Sveikos
O aš turiu galvosūkį,nes mano kavalierius apsirgo ir rytoj reikia važiuoti tos diagnozės...Bėda tame,kad labai noriu,kad ir vyras būtų kartu,kad girdėtų ką sakys ir panašiai...Taip išeina,kad reiks imti taksi ir važiuoti visiems
Vaiko kaip man sakė nereikia,bet sudalyvaus 2 vaikai
Na gal nieko tam Niojui neatsitiks
Jis kosėja ir vakar temperatūra buvo užkilus iki 38.5
Dar diksutuojat dėl tų ženkliukų, maikių...Man atrodo,kad nereikia bijoti tos diagnozės, na jeigu jis yra autistas. Tai gal tegu žino,kad jis yra išskirtinis...Ir aš nemanau,kad mūsų vaikai atsilikę, jie tikrai neatsilikę ir vieną dieną pačios didžiuositės,kad jūsų vaikai tokie. Nes jie tikrai yra ypatingi ir turi užslėptų talentų. Va tik,kad mums Dievas padėtų juos greičiau atrasti. Ir tie užrašai gali būti labai gražūs ir pakelti nuotaiką. Na aš tokius mačiau,kad mane sužavėjo,o ne nustebino ar panašiai...Gaila,kad tiksliai neprisimenu teksto...Na gal prisiminsiu
Manau,kad jei mes savo vaikams gražiai paaiškinsim,kad jie ypatingi, nuostabūs, mylimi ir, kad jie yra autistai, tai jiems bus lengviau priimt kitų nuomonę. Nes jis žinos,kad yra kitoks ir todėl yra nuostabus ir jam bus nesvarbu,kad jei ką nors išgirs ir iš kitų lūpų
Svarbu,kad žinotų jog kitoks ar žmogus su negalia nėra blogai, kad visi yra vienodai mylimi ir visų vienodos teisės ir pareigos ir t.t... Aš taip manau