Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Sladama @ 2011 02 09, 21:05)
Taip jau yra gyvenime cia lauki vaikelio ir atsitinka kazkas nenumatyta,nepaaiskinama kaip ir kodel tiesiog tau pasako: TAIP ATSITINKA,o kitos palieka ir gimdymo namuose ar patvory kur..

console.gif laikykis mergyt....uzeik dazniau....man nuo pirmos paros tas skyrelis buvo tikras issigelbejimas....pirma zinute prisimenu ir dabar, buvau dar GN ir negalejau patiketi kad tai ka rasau yra tiesa...

Atsakyti
Aciu uz palaikyma..supratima..
Sunku,bet kaip kazkuri mama rase,kad reikia susigyventi su sia netektim..
Negaliu sulaikyt asaru kai pradedu kalbet apie tai,nes dar nedaug to laiko praejo.
Palaidojom sausio 26d.
Kaip nors..Gyvensim..
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 10, 02:55)
Aciu uz palaikyma..supratima..
Sunku,bet kaip kazkuri mama rase,kad reikia susigyventi su sia netektim..
Negaliu sulaikyt asaru kai pradedu kalbet apie tai,nes dar nedaug to laiko praejo.
Palaidojom sausio 26d.
Kaip nors..Gyvensim..

Mes savo dukrytę palaidojom vasario 5d. Aš net neįsivaizdavau ,kad tiek daug mamyčių netenka savo vaikučių.Gerai kad yra šis puslapis,kur galima pasidalint savo skausmu,nes nieks kitas to nepatyręs to tikrai suprast negali...kaip plyšta širdis.Man niekaip neduoda ramybės mintis už ką ...už kokias nuodėmes reik patirt tokį skausmą.Aš visą laiką galvojau ,kad jeigu gyvensi gražiai,neskaudindamas kitų ,tai ir tau bus viskas gerai(tikėjau ,kad blogis grįžta,blogiu).Bet kaip matau klydau.
Atsakyti
Mergaites, muneg, Sladama angel_sadangel.gif console.gif Uzuojauta. Tik laikas kiek apramins skausma. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 09, 20:23)
Sveikos Mamos.Paskutines tris savaies galima sakyti tik ir gyvenu skaitinedama jusu visu istorijas.Labai sunku..Kalbet apie tai be asaru negaliu,nors esu isties tvirta asmenybe.Paskot apie tokia netekti nedrisau,bet Meskute5 padrasino.Taip isgyvenau ir pragara ir kosmara ir net nezinau su kuo tai galima sulyginti...
Gyvenam su vyru UK jau 12 metai turim nuostabu sunu,kuriam balandzio men bus 6metai.Gerai kazkaip viskas susikloste gyvenime,bet...
Mano mazoji mergyte turejo gimti sausio 22d,bet ivyko deja kitaip.Gyvenime tokiu istoriju nei skaiciau ,nei girdejau is kitu.
Nestumas vystesi normaliai,be jokiu problemu.Sausio 15 kazkaip nepajauciau judesiuku(siaip buvo aktyvi visa laika)pagalvojau na gal uzmigo visvien 39 savaites nestumas vietos mazai vaikiukui judeti aktyviai,na bet paskambinau i ligonine.Pasake atvaziuokit,bet pasiimkit daiktus(na savo,naujagimio)galbut reiks gimdyt.Tai suprantama,nes galas nestumo ir t.t
Nepajauciau dar panikos kai akusere negalejo rasti pulso su dopleriu..
Nuveze ant ultragarso tikrint...sako neplaka sirdele...negaliu rasyt...
Nepatikejau....
39savaite ka cia paistot!!!
Viskas buvo GERAI DAR VAKAR...
Mano mazasis angelas isejo tyliai sausio16d

Sveika, stipriai tave apkabinu verysad.gif
Mūsų situacija buvo labai panaši, normalus neštumas, ir 38 savaite verdiktas - nematau širdelės. Tie žodžiai iki šiol skamba mano ausyse... Mažylis buvo visiškai sveikas, tik virkštelė prie bambutės buvo susisukusi į sraigtą ir jam augant pritrūko deguonies ir jis išėjo.

Kiek daug mamyčių naujų paskutiniu metu...kaip ir vasarą kai čia atėjau aš, kaip ir lairam, kzaze, ixiuke, inezza, monikam...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
uzuojauta naujoms mamytems Muneg ir Sladama console.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 10, 01:55)

Kaip nors..Gyvensim..

"Susikaupsim ir gyvensim...nors ir skauda baisiai" - angelų Mamų kredo.

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Uz lango atrodo geras oras, saulute sviecia atrodo turetu but gera sirdyje siek tiek , turetu si saulute siek tiek nuotaika pagerinti, bet nuotaikos nera visiskai verysad.gif atsimerkusi asaros bira iki siol, puse nakties nemiegojau dusina mane kazkas viduje, sirdys nerimsta mano, gal del to kad rytoj menuo kaip savo mazutes nebe turiu cray.gif cray.gif cray.gif kad turejau tokiu laiku ja gymdyti ja tureti ir dziaugtis, o dabar skausmas... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 09, 23:30)
Aš irgi pagalvojau,kaip taip yra kitos palieka savo vaikelius  juk pilni vaikų namai mažylių kurie kankinasi be mamyčių.Kodėl duoda Dievulis toms kurioms nereikia,o mums atima ...niekaip to negaliu suprast
Papildyta:

Šeštadienį palaidojus savo mergytę,visa gerkle rėkiau, kad daugiau netikiu Dievu,kad nė kojos daugiau nekelsiu į bažnyčią...Bet šiandien pagalvojau ,kad ryt nueisiu į Aušros Vartus gal ką suprasiu ,gal palengvės...

Jai butu Dievas si taip jis is musu nesityciotu nei is vienos mamytes, gyvenimas taip pogi verysad.gif o is tu mamu atimtu ir nesuteiktu turet vaiku kurios palieka, kurios nenori ir numeta vaika kaip skudura, kaip koki pamazga ir jai sirdis net nesudreba ir neskauda.
Mes kiekvienas zmogus klistame kai kurie mokosi is savo gyvenimu klaidu o kai kurie ne, bet mes juk netobulybe esam , esam kiekvienas su trukumais savais, bet tai nereiskia kad jis ir turi teise is musu si taip saipytis... cray.gif tegu saiposi is tu mamu kurios nenori vaiku, kurios numeta... kodel ? is musu kodel ? cray.gif O i baznycia as ir ne eisiu daugiau kaip ir ne ejau, ejau tik per sventes, as nors esu katalike bet einu i cerkve , ten zvakutes uz degu...
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 09, 23:30)
Šeštadienį palaidojus savo mergytę,visa gerkle rėkiau, kad daugiau netikiu Dievu,kad nė kojos daugiau nekelsiu į bažnyčią...Bet šiandien pagalvojau ,kad ryt nueisiu į Aušros Vartus gal ką suprasiu ,gal palengvės...

O as kaip tik pradejau melstis kas vakara po nelaimes... Ir meldziau Dievo, kad suteiktu mum stebukla... Ir po penkiu menesiu musu maldos buvo isgirstos, pries kaledas suzinojau, kad laukiuosi, tai pati nuostabiausia kaledu dovana wub.gif Cia kiekvieno asmeninis reikalas tiket juo ar ne...
Atsakyti
Sveikos
As nepraradau tikejimo Dievu po nelaimes.As irgi tikiu,kad man dar pasiseks ir viskas bus ne tik gerai,bet labai gerai.Bandau saves negrauzti,aisku nesigauna ,bet reik judet i prieki ir niekur tu zmogau nesidesi.
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 10, 13:40)
O as kaip tik pradejau melstis kas vakara po nelaimes... Ir meldziau Dievo, kad suteiktu mum stebukla... Ir po penkiu menesiu musu maldos buvo isgirstos, pries kaledas suzinojau, kad laukiuosi, tai pati nuostabiausia kaledu dovana  wub.gif  Cia kiekvieno asmeninis reikalas tiket juo ar ne...

Taip kiekvieno asmeninis reikalas kuom tiket o kuom ne. As pamenu ta diena kai buvau baznycioje prasiau dievo kad pastociau, kad dovanotu man dziaugsma, tik vieno gyvenime norejau ir svajojau turet seima, turet vaika, cia buvo mano vienintele svaojone ir noras. Dievas gal tada isklause manes ir pastojau , dziaugiausi, prasiau jo kad mus saugotu kad saugotu mano mazute, bet va deja nebera jos cray.gif gal po kiek laiko , kai atsigausiu pilnai, atsiprasysiu jo kad pikau , gal ir vel prasysiu jo kad pagelbetu man. Nes dabar as pikstu ant viso pasaulio, ant saves pikstu, ant sito gyvenimo ziauriaus verysad.gif
Atsakyti