Mes šį savaitgalį irgi "gastroliavome"

. Vakar pas senelius pietų buvome, tada pas draugus vakarienės

. Kristupas davėsi su potencialia marčia

. Kai namo reikėjo, tai ašarojo, kad "nenorisi" jam namo, o "marti" irgi būtų nieko prieš, jei Kristupas liktų - sakė, kad miegos su juo

. Šiandien važiavome į dviejų vaikiukų gimtadienį ir aplankėme savo Angeliuką. Nerealiai gražios kapinės buvo - kyšo tik paminklai ir nuostabi baltuma spindinti nuo saulės, ir mūsų baltas kryžius... Vargšiukas mano, kaip norėčiau, kad jis būtų su mumis, o ne po tuo balto sniego sluoksniu...
O ryt jau keliausime į darbus, į daržiuką. Tikiuos, kad gripai eina į pabaigą ir bent mėnesiuką mano mažiukas neapsirgs...
Nerealiai laukiu pavasario ir vasaros... Pernai tik troškau, kad vasara kuo greičiau pasibaigtų. Kiekviena graži diena varė dar didesnę neviltį... O dabar su naujomis viltinis laukiu vasaros. Labai noriu tikėti, kad ateinanti bus visiška priešingybė praėjusiai ir palikusiai randus...
na mano savijauta labai panasi i tavaja.... Praeita vasara buvo tokia pilka ir negailestinga man, kad nezinau....Laukiu atsilimo ir tikiuosi, kad ji bus zymiai geresne