Va google ismete apie kontraceptikus pirma ir nukopinau -
Ilgai vartodamos vaistus nuo pastojimo ir hormoninius preparatus, rizikuojate susirgti inkstų ir širdies bei kraujagyslių ligomis. Tokią išvadą padarė olandų mokslininkai, ištyrę daugiau kaip 4 000 moterų.
Vartojant estrogenus bent metus tikimybė, kad šlapime padaugės baltymų, išauga du kartus. Po penkerių estrogenų vartojimo metų toji tikimybė pustrečio karto didesnė (kalbama apie nedidelį baltymų kiekį - 30-300 miligramų per parą).
Nezinau kokia nuomone turit apie gydytojus. As tai noreciau tureti tik gera. Bet labai daznai Lietuvoje to pristinga gerumo.. Labai daugelis ginekologu bendradarbiauja su firmom, kurios veza vaistus. Kiekviena tu firmu aplanko tikrai daugybe gydytoju ir tikrai kaip cia graziau pavadinti- ibruka savo vaisto reklama... aisku ne be dovanu. Todel gydytojas parenka tau tinkamiausius kontraceptikus... duok dieve, kad jis turetu sazines.. bet is kur gi mums zinoti kuris gydytojas saziningas, o kuris ne..
As dirbau vaistinej, tiksliau sakant vienoj patalpoj su vaistine, ir maciau savo akim kas pas jas ateina ( pas vaistininkes ) ir ka jos po apsilankymo labiau pardavineja.. va jum ir pavyzdys..
Sveikos
mačiau kalbėjot apie kontraceptikus - tai aš esu prieš juos
nes kuris jau čia pas mus gyd parenka pagal tave, na aš bent jau šneku iš savo ir savo pažystamų pusės, nei kokius tyrimus daro prieš paskiriant, nei ką. Tai va ir turiu nuo kontraceptikų + 10 kg
na bet čia taip man
dar šnekėjot apie dokumentus, tai aš pasakysiu kaip man buvo. Gimdžiau antakalny, man buvo pasakyta, kad visi dokumentai bus nusiųsti gimdymą prižiūrėjusiam gyd, deja teko eit pačiai į statistikos skyrių ir prašyt, palaukiau atšvietė viską.... bet kas iš to.... aiškumo jokio...... sveika mergytė....... deja negyva..... kodėl...... nieks nežino...... ar nenori paaiškint.... dar ir dabar kirba didelis noras nueiti pas tą kuri darė skrodimą...... deja šito noro niekas nesupranta...........

mačiau kalbėjot apie kontraceptikus - tai aš esu prieš juos

dar šnekėjot apie dokumentus, tai aš pasakysiu kaip man buvo. Gimdžiau antakalny, man buvo pasakyta, kad visi dokumentai bus nusiųsti gimdymą prižiūrėjusiam gyd, deja teko eit pačiai į statistikos skyrių ir prašyt, palaukiau atšvietė viską.... bet kas iš to.... aiškumo jokio...... sveika mergytė....... deja negyva..... kodėl...... nieks nežino...... ar nenori paaiškint.... dar ir dabar kirba didelis noras nueiti pas tą kuri darė skrodimą...... deja šito noro niekas nesupranta...........
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 22, 11:28)
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 22, 19:49)
As esu uz bet koki naturaluma. Anoks cia nepatogumas, kad ciklas nereguliarus. Galima ir pakenteti.
Sveikutės

Dėl pastojimo užtenka gerti folinę rūgštį, o ne kišti visus iš eilės vitaminus..
O kas yra natūralumas? Natūralūs vitaminai yra vaisiai, daržovės, grūdai.. vienu žodžiu pilnavertė mityba... tik koks pas mus dabar maistas? tos pačios daržovės ir vaisiai? Manau, to natūralumo niekur nėra....
Ciklo nereguliarumas taip pat nėra natūralu organizmui.. vadinasi yra kažkoks sutrikimas..
Mano nuomonė apie KT: jei daugiau neplanuočiau gimdyt, tada tai galėtų būti viena iš apsisaugojimo priemonių.
QUOTE(nasata @ 2011 01 22, 21:20)
Sveikutės
Dėl pastojimo užtenka gerti folinę rūgštį, o ne kišti visus iš eilės vitaminus..
O kas yra natūralumas? Natūralūs vitaminai yra vaisiai, daržovės, grūdai.. vienu žodžiu pilnavertė mityba... tik koks pas mus dabar maistas? tos pačios daržovės ir vaisiai? Manau, to natūralumo niekur nėra....
Ciklo nereguliarumas taip pat nėra natūralu organizmui.. vadinasi yra kažkoks sutrikimas..
Mano nuomonė apie KT: jei daugiau neplanuočiau gimdyt, tada tai galėtų būti viena iš apsisaugojimo priemonių.

Na as geriu ne tik foline rugsti. Geriu kalci, kuris yra irgi labai naudingas. Geriu darzoviu vitaminus. Aisku jie nera visiskai naturalus, bet darzoviu dbr irgi svieziu nera.. kas belieka. Geriu magni, nes kojas kartais traukia. Geriu kartas nuo karto skysta gelezi.. ir geriu ne del pastojimo, o kad pati atsistatyciau. Pilnaverte mityba neimanoma ziema..
Apie kontraceptikus mano irgi tokia pat nuomone. Jei nenoreciau daugiau vaiku- gerciau turbut.. bet dbr kalbam apie atveji, kai zmogus nori pastot po puses metu ir jam siulo kontraceptikus...

O del ciklo, tai nezinau.. pas mane nera kaip laikrodukas, kaip sake Tanler kontraceptikai padaro. Bet dvi trys dienos paklaida tai nemanau kad yra kazkoks sutrikimas..

Naktinetojos kas dar ne miega

QUOTE(tanler @ 2011 01 23, 00:22)
as dar nemiegu

kaip tau sekasi? kada rezervacija baigiasi

QUOTE(tanler @ 2011 01 23, 00:22)
Nemiegam, tanler

o kaip tavęs miegas neima

QUOTE(nasata @ 2011 01 23, 00:45)
nu tai miegu kasdien iki 14val

Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2011 01 23, 00:43)
As neblogai...visa seima namuose susirinko tai dabar ramu

O rezervacija turetu pasibaigti rugpjucio 7d

oho, kiek cia dar nemieganciu 

QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 22, 22:29)
O del ciklo, tai nezinau.. pas mane nera kaip laikrodukas, kaip sake Tanler kontraceptikai padaro. Bet dvi trys dienos paklaida tai nemanau kad yra kazkoks sutrikimas..
net neimu i galva.

Jai tau su ciklu viskas gerai tai

Dar man gyd buvo israsiusi toki preparata agnucaston jis irgi sureguliuoja menesines tai va ji geriau...
QUOTE(tanler @ 2011 01 23, 00:51)
nu tai miegu kasdien iki 14val 
Papildyta:

Papildyta:

vasarinukas bus

QUOTE(zydra30 @ 2011 01 23, 01:07)
aha man patinka vasara