Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 23:06)
todel mes ten ir nesilankom - nes jausmas kai skerdykloje doh.gif , issikvieciu i namus sesele - be asaru beveik susitvarkom mirksiukas.gif

ne tas žodis skerdykla, vaikui buvo tiek blogai, kad jis nė priešintis nesugebėjo, tik tyliai maldavo nebedurti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 29, 23:33)
ne tas žodis skerdykla, vaikui buvo tiek blogai, kad jis nė priešintis nesugebėjo, tik tyliai maldavo nebedurti doh.gif

maniskis buvo 8 men maminciukas, pagulde, man pampersa padave tipo ismesk koridoriaus gale WC doh.gif , nunesiau - girdziu zviegia - karves pasivoge vaika i procedurini, uzsirakine cypina - mat kateteri stato, blyn maniau su durim ieisiu, kai grazino nusikriokusi vaika, atbildejo su stovu sako guldyk, paleisim lasyne - maniau dantis ismalsiu - sakau ***** ar zmonem reik but kad taip elgtis, nuramint vaika duokit, paskui tikekites kad jis gules doh.gif , be to jei buciau as salia buvus - jis nebutu net cyptelejes, nes ner skausmo bijotojas - iskviete man vyr gydytoja - dar ta apkoliojau, anas iseidamas sako - relanium vaikui 0,2, mamai 0,5 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 23:41)
maniskis buvo 8 men maminciukas, pagulde, man pampersa padave tipo ismesk koridoriaus gale WC doh.gif , nunesiau - girdziu zviegia - karves pasivoge vaika i procedurini, uzsirakine cypina - mat kateteri stato, blyn maniau su durim ieisiu, kai grazino nusikriokusi vaika, atbildejo su stovu sako guldyk, paleisim lasyne - maniau dantis ismalsiu - sakau ***** ar zmonem reik but kad taip elgtis, nuramint vaika duokit, paskui tikekites kad jis gules doh.gif , be to jei buciau as salia buvus - jis nebutu net cyptelejes, nes ner skausmo bijotojas - iskviete man vyr gydytoja - dar ta apkoliojau, anas iseidamas sako - relanium vaikui 0,2, mamai 0,5 lotuliukas.gif

buvo ir mum panašiai, neva apžiūrai pasiėmė, paskui žiūrau galvytėj dūris, klausiu kaip suprast, tai sakė vaikas duso reikėjo kažkokiotai š suleist doh.gif košmaras, kažkaip jis nei iki to, nei po to neduso, reik manyt vaiką žviekdino iki uždusimo, paskui vaistų suvarė doh.gif o tu mamyte eik kažko atnešt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 23:41)
anas iseidamas sako - relanium vaikui 0,2, mamai 0,5 lotuliukas.gif

Cia geras smile.gif

Smecta su gleivem sudaro apsaugine plevele, apsaugancia nuo visokiu zalojanciu veiksniu, taip pat absorbuoja visokius toksinus ir t.t., tik ja reik atsargiai duot, kas turi polinki i stipru uzkietejima.

CP, as neduociau sio vaisto savo vaikui, bet cia ne vieta diskusijai.

Sorry, merginos, per daug akis ir galva nuo migrenos skauda - visa vaizda nesioa, dedu kompa i sona.
Ramios nakties.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 01 30, 00:15)
Sorry, merginos, per daug akis ir galva nuo migrenos skauda - visa vaizda nesioa, dedu kompa i sona.
Ramios nakties.

4u.gif laikykis, pailsėk gerai
Atsakyti
Katik užmačiau Eye Q reklamą supermamose ir labai rimtai suabejojau jo veiksmingumu schmoll.gif geriausiu atveju tai placebas mums, blogiausiu - farmacininkų juodas biznis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 27, 14:58)
Vat ir as klausiau kodel kortele geriau nei tarkim Motiejaus pirmas zodzio skiemuo ar gestas - atsakymas miglotas kazkoks buvo arba sudetingas, nes as taip ir nesupratau.
Kiek zinau Viva la Vita naudoja tas korteles, tai ji ko gero galetu mus apsviesti daugiau g.gif

Sveikos, net prakaitas išpylė ir dar visko neperskaičiau, ką per mėnesį prirašėt. Tik vakar grįžau iš sanatorijos.
Man atrodo, kad kiekvienas vaikas yra unikalus, kiekvieni tėvai - irgi, tad jei kam nesinori tų kortelių naudoti, gal ir nereikia lipti per save. Aš pati buvau labai prieš jas nusiteikusi ir man atrodė, kad iš mano sūnaus VRC daro robotą.
Korteles labai įnirtingai naudojau beveik metus, šiemet vaikas jų dar nematęs - nuo mėnesio pradžios buvau išvažiavusi, sūnytis karaliavo namuose su aptarnaujančiu personalu ir ilsėjosi:)
Prieš metus, kai pradėjau naudoti korteles, sūnus tik rėkė ir tampė mane už rankos, visiškai nekomunikavo, kalbos nesuprato, paliepimų neklausė. Dabar kalba pirmaisiais žodžių skiemenimis, jungia juos į sakinį. Man labiausiai patinka, kai vakarais jau abu galim pasišnekėti ir aptarti, kas įvyko per dienąsmile.gif
Nuo ateinančios savaitės vėl naudosiu dienotvarkes, vėl naudosiu korteles ir toliau mokysiu jausmų, pojūčių etc. su kortelėmis - elementarius buitinius dalykus jis jau supranta. Logopedė darželyje jau pradėjo su kortelėmis to mokyti, dabar man reikia prisijungti:)
Atsakyti
Kadangi mano mažoji nuo 6 mėn. nuolas vėmė ir viduriavo, tai žarnyno infekciniame skyriuje teko gulėti begalę kartų. Gydydavo taip: rehidronas, arbatos, jei vaikas negeria- lašelinė, 2 pakeliai smektos per dieną ir 3 Linex kapsulės po valgių. Valgyti duoti tikrai nereikia, kai užsives skrandukas, tada vaikas pats pradeda valgyti. Svarbiausia- kuo daugiau skysčių, gerti dažnai, bet po nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Viva_la_vita @ 2011 01 30, 02:25)
Sveikos, net prakaitas išpylė ir dar visko neperskaičiau, ką per mėnesį prirašėt. Tik vakar grįžau iš sanatorijos.
Man atrodo, kad kiekvienas vaikas yra unikalus, kiekvieni tėvai - irgi, tad jei kam nesinori tų kortelių naudoti, gal ir nereikia lipti per save. Aš pati buvau labai prieš jas nusiteikusi ir man atrodė, kad iš mano sūnaus VRC daro robotą.
Korteles labai įnirtingai naudojau beveik metus, šiemet vaikas jų dar nematęs - nuo mėnesio pradžios buvau išvažiavusi, sūnytis karaliavo namuose su aptarnaujančiu personalu ir ilsėjosi:)
Prieš metus, kai pradėjau naudoti korteles, sūnus tik rėkė ir tampė mane už rankos, visiškai nekomunikavo, kalbos nesuprato, paliepimų neklausė. Dabar kalba pirmaisiais žodžių skiemenimis, jungia juos į sakinį. Man labiausiai patinka, kai vakarais jau abu galim pasišnekėti ir aptarti, kas įvyko per dienąsmile.gif
Nuo ateinančios savaitės vėl naudosiu dienotvarkes, vėl naudosiu korteles ir toliau mokysiu jausmų, pojūčių etc. su kortelėmis - elementarius buitinius dalykus jis jau supranta. Logopedė darželyje jau pradėjo su kortelėmis to mokyti, dabar man reikia prisijungti:)

Sveika sugrizusi prapuolene, smagu tave vel skaityti. Rezk,kaip ten jums sanatorijoje praėjo, ar nesusirgot? Visgi tik su mažąją važiavai? Kaip jūsų vaikščiojimo reikaliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 30 sausio 2011 - 12:16
Sveikos 4u.gif

Del siuntinio tai raso,kad turbut del blogo oro veluoja mirksiukas.gif

Del korteliu. Tai as jas bandysiu g.gif Manau,kad jei ir nepades tai nepakenks smile.gif

Ir patarimas: nebandykit pasinaudoti Melodijos siulomu straipsniu mirksiukas.gif Nes cia yra totali apgavyste. Aisku pirmieji 5 sugalvoje sia afera susirenka didelius pinigus, bet tik pirmieji smile.gif

Tas Eye Q tai yra gerai,jei ji vartoji kaip eilini papilda g.gif Va gyvenant uzsienyje ir mokant eurais, svarais tai ko jo nepirkt. Stebuklu jis nepadarys, bet jei geriam zuvu taukus, ko neisbandyt Eye Q. Kainu skirtumas nedidelis. As dabar nupirkau ju, tai ziuresim... Bet jei moketi litais tai iseina daug,kaip uz papilda. Bet jei nekerta per kisene tai galima gi sau padeti. Cia tai ji rekomenduoja,kaip ir bet kuri kita papilda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 30 sausio 2011 - 13:04
QUOTE(-ELI- @ 2011 01 30, 12:57)

Tas Eye Q tai yra gerai,jei ji vartoji kaip eilini papilda g.gif  Va gyvenant uzsienyje ir mokant eurais, svarais tai ko jo nepirkt. Stebuklu jis nepadarys, bet jei geriam zuvu taukus, ko neisbandyt Eye Q. Kainu skirtumas nedidelis. As dabar nupirkau ju, tai ziuresim... Bet jei moketi litais tai iseina daug,kaip uz papilda. Bet jei nekerta per kisene tai galima gi sau padeti. Cia tai ji rekomenduoja,kaip ir bet kuri kita papilda unsure.gif

O man Eye Q patinka,kadangi turim bėdų ir su rega,manau šitas papildas mums tikrai naudingas. Pirmą pakuotę pirkau Lietuvoje,tai taip-brangu,žuvų taukai paprasti pas mus tikrai pigiau. Bet tada paprašiau,kad vyro sesuo parvežtų iš UK,ir ten dar buvo kaip tik Buy one,get one free,tai nupirko 4 pakuotes, vienos kaina gal apie 30-40 lt gavosi, manau nebrangu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 30, 14:35)
O man Eye Q patinka,kadangi turim bėdų ir su rega,manau šitas papildas mums tikrai naudingas. Pirmą pakuotę pirkau Lietuvoje,tai taip-brangu,žuvų taukai paprasti pas mus tikrai pigiau. Bet tada paprašiau,kad vyro sesuo parvežtų iš UK,ir ten dar buvo kaip tik Buy one,get one free,tai nupirko 4 pakuotes, vienos kaina gal apie 30-40 lt gavosi, manau nebrangu tikrai.

kas cia per dalykas tas papildas EYE Q kam jis duodamas?nuo ko? zuvu taukus vaikui istisai ziema duodu...
Atsakyti