Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas - 4

QUOTE(F @ 2011 01 24, 18:42)
o tas autizmo simbolis nėra neetiškas?
aš taip klausiu dėl va šito dalyko:

http://farm1.static....cb30_z.jpg?zz=1

Visada yra dvi pusės. Kitas ir rausvą juostelę interpretuos taip, kaip jam patinka....
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 24, 18:30)
Nu tai norim, aisku cia visos turbūt..Bent jau as tai tikrai...Gal galima tau kokio metalo atsiust, pagamintum, sąskaitą parašytum...Nu būtų super super..

na metalo aš turiu, o pirmyn atgal jį siuntinėti tai pinigus kainuoja, labai brangiai gausis, spalvom naudosiu svarovskius, na žodžiu čia jūs kai užrodėt, tai ir aš užsimaniau, pasidarysiu parodysiu, o paskui bus matyt smile.gif
Atsakyti
sveikos,mūsų ligos nepaleidžia.vaikai serga,mažajam akys užtino,pajuodo,išbėrė nosytę,žandukus tokiais smulkiais spuogeliais.nesuprantu kas jam nutiko.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 01 24, 19:26)
sveikos,mūsų ligos nepaleidžia.vaikai serga,mažajam akys užtino,pajuodo,išbėrė nosytę,žandukus tokiais smulkiais spuogeliais.nesuprantu kas jam  nutiko.

console.gif
Atsakyti
darželio auklėtoja,sakė,kad labai čiaudėjo,net pietų miego nemiegojo,pamaniau,kad čia alergija.bet namuose ,praėjus porai valandų,kai gryžom iš darželio akys tiesiog paraudo,patino paakiai.o kaip tyčia rytoj mūsų daktarė nedirba..
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 01 24, 19:35)
darželio auklėtoja,sakė,kad labai čiaudėjo,net pietų miego nemiegojo,pamaniau,kad čia alergija.bet namuose ,praėjus porai valandų,kai gryžom iš darželio akys tiesiog paraudo,patino paakiai.o kaip tyčia rytoj mūsų daktarė nedirba..

Menkas juokas čia. Jei blogės dumkit į priimamąjį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaSiuTuZ @ 2011 01 24, 16:11)
Sviesioji, as paauglystej uzsikreciau kokliusu,,, tragedija buvo... kelis kartus net samone nuo kosejimo buvau praradus... ir jokia eziuole, jokia homeopatija nepadejo  verysad.gif

Tai kad skiepas nuo kokliuso neapsaugo nuo ligos.
O jei jus taip baisiai persirgot tuo kokliusu, tai siulau jums savo vaikui pirmoje eileje ir tikrinti kokliusa (vyrusa is vakcinos). Jusu seimos sveikatos istorija byloja uz sia versija, verta patikrinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 24, 19:15)
na metalo aš turiu, o pirmyn atgal jį siuntinėti tai pinigus kainuoja, labai brangiai gausis, spalvom naudosiu svarovskius, na žodžiu čia jūs kai užrodėt, tai ir aš užsimaniau, pasidarysiu parodysiu, o paskui bus matyt smile.gif

Nu gerai gerai, įdomiai čia sumastei,daryk greičiau,lauksim foto ir žiūrėsim thumbup.gif

sveikos,mūsų ligos nepaleidžia.vaikai serga,mažajam akys užtino,pajuodo,išbėrė nosytę,žandukus tokiais smulkiais spuogeliais.nesuprantu kas jam  nutiko.

Vargsiukai,balionas jums 4u.gif
Atsakyti

gal skarlatina? unsure.gif ar liezuvis neapnestas?
Atsakyti
O mes kaip pykstames su akinukais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 24, 20:24)
O mes kaip pykstames su akinukais... verysad.gif

isivaizduoju, juk jis dar toks mažutis, aš uždėjau gal kokių 4 buvo g.gif , nors anksčiau reikėjo ir tai mkiek vargo buvo doh.gif bet dabar už tai thumbup.gif , pats užsideda tik prabudęs, tik išsivalyt primint reikia, jam vienodai, kad jie matiniai
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 01 24, 20:31)
isivaizduoju, juk jis dar toks mažutis, aš uždėjau gal kokių 4 buvo g.gif , nors anksčiau reikėjo ir tai mkiek vargo buvo doh.gif  bet dabar už tai  thumbup.gif , pats užsideda tik prabudęs, tik išsivalyt primint reikia, jam vienodai, kad jie matiniai

Ufonaučiukas toks mažytis dabar iš vis jis man... wub.gif Nu nieko, man jis ir toks grazus,bet va,kol pripras tai pavargsim doh.gif O kaip aplinka nuziurineja, ojaj..trasi kažkokioj naujoj vietoj būtų.. thumbup.gif
Atsakyti