Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

As ir nesikankinauViskas labai graziai be plysimu(atsiprasu uz formalumus)
As dar zabala gal, nelabai visas uzmaciau is kur kas yra.

Aciukas visoms uz palaikyma.
Uzuojauta visoms praradusioms savo Angeliukus.
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2011 02 09, 13:04)
Gera pradžia - pusė darbo  thumbup.gif
Nesustokit, mergaitės, minkit kelią į priekį, tik į priekį nors ir tektų atgal paėjėti kartais.
Beje optimizmo labai suteikia kitų geras nusiteikimas, man asmeniškai padeda pačiai pasitempt.

drinks_cheers.gif

Užuojauta naujoms mamytėms...
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 09, 21:23)
Sveikos Mamos.Paskutines tris savaies galima sakyti tik ir gyvenu skaitinedama jusu visu istorijas.Labai sunku..Kalbet apie tai be asaru negaliu,nors esu isties tvirta asmenybe.Paskot apie tokia netekti nedrisau,bet Meskute5 padrasino.Taip isgyvenau ir pragara ir kosmara ir net nezinau su kuo tai galima sulyginti...
Gyvenam su vyru UK jau 12 metai turim nuostabu sunu,kuriam balandzio men bus 6metai.Gerai kazkaip viskas susikloste gyvenime,bet...
Mano mazoji mergyte turejo gimti sausio 22d,bet ivyko deja kitaip.Gyvenime tokiu istoriju nei skaiciau ,nei girdejau is kitu.
Nestumas vystesi normaliai,be jokiu problemu.Sausio 15 kazkaip nepajauciau judesiuku(siaip buvo aktyvi visa laika)pagalvojau na gal uzmigo visvien 39 savaites nestumas vietos mazai vaikiukui judeti aktyviai,na bet paskambinau i ligonine.Pasake atvaziuokit,bet pasiimkit daiktus(na savo,naujagimio)galbut reiks gimdyt.Tai suprantama,nes galas nestumo ir t.t
Nepajauciau dar panikos kai akusere negalejo rasti pulso su dopleriu..
Nuveze ant ultragarso tikrint...sako neplaka sirdele...negaliu rasyt...
Nepatikejau....
39savaite ka cia paistot!!!
Viskas buvo GERAI DAR VAKAR...
Mano mazasis angelas isejo tyliai sausio16d

Uzuojauta verysad.gif
Mano mergyte ir isejo tyliai as net nepajutau kai jos sirdute nebe plake, o mums visada viskas ir gerai buvo , mums buvo 34savaites ... cray.gif ir nera rimtos priezasties , laukiau tyrimu kiekviena diena skambinausi laukiau rimtos priezasties ir man pasako kad jusu mergyte sveika, viskas gerai , gerai issivisciusi, nei man nei jai jokio uzdegimo,jokios infekcijos , o virkstele... pasismauge mano mergyte cray.gif
Atsakyti
[quote=lairam,2011 02 09, 21:51]
na jau visai unsure.gif . Būsi bent dviejų vaikiukų mamytė, vaikysies juos su košės lėkšte wub.gif. Jie tau neš mažuose kumštukuose sugniaužtas žibuokles wub.gif . Prieš miega skaitysi jiems pasakas wub.gif ... Ir taip be galo be krašto... O paskui patapsi pulkelio anūkėlių močiute - kepsi pyragus, tepsi ant jų braškių uogienę wub.gif ... Ir taip be galo, be krašto... Viskas dar prieš akis...
[/q
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 09, 19:55)
As ir nesikankinauViskas labai graziai be plysimu(atsiprasu uz formalumus)
As dar zabala gal, nelabai visas uzmaciau is kur kas yra.

Aciukas visoms uz palaikyma.
Uzuojauta visoms praradusioms savo Angeliukus.

Pas kitas nera parasyta prierase is kur jos. Bet reiksmes vistiek nera. Ar Kaunas ar Vilnius, Roma ar Afrika.. skauda vistiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 09, 21:57)
Pas kitas nera parasyta prierase is kur jos. Bet reiksmes vistiek nera. Ar Kaunas ar Vilnius, Roma ar Afrika.. skauda vistiek  verysad.gif

neskauda tik toms , kurios savo valia palieka...ir kaip jos gyvena eile metu be savovaiku, nesuvokiama...net tose laidose, kur iesko, susiranda vaikai, o jos kaip niekur nieko...nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 02 09, 21:59)
neskauda tik toms , kurios savo valia palieka...ir kaip jos gyvena eile metu be savovaiku, nesuvokiama...net tose laidose, kur iesko, susiranda vaikai, o jos kaip niekur nieko...nesuprantu doh.gif

taip neskauda toms kurios palieka kaip daikta prie duru verysad.gif
pamenu vaiku namuose praktika atlikinejau kiek ten vaiku mazu paliktu buvo, pamenu kai i ejau i vidu taip ir isejau su asarom akyse , su grupioke verkem kaip taip galima palikt vaikus , man tai nesuvokiama verysad.gif
Atsakyti
Taip jau yra gyvenime cia lauki vaikelio ir atsitinka kazkas nenumatyta,nepaaiskinama kaip ir kodel tiesiog tau pasako: TAIP ATSITINKA,o kitos palieka ir gimdymo namuose ar patvory kur..
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 02 09, 20:05)
Taip jau yra gyvenime cia lauki vaikelio ir atsitinka kazkas nenumatyta,nepaaiskinama kaip ir kodel tiesiog tau pasako: TAIP ATSITINKA,o kitos palieka ir gimdymo namuose ar patvory kur..

Gyvybes langeliuose, konteineriuose, lauko tualetuose, palieka vyram, tevam, seneliam.. palieka vaiku namuose.. nusaut tokias. Kodel jom siuncia kazkas vaikus? Sveikus, gyvus..
Atsakyti
o dar prisiminiau kaip tos auklytes su vaikais elgesi eina sau , ziauru verysad.gif jos juokdavosi is tu vaiku nekaltu , pvz toks! e ta narkomano vaikas matai kaip ji kaifuoja ir juokiasi, arba ai tai tegu vaiksto apsisykes sitas alkasniko sunus verysad.gif o je tau kiek as ten prisiklausiau kaip jos elgesi su tais vaikais kaip su ŠUNIMIS! verysad.gif
Vienas berniukas toks kaip dabar pamenu turiu net nuotrauka toks blondinas tokiu melynu akiu graziu, toks vaikas grazus jam tada buvo du metukai tik ateidavau jis tik pamatydavo mane iskart lekte leke pas mane. Dabar kiek zinau is Italijos kazkokie zmones isivaikino ta berniuka. Na jau tada ivaikinimo dokumentus pilde kazkas tokio.
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 09, 22:08)
Gyvybes langeliuose, konteineriuose, lauko tualetuose, palieka vyram, tevam, seneliam.. palieka vaiku namuose.. nusaut tokias. Kodel jom siuncia kazkas vaikus? Sveikus, gyvus..

As ir klausiu kodel joms suteikia gyvus ir sveikus vaikus , ir suteikia ne viena o du ar trys vaikus, o jos ka numeta kaip skudura... verysad.gif negaliu plysta man sirdys...
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 09, 22:10)
As ir klausiu kodel joms suteikia gyvus ir sveikus vaikus , ir suteikia ne viena o du ar trys vaikus, o jos ka numeta kaip skudura...  verysad.gif  negaliu plysta man sirdys...

tikrai taip...neteisingas tas gyvenimas... verysad.gif
beto beprasmiska ieskot atsakymu i kalusimus, kuriu jau niekas neatsakys, deja... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 09 vasario 2011 - 20:41
QUOTE(xiuke @ 2011 02 09, 20:59)

Aš irgi pagalvojau,kaip taip yra kitos palieka savo vaikelius juk pilni vaikų namai mažylių kurie kankinasi be mamyčių.Kodėl duoda Dievulis toms kurioms nereikia,o mums atima ...niekaip to negaliu suprast
Papildyta:
QUOTE(muneg @ 2011 02 09, 22:22)
Aš irgi pagalvojau,kaip taip yra kitos palieka savo vaikelius  juk pilni vaikų namai mažylių kurie kankinasi be mamyčių.Kodėl duoda Dievulis toms kurioms nereikia,o mums atima ...niekaip to negaliu suprast

Šeštadienį palaidojus savo mergytę,visa gerkle rėkiau, kad daugiau netikiu Dievu,kad nė kojos daugiau nekelsiu į bažnyčią...Bet šiandien pagalvojau ,kad ryt nueisiu į Aušros Vartus gal ką suprasiu ,gal palengvės...
Atsakyti