgsta vargšeliu nuskriaustu pabūti, kokia jam nelaimė, kad jis taip blogai prisidirbo ir žmona nori jį palikti. Arba dar labiau ima siautėti, nes jau vis tiek nėra ko prarasti, jei atskirai gyvensim. Bet aš pati nenoriu gyventi atskirai, nes jis visur kitur labai geras, aš noriu tik, kad jis negalėtų sau leisti tokios veiklos.
Atsakyti
QUOTE(ot nesakysiu @ 2011 02 03, 11:26)
Kriiste, aciu. O kaip savijauta panaudojus tuos pleistriukus? Ar tu pati naudoji, ar ir vaikui dedi? Keiciasi kas? Ar viskas kaip buve?

as sau gal savaite dejau - nes nu isbandziau ant save pirma - maza kas, o mazei dejau gal 2 menesius - bet kai budavom ne namie - nedejau (zodziu nekasdien), sunus nesileido - nes jam kvapas nepriimtinas (siaip ryte smirdi visas kambarys - bent is pradziu, paskui, kai jau maziau tepe - nebe taip, nors gal ir apsivale kazkiek).
Poveikis nezinau ar mates, nes galbut sutapimas - bet Milda pradejo geriau miegot (nebesikele naktim visai, iki to keldavos po 2-4 kartus), ramesne, nuotaikos geresnes, sukalbamesne. Nu nesakyciau kad zenkliai, bet mane jau vien nesikelimas nakti labai dziugino rolleyes.gif
Papildyta:
ai dar - dingo berimai ir kitos odos problemos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 02 03, 11:29)
Bet aš pati nenoriu gyventi atskirai, nes jis visur kitur labai geras, aš noriu tik, kad jis negalėtų sau leisti tokios veiklos.

O gal tu suvaidink kad irgi siauteji - tegul pajunta ka tai reiskia smile.gif Po keliu spektakliuku, gal praeis jam noras issidirbineti?
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 02 03, 12:29)
Kalbėjom jau ne kartą tokia tema. Jis tada mėgsta vargšeliu nuskriaustu pabūti, kokia jam nelaimė, kad jis taip blogai prisidirbo ir žmona nori jį palikti. Arba dar labiau ima siautėti, nes jau vis tiek nėra ko prarasti, jei atskirai gyvensim. Bet aš pati nenoriu gyventi atskirai, nes jis visur kitur labai geras, aš noriu tik, kad jis negalėtų sau leisti tokios veiklos.

Šeimą, jei tai įmanoma, reikia saugoti. Sugriauti nesunku, gyventi kartu yra DIDIS MENAS.
Atsakyti