maniskiui tie durnizmai su griuvinejimais uzeina kaskart isejus i lauka, tai beveik visada partempiu savo meskuti visa slapia nes ne toks jau ir mazas, o ziema su kombinezonu tai visai . i miesta ar i pardes tai visai nesivedu nes puola i gatve, juokiasi kai baru...
QUOTE(PaSiuTuZ @ 2011 01 24, 15:11)
Sviesioji, as paauglystej uzsikreciau kokliusu,,, tragedija buvo... kelis kartus net samone nuo kosejimo buvau praradus... ir jokia eziuole, jokia homeopatija nepadejo
nuo kokliuso vaistu nera. ten tereikia laukti kol praeis. as prigeriau ir droseros ir visokiu kitokiu - ko tik neisbandziau. nereagavo i nieka. nes kokliusas toks yra - jis negydomas, turi praeiti savaime. jei iki to laiko isgyveni
QUOTE(Ice @ 2011 01 24, 14:24)
Tai va gi - tempiu kaip didžiulį nešulį - paimu už pažąstų ir nešu statmeną O vakar visi trys ėjom vakare pasivaikščioti prieš miegą...Tai ėjom ėjom smagiai, bet gavosi, kad ėjom "Norfos"
Papildyta:
Va tas ir teikia vilties...tik kad tie žingsneliai kaip kokio vabalėlio...
Papildyta:
Va tas ir teikia vilties...tik kad tie žingsneliai kaip kokio vabalėlio...
uztat vistiek i prieki jei dideliais eitu, nesimatutu to progreso ir nebutu taip dziugu
oij... pazistama situacija.. as kai laukiausi tik kartais ozlige islystavo ir tekdavo nest... o dabar ir mazike ir ji.. o as jau vyrioka vos pakeliu... bet viena po viena pazastim, kita - po kita ir nesu
Papildyta:
QUOTE(linabalt @ 2011 01 24, 14:33)
nuo kokliuso vaistu nera. ten tereikia laukti kol praeis. as prigeriau ir droseros ir visokiu kitokiu - ko tik neisbandziau. nereagavo i nieka. nes kokliusas toks yra - jis negydomas, turi praeiti savaime. jei iki to laiko isgyveni
kaip tai negydomas? gydomas ir dar kaip.. nes kitaip galima ir uzdust, ypac del to pavojinga maziesiems... vaistus pageriau pora savaiciu ir inhaliatoriu priepuoliui uzejus purkst reikejo, kad eitu ikvept ir nuo oro trukumo, kad nenualpciau.. pries tai nekompetetingi gyd gyde,, itardami astma, o man tikk blogejo,,, o kvaile viena gyd pareiske, kad kokliusas jau isnykes... todel nesamoninga diagnoze butu.. taciau ta nesamoninga diagnoze pasitvirtino (atsimenu siuntima gavau, bet be siuntimo i klinikas nuvaziavau ir apsimetem, kad niekas neaisku, niekuo negyde,, iskart sesele, net ne gyd. pasake, kad kokliusas... gyd apziurejes tik patvirtino ir isdave vaistus.. netgi po pirmos dozes daug lengvesnis kosulys buvo
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 24, 09:26)
ateina laikas kai širdim jauti kur tiesa...
QUOTE(cezi @ 2011 01 24, 18:04)
taip.
aš jau dabar tai jaučiu.
dar prisiminiau apie tuos autizmo simbolio pakabulus, galiu padaryt labai norimčioms
QUOTE(cezi @ 2011 01 24, 18:04)
Oi, kad ne visada. Oi kaip ne visada...
QUOTE(cezi @ 2011 01 24, 18:08)
dar prisiminiau apie tuos autizmo simbolio pakabulus, galiu padaryt labai norimčioms
Nu tai norim, aisku cia visos turbūt..Bent jau as tai tikrai...Gal galima tau kokio metalo atsiust, pagamintum, sąskaitą parašytum...Nu būtų super super..
QUOTE(cezi @ 2011 01 24, 18:08)
Man reiktų ženkliuko Jokūbui.
Sau pakabuką jau papirkau iš Kristės nuorodos
o tas autizmo simbolis nėra neetiškas?
aš taip klausiu dėl va šito dalyko:
http://farm1.static....cb30_z.jpg?zz=1
QUOTE(F @ 2011 01 24, 18:42)
o tas autizmo simbolis nėra neetiškas?
o kokiam kontekste tai radai?
QUOTE(PaSiuTuZ @ 2011 01 24, 15:46)
kaip tai negydomas? gydomas ir dar kaip.. nes kitaip galima ir uzdust, ypac del to pavojinga maziesiems... vaistus pageriau pora savaiciu ir inhaliatoriu priepuoliui uzejus purkst reikejo, kad eitu ikvept ir nuo oro trukumo, kad nenualpciau..
man kokius vaistus skyre, niekas nepadejo, o po kazkurio laiko kosulys savaime pradejo lengveti, kai jau pagal ligos eiga ir turejo palengveti, nepriklausomai nuo to ar buvo vartoti vaistai, ar ne.