Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

Čia truputį ne į temą, bet gal kas žinote, ką reiškia "back log"? unsure.gif Čia man taip atsakė, kodėl siuntinio negaunu.

"it may well be caused by bad weather with the back log".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 29 sausio 2011 - 22:35
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 29, 21:46)
Veiklioji tablečių medžiaga yra domperidonas – pykinimo ir vėmimo simptomus slopinantis vaistas.

paskaiciau aprasyma - labai jau baisiai skamba unsure.gif

QUOTE(Pou @ 2011 01 29, 21:59)
Smecta duok po šaukštelį, girdyk Rehydroną, o jei pro kitą galą pramuš - Enterolį dar duok. Smecta suriša toksinus.

Dėl Motilium - su juo reikia atsargiai.

tai mums rotas kasmetinis svecias - baigs vemt - gales gert ir atsistatys - jis gi pats savaime praeina. Nebent acetonas soks - tada jo - rehidrona gert teks, nors dickis ozys tuo klausimu doh.gif

QUOTE(Ice @ 2011 01 29, 22:07)

Nea  unsure.gif Su Visa Clasic  unsure.gif Nemoku su Paypalu, reiktų bandyti įvaldyti  rolleyes.gif

oi - ten laaabai paprasta, tik ortele reik uzregistruot - paskui kai moki, pasirenki atsiskaityma paypalu ir papraso emailo ir slaptazodzio - patvirtini suma ir viskas rolleyes.gif , uztat jei kokie nesklandumai - daugiau garantiju turi - nes paypalas draudima duoda - jei prekes negauni - atidarai disputa ir susigrazini pinigus cool.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 29, 22:08)
Tai kad su VISAIS vaistais reikia atsargiai  unsure.gif

drinks_cheers.gif , todel ir vengiu ju kiek imanoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 29, 22:08)
Tai kad su VISAIS vaistais reikia atsargiai  unsure.gif

CP, mano kita nuomonė. Su šiais išties reik atsargiai, plius nusivėmusiam vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 01 29, 22:32)
CP, mano kita nuomonė. Su šiais išties reik atsargiai, plius nusivėmusiam vaikui.

Juos mūsų gydytoja išrašė kai mano metinukas rotu sirgo. Ir vėmė labai.
Ir sakė vartot pagal poreikį.
Matyt protinga motera mane laiko laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 29 sausio 2011 - 22:39
QUOTE(Pou @ 2011 01 29, 21:59)
Smecta duok po šaukštelį, girdyk Rehydroną, o jei pro kitą galą pramuš - Enterolį dar duok. Smecta suriša toksinus.

Dėl Motilium - su juo reikia atsargiai.

Pou, gal tu gali man apie tą smektą papasakot kaip yra, ar ji stabdo kiek viduriavimą/vėmimą ar ne, man doktorša sakė, kad ji tik žarnyno mikloflorą atstato po vėmimo, viduriavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 29, 22:52)
Pou, gal tu gali man apie tą smektą papasakot kaip yra, ar ji stabdo kiek viduriavimą/vėmimą ar ne, man doktorša sakė, kad ji tik žarnyno mikloflorą atstato po vėmimo, viduriavimo g.gif

kad ten tik kreida ar kazkas tokio - ne vaistai - jie vemimo nemanau kad stabdo - tik skrandzio sieneles padengia sluoksniu ir nuramina, kad nesidirgintu, nebutu toks jautrus blush2.gif
aisku - jei vaikas uzsivalges - tai gerai, bet roto viruso atveju nzn kiek naudos blush2.gif Enterolis geriau tokiu atveju - bet ir anas neuzsilaiko lotuliukas.gif
pernai mergina ligoninen norejo guldyt - nes dehidratavo jau - kai paklausiau kokia pagalba gausim - atsake kad tik lasyne, nes gydymo kaip ir ner kito g.gif , tai lasynes ir namie susilasinom - aisku ir pasveikom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 22:57)
kad ten tik kreida ar kazkas tokio - ne vaistai - jie vemimo nemanau kad stabdo - tik skrandzio sieneles padengia sluoksniu ir nuramina, kad nesidirgintu, nebutu toks jautrus blush2.gif
aisku - jei vaikas uzsivalges - tai gerai, bet roto viruso atveju nzn kiek naudos blush2.gif Enterolis geriau tokiu atveju - bet ir anas neuzsilaiko lotuliukas.gif
pernai mergina ligoninen norejo guldyt - nes dehidratavo jau - kai paklausiau kokia pagalba gausim - atsake kad tik lasyne, nes gydymo kaip ir ner kito g.gif , tai lasynes ir namie susilasinom - aisku ir pasveikom thumbup.gif

priminiai man siaubo naktį ligoninėj, kai mano žirniukui lašelką statė doh.gif net dabar ašaros kaupiasi - vargšiukui iš 23 dūrio ir tik į kojytę pastatė doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 29, 23:02)
priminiai man siaubo naktį ligoninėj, kai mano žirniukui lašelką statė doh.gif  net dabar ašaros kaupiasi - vargšiukui iš 23 dūrio ir tik į kojytę pastatė doh.gif  verysad.gif

todel mes ten ir nesilankom - nes jausmas kai skerdykloje doh.gif , issikvieciu i namus sesele - be asaru beveik susitvarkom mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur aš skaičiau g.gif , kad smectos negalima, kai vaikas vemia, nes ji suriša toksinus, o kas yra negerai vėmimo atveju.
O kai vaikas viduriuoja, tai smecta tinka, nes ji tipo tokio poveikio kaip angliukas.
Atsakyti
QUOTE(Biufka @ 2011 01 29, 23:10)
Kur aš skaičiau g.gif , kad smectos negalima, kai vaikas vemia, nes ji suriša toksinus, o kas yra negerai vėmimo atveju.
O kai vaikas viduriuoja, tai smecta tinka, nes ji tipo tokio poveikio kaip angliukas.

matyt kiek gydytoju tiek nuomoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 23:06)
todel mes ten ir nesilankom - nes jausmas kai skerdykloje doh.gif , issikvieciu i namus sesele - be asaru beveik susitvarkom mirksiukas.gif

o man tai vis tiek panika namie būtų unsure.gif matyt per daug žinau apie visokias lašinių komplikacijas unsure.gif visokie embolai, krešuliai...močiutė mano dėl to mirė
et, ligoninėj vis saugiau atrodo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Biufka @ 2011 01 29, 23:10)

nu tai suriša ir jie šalinasi su kaku tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 29 sausio 2011 - 23:22
QUOTE(Ice @ 2011 01 29, 23:23)
o man tai vis tiek panika namie būtų  unsure.gif matyt per daug žinau apie visokias lašinių komplikacijas  unsure.gif visokie embolai, krešuliai...močiutė mano dėl to mirė
et, ligoninėj vis saugiau atrodo  unsure.gif

ai - su musu ligoninem nemanau kad saugiau - cia sesute sedi prie lovos istisai kol lasa ir stebi - o ligonineje kiek teko paciai, ir kol dickis mazas buvo - paleidzia sistema, parodo kur uzsukt ir ate doh.gif
Atsakyti