Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(-ELI- @ 2011 01 30, 19:46)
Na,o aš sėdžiu apšąlus,nes radau jau 3 tinklalapius UK, kur rašo jog autizmas išgydomas g.gif Tik man keista,nes visi oficialūs tinklalapiai,kur yra valstybiniai to nerašo doh.gif Apie išgydymą rašo privačios organizacijos,kur siūlo dietas, papildus ir t.t... Visur reikia užsiregistruoti į narius,o narystė mokama. Nors aišku paskui jau per juos gauni tyrimams nuolaidas. Viename tai net į JAV gali važiuoti tyrimų pasidaryti g.gif

Na nežinau...Man kažkaip keistai atrodo g.gif 
Tyrimus pasidaryt ir dietos laikytis gal ir būtų gerai g.gif

Siame forume registracija nemokama ir yra tyrimu sarasas, jei planuojat ieskoti per visus galus. Bet ar ne paprasciau pradziai pas homeopata vyrusus is skiepu istyrti?
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 01 30, 18:53)
Siame forume registracija nemokama ir yra tyrimu sarasas, jei planuojat ieskoti per visus galus. Bet ar ne paprasciau pradziai pas homeopata vyrusus is skiepu istyrti?

Ačiū už atsakymą 4u.gif Bet aš dar tik pradėjau domėtis ir kol kas tik stebiuosi ir garsiai mąstau blush2.gif

Tik,kad aš jau labai įtari ir man keistai atrodo tokia valstybės ir privačių įstaigų pozicija g.gif Juoda ir balta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 30, 19:46)
kai turi nevertini  smile.gif  ir mes nematom druskininkų grožio lotuliukas.gif

Oi, Druskininkai... rolleyes.gif As jau kuriu planus kaip cia savo trisdesimtmeti balandzio men. su vyru atsvesti Egles sanatorijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2011 01 30, 19:11)
Ačiū už atsakymą 4u.gif Bet aš dar tik pradėjau domėtis ir kol kas tik stebiuosi ir garsiai mąstau blush2.gif

Tik,kad aš jau labai įtari ir man keistai atrodo tokia valstybės ir privačių įstaigų pozicija g.gif Juoda ir balta doh.gif

ten gali but daug reklamos - gi jiems gyvent reik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 30, 19:14)
ooooo  jūra... jūra...

Man jūra visada asocijuojasi su jėga ir ramybe, praėjusią savaitę mano brangusis visą savaitę buvo komandiruotėje Palangoje, aš jo klausiu, kaip jūra, ar gražios apsnigtos kopos? O jis sako: nebuvau, nuėjau tik į mūsų namus, nusimaudžiau, pažiūrėjau televizorių ir grįžau į viešbutį doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 30, 18:27)
Geda mums, nes ziauriai retai nuvaziuojam, o vaziuoti vos 3 km blush2.gif O prie namu yra asfaltuotas dviraciu takas per pusyna iki pat Giruliu - esam nuvaziave turbut tik puse kelio. Cia kaip batsiuvys be batu  smile.gif

As lietuviskos juros jau 15 metu nemacius, bet man ne taip arti kaip jums smile.gif Taip kad, ne vien batsiuviai be batu biggrin.gif
Atsakyti
BEDU TURGUJE apie suaugusi autista rodo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2011 01 30, 19:11)

va būtent, kad visur oficialiai - autizmas negydomas, o privatininkai siūlo įvairių placebų, kurie yra labai jau nepigūs. Jei jie taip padėtų, tai nemanau, kad tradicinė medicina tam priešintūsi. Todėl siūlyčiau labai atsargiai rinktis tuos eksperimentus, mūsų vaikai ne bandomieji triušiai
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 30, 19:12)
Oi, Druskininkai... rolleyes.gif As jau kuriu planus kaip cia savo trisdesimtmeti balandzio men. su vyru atsvesti Egles sanatorijoje ax.gif

va va mes apie jūrą svajojam, jūs apie druskininkus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 30, 20:16)
BEDU TURGUJE apie suaugusi autista rodo.. verysad.gif

papasakok, pražiopsojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 30, 20:35)

papasakok, pražiopsojau doh.gif

Et, ką ten...
Liūdnas vaizdas ir tiek. Pavyzdys, koks būna suaugęs, visiškai nelavintas sunkesnis autistas. Suvalgo pinigus pastoviai tikrąją to žodžio prasme.. Matyt išgirdo kada ką sakant "visus pinigus pravalgom",tai ir suvalgė (na aš čia taip spėju).. Pasiėmė jį globot teta, nes mama mirė nuo alkoholizmo, gyvena kaime jie iš pašalpų, teta atrodo labai padori moteris,tik klausantis jų aišku buvo,kad jie visai nesuvokia,kokia liga "serga" tas 24 metų vaikinukas ir matosi,kad gal norėtų, bet nežino kaip jam padėti ir kaip su juo gyventi....Megsta jis sėdėdamas ir linguodamas klausytis muzikos-bega naktimis iš namų, susinervavęs ima save žnaibytis, vieną vasarą valgė TIK šaltus barščius (visą vasarą), kitą vasarą-vien tik kažkokią kruopų košę...Megsta krmtyti rankšluosčio galą įsidėjęs į burną.. Nekalba visiškai tik kažką mykia...Liūdna žiūrėt buvo. Labai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 30, 20:35)
va būtent, kad visur oficialiai - autizmas negydomas, o privatininkai siūlo įvairių placebų, kurie yra labai jau nepigūs. Jei jie taip padėtų, tai nemanau, kad tradicinė medicina tam priešintūsi.

Vat ir aš tą patį galvoju g.gif Nemanau,kad jeigu būtų galima išgydyti,kad negydytų...
Tik sutinku,kad dieta ir lavinimas yra būtinas g.gif
Bet kaip su ta dieta,jei neduosi maniškiui ką jis valgo, tai- badaus g.gif Pernai vasarą bandžiau neduoti baltos duonos, bet juodos duonos tai jis vistiek nevalgė g.gif

Bet va pirmi žingsniai, jau parodė autistą per TV... Dabar va ir ta asociacija pasistengt galėtų dėl tokių žmonių g.gif
O ką jūs manot dėl tos minties,kad kreiptis į Telebimbam dėl laidelių neįgaliukams g.gif Čia manau,kad galėtų ir iš kokių ES fondų pinigėlių gauti transliacijai per TV...
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2011 01 30, 21:02)

Bet va pirmi žingsniai, jau parodė autistą per TV... Dabar va ir ta asociacija pasistengt galėtų dėl tokių žmonių g.gif
O ką jūs manot dėl tos minties,kad kreiptis į Telebimbam dėl laidelių neįgaliukams g.gif Čia manau,kad galėtų ir iš kokių ES fondų pinigėlių gauti transliacijai per TV...

Autistą parodė, bet niekas nepasakė,kad jis autistas, kiek supratau tie žmonės patys nežino,kokia ta jo "liga"...Tiesiog aš sakau,kad man tai buvo aiškių aiškiaudsia,kas jam yra...
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 30, 20:52)
Et, ką ten...
Liūdnas vaizdas ir tiek. Pavyzdys, koks būna suaugęs, visiškai nelavintas sunkesnis autistas. Suvalgo pinigus pastoviai tikrąją to žodžio prasme.. Matyt išgirdo kada ką sakant "visus pinigus pravalgom",tai ir suvalgė (na aš čia taip spėju).. Pasiėmė jį globot teta, nes mama mirė nuo alkoholizmo, gyvena kaime jie iš pašalpų, teta atrodo labai padori moteris,tik klausantis jų aišku buvo,kad jie visai nesuvokia,kokia liga "serga" tas 24 metų vaikinukas ir matosi,kad gal norėtų, bet nežino kaip jam padėti ir kaip su juo gyventi....Megsta jis sėdėdamas ir linguodamas klausytis muzikos-bega naktimis iš namų, susinervavęs ima save žnaibytis, vieną vasarą valgė TIK šaltus barščius (visą vasarą), kitą vasarą-vien tik kažkokią kruopų košę...Megsta krmtyti rankšluosčio galą įsidėjęs į burną.. Nekalba visiškai tik kažką mykia...Liūdna žiūrėt buvo. Labai. verysad.gif

verysad.gif matyt motinos nervai neatlaikė... ji ir prasigėrė, reik manyt jai tikrai niekas nepaaiškino kas tai per sutrikimas, ir kaip galima padėti vaikui... beja tai puikus pavyzdys, kad padėti jam reikia, kad ir kaip kovotų suaugę autistai, kad paliktų juos ramybėj, kad jie ne dėlionės detalės, bet kokia tikimybė, kad jie sugebėtų kovoti, jei nebūtų buvę ugdomi, kad ir drastiškomis priemonėmis... greičiausiai būtų tokie kaip tas vaikinas....
Atsakyti