Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(Pou @ 2011 01 29, 21:11)
Sveikos, mamos  4u.gif

Kriste, balionas rotuojančiam  4u.gif

dekui, prie viso to, kad Milda malas ir skundzias kad pilva skauda, tai dar seskas atejo sutinusiu snukeliu, ciaudantis ir apsisnarglejes doh.gif MB ner - nei pas daktaru ana nuvezt - nes vaiku ner kaip palikt, nei pirmadienio laukt - jei ten pulinys koks - gi neisgyvens nabagas unsure.gif Suseriau nuo vaiko atlikusiu antibu ir laukiu rezultatu cool.gif
Nuotaikai pasikelt ilindau i La Redoute - ir ka - sumedziojau dickiui striuke kitai ziemai ir pora dzinsu tokiu superiniu (esam tureje - labai dziaugemes) - uz viska su siuntimais suplojau 41 lita thumbup.gif . Nugi kelia nuotaika apsipirkimai lotuliukas.gif
Atsakyti
Pou, balionėlis tau 4u.gif

Ir Kristės šeimynai 4u.gif

Laimei, maniškio racionas kuo puikiausias, valgo beveik viską ir su didžiausiu apetitu. Pas močiutę tai iš viso fantastika - viską kemša net ausys linsta. Sriubos visokios, bulvių košė, kotletai, burokėliai, morkos - patys mėgstamiausi pietūs tongue.gif Šiandien sakė su pasigardžiavimu greipfrutą valgė. Ui, mane net nupurtė cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 21:24)
Nuotaikai pasikelt ilindau i La Redoute - ir ka - sumedziojau dickiui striuke kitai ziemai ir pora dzinsu tokiu superiniu (esam tureje - labai dziaugemes) - uz viska su siuntimais suplojau 41 lita thumbup.gif . Nugi kelia nuotaika apsipirkimai lotuliukas.gif

Mhm...aš irgi šiandien sau taip nuotaiką pasikelinėjau lotuliukas.gif Tik nieko nepirkau lotuliukas.gif Aj, pirkau, vyrui batus gimtadienio proga padovanosiu, nes vis bėdavojas, kad visi jau vandenį leidžia doh.gif

Tiesa, Citrosept siuntinio negauname. Teko rašyti pardavėjui unsure.gif Sakė, išsiųsta gruodžio 23 d., adresas teisingas. Sakė, bandyt pašte klausti ir vėl rašyti, jei nebus gerų žinių unsure.gif Būtų gaila, jei būtų dingę ir kokia paštininkė jį gertų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 29 sausio 2011 - 21:32
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 21:24)
dekui, prie viso to, kad Milda malas ir skundzias kad pilva skauda, tai dar seskas atejo sutinusiu snukeliu, ciaudantis ir apsisnarglejes doh.gif  MB ner - nei pas daktaru ana nuvezt - nes vaiku ner kaip palikt, nei pirmadienio laukt - jei ten pulinys koks - gi neisgyvens nabagas unsure.gif  Suseriau nuo vaiko atlikusiu antibu ir laukiu rezultatu cool.gif

žiūriu pas mus skraido vienodi virusai lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano Kašakui limfmazgiai išdidėjo, ir siuntinio iš laredout laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 01 29, 21:28)

Ir Kristės šeimynai  4u.gif

Tiesa, Citrosept siuntinio negauname. Teko rašyti pardavėjui  unsure.gif Sakė, išsiųsta gruodžio 23 d., adresas teisingas. Sakė, bandyt pašte klausti ir vėl rašyti, jei nebus gerų žinių  unsure.gif Būtų gailą, jei būt dingę ir kokia paštininkė jį gertų  unsure.gif

aciu 4u.gif

o paypalu mokejai? jei taip - disputa atidaryk ir nauja pirk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 01 29, 21:29)
žiūriu pas mus skraido vienodi virusai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mano Kašakui limfmazgiai išdidėjo, ir siuntinio iš laredout laukiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi - as daaaaug siuntiniu laukiu - bet sikart kaina net mane nustebino lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už balionus wub.gif
Kriste, su Smecta draugaujat?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 01 29, 21:37)
Ačiū už balionus  wub.gif
Kriste, su  Smecta draugaujat?

kad vemia - ka beduodi - viskas lauk doh.gif , sakiau jau ir mineralinio nebeduosiu perdirbinet taip - blyn gryni pinigai i WC pilas lotuliukas.gif (juokauju)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 21:41)
kad vemia -

mes turim Motilium spintukėj tokiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 29, 21:42)
mes turim Motilium spintukėj tokiu atveju.

aha, o kas tas yra? ka jis daro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 21:45)
aha, o kas tas yra? ka jis daro? blush2.gif

Veiklioji tablečių medžiaga yra domperidonas – pykinimo ir vėmimo simptomus slopinantis vaistas.

Atsakyti
Smecta duok po šaukštelį, girdyk Rehydroną, o jei pro kitą galą pramuš - Enterolį dar duok. Smecta suriša toksinus.

Dėl Motilium - su juo reikia atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 01 29, 21:59)
Smecta duok po šaukštelį, girdyk Rehydroną, o jei pro kitą galą pramuš - Enterolį dar duok. Smecta suriša toksinus.

Dėl Motilium - su juo reikia atsargiai.

Enterolis thumbup.gif
Su Motilium atsargiai, kaip ir Pou rašė.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 29, 21:34)
o paypalu mokejai? jei taip - disputa atidaryk ir nauja pirk mirksiukas.gif
Papildyta:

Nea unsure.gif Su Visa Clasic unsure.gif Nemoku su Paypalu, reiktų bandyti įvaldyti rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kad su VISAIS vaistais reikia atsargiai unsure.gif
Atsakyti