QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 27, 14:58)
Vat ir as klausiau kodel kortele geriau nei tarkim Motiejaus pirmas zodzio skiemuo ar gestas - atsakymas miglotas kazkoks buvo arba sudetingas, nes as taip ir nesupratau.
Kiek zinau Viva la Vita naudoja tas korteles, tai ji ko gero galetu mus apsviesti daugiau
Sveikos, net prakaitas išpylė ir dar visko neperskaičiau, ką per mėnesį prirašėt. Tik vakar grįžau iš sanatorijos.
Man atrodo, kad kiekvienas vaikas yra unikalus, kiekvieni tėvai - irgi, tad jei kam nesinori tų kortelių naudoti, gal ir nereikia lipti per save. Aš pati buvau labai prieš jas nusiteikusi ir man atrodė, kad iš mano sūnaus VRC daro robotą.
Korteles labai įnirtingai naudojau beveik metus, šiemet vaikas jų dar nematęs - nuo mėnesio pradžios buvau išvažiavusi, sūnytis karaliavo namuose su aptarnaujančiu personalu ir ilsėjosi:)
Prieš metus, kai pradėjau naudoti korteles, sūnus tik rėkė ir tampė mane už rankos, visiškai nekomunikavo, kalbos nesuprato, paliepimų neklausė. Dabar kalba pirmaisiais žodžių skiemenimis, jungia juos į sakinį. Man labiausiai patinka, kai vakarais jau abu galim pasišnekėti ir aptarti, kas įvyko per dieną
Nuo ateinančios savaitės vėl naudosiu dienotvarkes, vėl naudosiu korteles ir toliau mokysiu jausmų, pojūčių etc. su kortelėmis - elementarius buitinius dalykus jis jau supranta. Logopedė darželyje jau pradėjo su kortelėmis to mokyti, dabar man reikia prisijungti:)