Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 10, 16:26)
Man tai visai nieko, i krokodila panasu  biggrin.gif

bandžiau tokį padarą padaryt bet nemenininkė esu...
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 02 10, 16:28)
bandžiau tokį padarą padaryt bet nemenininkė esu...

as nei menininke nei kulinare biggrin.gif as greiciau dulkiu feja buciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 10, 18:11)
Ką tik grįžau iš miesto,buvau Aušros Vartuose,galvojau ,kad palengvės.Pastovėjau ,pastovėjau ,net poterių nesugebėjau sukalbėt viduj taip tuščia ir jokio lašo tikėjimo...dar kiek pasėdėjau bažnyčioj ir vistiek tuštuma...

Nu eik i cerkve, tu esi vilniete kaip supratau, as einu i cerkve kur yra kalvariju turgus netoli, ten nusiperku zvakutes ir uz degu zvakute uz mirusiuos ten yra taskirai, uz sveikata, uz gyvenima ir .t.t. gal ten lengviau bus. as net nusipirkau tokia malda knyge maza telpa i pinigine ten malda parasyta rusiskai as ja per skaitau ir man siek tiek lengviau, gal ir tau palengves uzdegus zvakute ir palikus ja ten.
Mane i cerkve nusivede grupioke kaip dabar pamenu labai bijojom lotynu kalbos egzamino ir ji mane nusivede i cerkve tai ten lankausi jau kokius keturis metus.
Rytoj galvoju nuvaziuoti i cerkve , nes rytoj bus menuo kaip savo mergytes neturiu cray.gif o sestadieni ant kapu vaziuosiu su vyru , dar nedrasu man sest uz vairo , o i cerkve nuvaziuosiu su mikriuku
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2011 02 10, 18:25)
Sveikos...senai buvau čia...naujoms mamytėms stiprybės jos tikrai daug reikės...
Vaišinu visas nors vaizdas nekoks... blush2.gif
user posted image

mmm... kaip skanei atrodo tongue.gif nu Tina tu megsti mus palepinti savo sugebejimais thumbup.gif dazniau tokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 10, 17:46)
Nu eik i cerkve, tu esi vilniete kaip supratau, as einu i cerkve kur yra kalvariju turgus netoli, ten nusiperku zvakutes ir uz degu zvakute uz mirusiuos ten yra taskirai, uz sveikata, uz gyvenima ir .t.t. gal ten lengviau bus. as net nusipirkau tokia malda knyge maza telpa i pinigine ten malda parasyta rusiskai as ja per skaitau ir man siek tiek lengviau, gal ir tau palengves uzdegus zvakute ir palikus ja ten.
Mane i cerkve nusivede grupioke kaip dabar pamenu labai bijojom lotynu kalbos egzamino ir ji mane nusivede i cerkve tai ten lankausi jau kokius keturis metus.
Rytoj galvoju nuvaziuoti i cerkve , nes rytoj bus menuo kaip savo mergytes neturiu cray.gif o sestadieni ant kapu vaziuosiu su vyru , dar nedrasu man sest uz vairo , o i cerkve nuvaziuosiu su mikriuku

Nežinau gal reiks nueit,visai netoli man.Tik nežinau ar palengvės...
Atsakyti
Iki palengvėjimo laukia ilgas kelias, jis ne iškart ateina... Akmuo spaudžia krūtinę visu svoriu dabar, tik po kurio laiko išmoksime prie jo prisiliesti, vėliau pajudinti, bet, deja, niekada nenustumsime...
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 10, 17:19)
Nežinau gal reiks nueit,visai netoli man.Tik nežinau ar palengvės...

Norint eit i cerkve ar i baznycia ar bet kur, kur tikiesi kazkokio palengvejimo- turi tiket ta vieta..netikint neivyks stebuklas ir dek kiek nori tu zvakiu, sedek kad ir per dienas naktis ten - nieko neatsitiks.. stebuklu nebuna. Turi savyje igaut jegu naujam gyvenimui..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 10, 19:48)
Norint eit i cerkve ar i baznycia ar bet kur, kur tikiesi kazkokio palengvejimo- turi tiket ta vieta..netikint neivyks stebuklas ir dek kiek nori tu zvakiu, sedek kad ir per dienas naktis ten - nieko neatsitiks.. stebuklu nebuna. Turi savyje igaut jegu naujam gyvenimui..

Ir as baznicioj nejaukiai jauciuosi...bet turiu kelias drauges...kurios dainuoja baznicios hore...tai jos ten uzaugo...ir su vaikais daznai lankosi...po netekties buvau su jom baznicioje, jos man paiskino kur musu baznicioje kas yra...Parode kur sventosios Tatjanos ikona...kaip ir mane sauganti turetu buti, palikau jai zvake kad prisimintu kad tokia esu ir kad geriau saugotu...Kur sventojo Nikolajaus kuris stebuklus daro...tada paprasiau jo kad grazintu man mano mergyte kuo greiciau.Isbuvau per misias pabuciavau kriziu ir isejau...tiesa pasakius kazkaip lengviau pasidare ant dusios..bet daugiau ten neejau...nors daznai ten pravaziuoju..ten buvome ir mazule nuveze pas kuniga...Manau reikia augti kartu su baznycia kad jaustis ten gerai...dabar gal ir galeciau lengviau ten nueiti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 10 vasario 2011 - 22:39
QUOTE(tanler @ 2011 02 09, 01:29)
Nasata na tu cia ir davei dzazo  doh.gif tu jau esi mama ar gi Saulyte ne tavo dukrele  4u.gif Tu pazadejai  4u.gif

As aniri kaciuko sulaukiau  wub.gif ji savo pazada istesejo....dabar tavo eile  wub.gif

aš prisimenu savo pažadus smile.gif

QUOTE(Sladama @ 2011 02 09, 20:23)

39savaite ka cia paistot!!!
Viskas buvo GERAI DAR VAKAR...
Mano mazasis angelas isejo tyliai sausio16d

stiprus apkabinimas, Sladama... mano dukrytei buvo 39sav ir 2dienos... apsisukus virkštelė 5 kartus....... gydytoja sakė viskas normalu, mažiau juda, nes galas nėštumo ir mažai vietos......... išnešiota.. sveikutėlė........dabar mano Angeliukas... mano žvaigždelė...

QUOTE(lairam @ 2011 02 09, 20:51)
na jau visai  unsure.gif . Būsi bent dviejų vaikiukų mamytė, vaikysies juos su košės lėkšte  wub.gif. Jie tau neš mažuose kumštukuose sugniaužtas žibuokles  wub.gif . Prieš miega skaitysi jiems pasakas  wub.gif ... Ir taip be galo be krašto... O paskui patapsi pulkelio anūkėlių močiute - kepsi pyragus, tepsi ant jų braškių uogienę  wub.gif ... Ir taip be galo, be krašto... Viskas dar prieš akis...

niu lairam, kad tavo žodžiai Dievui į ausį lotuliukas.gif ačiū tau, širdele... nuostabiai pakėlei man nuotaiką ir įkvėpei tikėjimo 4u.gif
Atsakyti
Na tai sveikinu visas su ziema unsure.gif
Atsakyti
kaip slidu siandiena ir kokia liudna puga siaucia... verysad.gif
Atsakyti
Aciu Sonata uz palaikyma.
Skaudu,kad sitaip atsitinka..Rekti norisi..
Pas mus pavasaris galima sakyt narcizai tuoj zydes.Lauke +10

Atsakyti