QUOTE(Sladama @ 2011 02 09, 20:23)
Sveikos Mamos.Paskutines tris savaies galima sakyti tik ir gyvenu skaitinedama jusu visu istorijas.Labai sunku..Kalbet apie tai be asaru negaliu,nors esu isties tvirta asmenybe.Paskot apie tokia netekti nedrisau,bet Meskute5 padrasino.Taip isgyvenau ir pragara ir kosmara ir net nezinau su kuo tai galima sulyginti...
Gyvenam su vyru UK jau 12 metai turim nuostabu sunu,kuriam balandzio men bus 6metai.Gerai kazkaip viskas susikloste gyvenime,bet...
Mano mazoji mergyte turejo gimti sausio 22d,bet ivyko deja kitaip.Gyvenime tokiu istoriju nei skaiciau ,nei girdejau is kitu.
Nestumas vystesi normaliai,be jokiu problemu.Sausio 15 kazkaip nepajauciau judesiuku(siaip buvo aktyvi visa laika)pagalvojau na gal uzmigo visvien 39 savaites nestumas vietos mazai vaikiukui judeti aktyviai,na bet paskambinau i ligonine.Pasake atvaziuokit,bet pasiimkit daiktus(na savo,naujagimio)galbut reiks gimdyt.Tai suprantama,nes galas nestumo ir t.t
Nepajauciau dar panikos kai akusere negalejo rasti pulso su dopleriu..
Nuveze ant ultragarso tikrint...sako neplaka sirdele...negaliu rasyt...
Nepatikejau....
39savaite ka cia paistot!!!
Viskas buvo GERAI DAR VAKAR...
Mano mazasis angelas isejo tyliai sausio16d
Sveika, stipriai tave apkabinu
Mūsų situacija buvo labai panaši, normalus neštumas, ir 38 savaite verdiktas - nematau širdelės. Tie žodžiai iki šiol skamba mano ausyse... Mažylis buvo visiškai sveikas, tik virkštelė prie bambutės buvo susisukusi į sraigtą ir jam augant pritrūko deguonies ir jis išėjo.
Kiek daug mamyčių naujų paskutiniu metu...kaip ir vasarą kai čia atėjau aš, kaip ir lairam, kzaze, ixiuke, inezza, monikam...