Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(monikam @ 2011 01 23, 22:52)

dabar jau tikiuos atsigaunu ir esu vel tokia pati kaip buvau  ax.gif

ryt jau septyni  menesiukai, kai nebera musu sunycio  cray.gif  atrodo, kad viskas nutiko taip nesenai, vos pries kelias dienas  cray.gif

Kodel tokios nuotaikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laikas greit bega verysad.gif as kaip pagalvoju kad balandzio 3 d jau metai tai net paciai nesitiki...atrodo viskas kaip vakar buvo.....
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 24, 00:57)
Kodel tokios nuotaikos  4u.gif 4u.gif  4u.gif 

nezinau, gal hormonai veikia ax.gif

kad tas laikas begtu skaiciujant nestumo savaites ir greiciau ateitu vasara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 24, 00:00)
nezinau, gal hormonai veikia  ax.gif

kad tas laikas begtu skaiciujant nestumo savaites ir greiciau ateitu vasara  ax.gif

siandien skype parasiau noriu vasaros biggrin.gif

Man kazkaip greitai bega laikas net nespeju skaiciuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 24, 01:07)
siandien skype parasiau noriu vasaros  biggrin.gif

ir as noriu vasaros, o ypac jos paskutinio menesio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 24, 00:14)
ir as noriu vasaros, o ypac jos paskutinio menesio  wub.gif

dabar nepastebesi kaip baigsis sausis...ir lauksim isimylejusiu diena paskui ir kovo 8d o ten ir balandzio 1d ir iki vasaros visai keli zingsneliai smile.gif

Man dar dasides vasari du gymtadieniai smile.gif
Atsakyti
O Aš nelaukiu nei pavasario, nei vasaros....
artėja metai... visi jau metai... kažkur pranykę metai...
šią vasarą turėjom jau tipent.. tapu tapu... ta maža rankytė mano delne... turėjo būt... cray.gif cray.gif cray.gif
žinot, kas man patikdavo, kai prižiūrėdavau pusseserių mažylius... plauti jų murzinas mažytes rankytes.. tai kažkoks nenusakomas jausmas... aš taip tikėjausi tai patirti su savo dukryte.... nelemta... cry.gif

o psichoterapija.. ganėtinai įdomu... nesako gydytoja, kad viskas bus gerai... neguodžia.... bet ji labai moka mane prakalbint... nors vos nepabėgu nuo durų ir sakau, kad daugiau neisiu...
Bet kokiu atveju, kas be nutiktų, vis tiek, kas rytą patekės SAULĖ.. ir vėl bus nauja diena... su mumis..ar be mūsų...
Atsakyti
Nepamirsk nasata savo plano ax.gif tu pazadejai... 4u.gif
Atsakyti
Registruojuos ir as naujuose namuciuose 4u.gif

Atrodo tik savaitgali nesilankiau, o jau tema senoji uzdaryta, greitos jus cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 01 24, 18:23)
Registruojuos ir as naujuose namuciuose  4u.gif

Atrodo tik savaitgali nesilankiau, o jau tema senoji uzdaryta, greitos jus cia  mirksiukas.gif

Tai zinok jos cia naktimis sedi diena , nakti jos cia buna . Nesimiega joms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jo tempai pagreitejo bigsmile.gif Nepaspeju nes naktimis miegu biggrin.gif , i darba kelios kas ryta, o taip truksta miego doh.gif

Lairam, tik pamacius paveiksleli, dar neperskaiciau, ka parasei, pagalvojau kaip sparnas. Ir nykstuks tavo wub.gif
Pamelo, kaip augat? Psirodykit kada wub.gif
Del prisiminimu...As pro AK net vaziuot nenoriu, net pastato to matyt... verysad.gif

Del Ingridutes ir kontraceptiku - manau paskyre tam kad sureguliot cikla. Bet g.gif tas budas yra paprasciausias bet ne geriausias. Kazkaip as uz tai, kad, jei galima apseit be vaistu, tai reik ir apseit. 4u.gif Nors kaip apsisaugojimo priemone labai patogu ax.gif

Monikam angeliukui degu zvakute verysad.gif

Atsakyti
[quote=*Aniri*,2011 01 24, 18:48]
Sveikutes 4u.gif

Del Ingridutes ir kontraceptiku - manau paskyre tam kad sureguliot cikla. Bet g.gif tas budas yra paprasciausias bet ne geriausias. Kazkaip as uz tai, kad, jei galima apseit be vaistu, tai reik ir apseit. 4u.gif Nors kaip apsisaugojimo priemone labai patogu ax.gif

Sveikute 4u.gif Na nepasakyciau kad kontraceptika geriausia priemone apsisaugojimui na 99%kad apsaugo, bet va 1% kad nea, ir tai mane labai itikino , sesuo gere kontraceptika ir va prisigere , stai dukryte augina kuriai menesiukas tik su ejo 4u.gif pastojo su kontraceptikom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 23, 20:14)
Mes šį savaitgalį irgi "gastroliavome"  smile.gif . Vakar pas senelius pietų buvome, tada pas draugus vakarienės  biggrin.gif . Kristupas davėsi su potencialia marčia  biggrin.gif . Kai namo reikėjo, tai ašarojo, kad "nenorisi" jam namo, o "marti" irgi būtų nieko prieš, jei Kristupas liktų - sakė, kad miegos su juo  biggrin.gif . Šiandien  važiavome į dviejų vaikiukų gimtadienį ir aplankėme savo Angeliuką. Nerealiai gražios kapinės buvo - kyšo tik paminklai ir nuostabi baltuma spindinti nuo saulės, ir mūsų baltas kryžius... Vargšiukas mano, kaip norėčiau, kad jis būtų su mumis, o ne po tuo balto sniego sluoksniu...

O ryt jau keliausime į darbus, į daržiuką. Tikiuos, kad gripai eina į pabaigą ir bent mėnesiuką mano mažiukas neapsirgs...

Nerealiai laukiu pavasario ir vasaros... Pernai tik troškau, kad vasara kuo greičiau pasibaigtų. Kiekviena graži diena varė dar didesnę neviltį... O dabar su naujomis viltinis laukiu vasaros. Labai noriu tikėti, kad ateinanti bus visiška priešingybė praėjusiai ir palikusiai randus...

Sveika Lairam,

na mano savijauta labai panasi i tavaja.... Praeita vasara buvo tokia pilka ir negailestinga man, kad nezinau....Laukiu atsilimo ir tikiuosi, kad ji bus zymiai geresne mirksiukas.gif
Atsakyti