Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(Dilaila72 @ 2011 01 30, 14:17)
kas cia per dalykas tas papildas EYE Q kam jis duodamas?nuo ko? zuvu taukus vaikui istisai ziema duodu...

pagooglinkit, pakaitykit anotaciją...
Atsakyti
QUOTE(Dilaila72 @ 2011 01 30, 14:17)
kas cia per dalykas tas papildas EYE Q kam jis duodamas?nuo ko? zuvu taukus vaikui istisai ziema duodu...

Kai jo dar nebuvo LT, jis buvo masiškai rekomenduojamas autistukam ir raidos sutrikimų turintiems kaip išsigelbėjimas doh.gif , bet kai atsirado pradėjo aiškėt kodėl smile.gif

Melodija, marš iš čia su savo aferom!
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 30, 16:49)
Kai jo dar nebuvo LT, jis buvo masiškai rekomenduojamas autistukam ir raidos sutrikimų turintiems kaip išsigelbėjimas doh.gif , bet kai atsirado pradėjo aiškėt kodėl smile.gif

O kodel?
Mano vaikui jis labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 30, 16:03)
O kodel?
Mano vaikui jis labai padeda.

tikiuosi, kad bent kažkiek kažkam jis padeda, nes aš stebuklo nesulaukiau doh.gif lygiai tas pats, kai aš lenkuose nusiperku žuvų taukų su omega 3 ir už 60 kapsulių sumoku 6 zl doh.gif
Atsakyti
Laba.
Grįžom iš miško. MB vakarienę gamin. Jokūbas toks smagus skuostukais rausvais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 30, 18:00)
tikiuosi, kad bent kažkiek kažkam jis padeda, nes aš stebuklo nesulaukiau doh.gif  lygiai tas pats, kai aš lenkuose nusiperku žuvų taukų su omega 3 ir už 60 kapsulių sumoku 6 zl doh.gif

Negaliu garantuoti, kad progresas butu analogiskas, jei ir nebuciau davusi tu eyeq vaikui, bet nuojauta sako, kad cia jie padare ta gera darba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 30, 18:07)
Laba.
Grįžom iš miško. MB vakarienę gamin. Jokūbas toks smagus skuostukais rausvais  wub.gif

Mes buvom siandien iki juros nuvaziave - toks grozis tu didziuliu bangu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 30, 17:33)
Mes buvom siandien iki juros nuvaziave - toks grozis tu didziuliu bangu bigsmile.gif

ooooo jūra... jūra...
Atsakyti
Pavydziu del miškų ir jūrų jums..
O mes pakauojames į Santariškes....
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 30, 19:14)
ooooo  jūra... jūra...

Geda mums, nes ziauriai retai nuvaziuojam, o vaziuoti vos 3 km blush2.gif O prie namu yra asfaltuotas dviraciu takas per pusyna iki pat Giruliu - esam nuvaziave turbut tik puse kelio. Cia kaip batsiuvys be batu smile.gif
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 30, 19:24)

Sekmes jums didziausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 30, 18:24)

Sėkmės 4u.gif ir be panikos smile.gif
Atsakyti
Na,o aš sėdžiu apšąlus,nes radau jau 3 tinklalapius UK, kur rašo jog autizmas išgydomas g.gif Tik man keista,nes visi oficialūs tinklalapiai,kur yra valstybiniai to nerašo doh.gif Apie išgydymą rašo privačios organizacijos,kur siūlo dietas, papildus ir t.t... Visur reikia užsiregistruoti į narius,o narystė mokama. Nors aišku paskui jau per juos gauni tyrimams nuolaidas. Viename tai net į JAV gali važiuoti tyrimų pasidaryti g.gif

Na nežinau...Man kažkaip keistai atrodo g.gif
Tyrimus pasidaryt ir dietos laikytis gal ir būtų gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 30, 18:27)
Geda mums, nes ziauriai retai nuvaziuojam, o vaziuoti vos 3 km blush2.gif O prie namu yra asfaltuotas dviraciu takas per pusyna iki pat Giruliu - esam nuvaziave turbut tik puse kelio. Cia kaip batsiuvys be batu  smile.gif

kai turi nevertini smile.gif ir mes nematom druskininkų grožio lotuliukas.gif
Atsakyti