Euphoria_mi, o jums su vyru pasikeisti nakčiai neišeitų
Na jei neleistų vyrui likti kartu...Aš tave suprantu...
Vis prisimenu kaip gulėjau su saviškiu kai jam buvo 1m. 3 mėnesiai ligoninėje savaitę...Vaikas mano buvo pradėjęs šlubuoti, tai buvom ir į ligoninę atsigulę ir visus tyrimus ir ultragarsą ir tuos spindulius gavo, nes kraujas nieko nerodė, echoskopas irgi, o vaikas raišas...Ir ligoninėje jam vaikščioti neleido, o pasirodo,kad jis kopijavo mane,nes aš raišavau po venų operacijos
Man tik paskui kilo mintis,kad jis pradėjo šlubuoti nedaug vėliau po manęs ir ta pačia koja
Tai iš ligoninės nuvažiavom atostogų į Palangą, o ten mano vaikui nepatiko smėlis ir vanduo,nes koja kažkaip pradėjo linkti per kelius. bet tik vandenyje ir truputį ant smėlio,bet ant smėlio net pastatyti negalėjai
Tai va gryžom pasisamdžiau masažistę ir baigiant masažų seansus pradėjo per TV rodyti "pampers" reklamą,kur vaikas lipo ant fotelio, tai mūsiškiui irgi to prireikė ir kaip pradėjo laipioti, tai nulipęs užsimiršdavo kuri koja raiša ir taip išgijo
O mes dar ir privačius tyrimus darėm , kad tik išsiaiškinti kas jam negerai
Taip kad šlubavimas tęsėsi
3 mėnesius ir kiek kainavo nervų ir pinigų ir sveikatos
Paskui buvo panašiai su ranka, jau lėkėm į priėmimą galvodami,kad vaikui ranka išniro..nes namie tiek verkė ir nejudino tos rankytės, net žaislo neėmė ir megztinio aprengt neleido...Drebėdami lėkėm į ligoninę, o "ligonis" mašinoj užmigo ir kol atėjom į ligoninę užmiršo bėdas ir sau gražiai duris darinėjo ir t.t... Juokėsi ir t.t... Na tada iki priėmimo ir nenuėjom, nes ranką namie apžiūrėjom ir nieko ten blogo nesimatė, nei mėlynių, nei tinimo, nei... Abi rankos vienodos buvo... tada kažkur 2,5 metų turėjo
Dabar ima juokas, o tada abejais atvejais galvojau,kad širdis sustos...
Oho , nu bt ir kantrus vaikas-ilgai savo užsispyręs laikosi..
Dėl mūsų blogiausiu atveju toks ir būtų variantas, bet noriu ir aš būti su mažiuku, verksnys jis didis yra, as ji geriau pažįstu nei vyras, greičiau norus ir poreikius atspėju, nesinori man jų dviejų ligoninėj palikt.