Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 08, 20:27)
svarbu po sveika vaikeli.. o ka jau cia patvirtinsi.. matai- tavo vienoks vaikas, mano kitoks, o abu berniukai. Tai ir mergytes gali but visiskai priesingos  4u.gif ai, bet jokio cia skirtumo kokie tie vaikai.. svarbu, kad jaustusi mylimi..ir mus myletu  wub.gif svarbu, kad jie isvis butu...

Čia tai tiesa, kad tik būtų bet kas dar. Gali būti 5 berniukai arba 5 mergytės ir visi visai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 08, 19:59)
Sveikos merginos,aš irgi noriu papasakot savo istoriją ...

Stiprybes jusu seimai.... verysad.gif mano situacija buvo ligiai tokia pati...infekcija...tik kai atvaziavau i Gn isitikinti kad viskas gerai...isgirdau kad sirdute jau nebeplaka verysad.gif ...mums buvo 30sav...nu kodel dar dirba tie gyd kurie nesuteikia normalios prieziuros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 08, 19:12)

console.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2011 02 08, 20:35)

Kaip tu jautiesi?

Ir Bicė nebeužsuka visai...

Xiuke, o kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 08, 20:59)
Sveikos merginos,aš irgi noriu papasakot savo istoriją ...

Uzuojauta Jusu seimai...tustuma ir ilgesys dabar bus Jusu palydovas verysad.gif , sunku bus ir asaru daug bet i zeme gyvos nesulysim, tenka gyventi toliau... angel_sadangel.gif , Uzuojauta...
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2011 02 08, 21:37)
Kaip tu jautiesi?
Ir Bicė nebeužsuka visai...
Xiuke, o kaip tu?

Lairam, paskaitau kasdien...tapo savotisku iprociu aplankyti siuos namucius...linksmai cia padiskutuojate smile.gif
gyvenu ir tiek... verysad.gif
gerai sakai, kad si vasara, kazkokia prakeikta, ne tik , kad gamtai susisuko protas (begaliniai karsciai), matyt arteja pasaulio pabaiga smile.gif
Papildyta:
RADAU EILERASTI:

Prieš Tau gimstant dažnai mąstydavau, kokią dukterį norėčiau užauginti. Ar puošnų ir linksmą vaiką? Ar norėčiau, kad ji būtų namų tvarkytoja, ar - atidus žmogus?
O gal ir viena, ir kita?
Nė viena šių svajonių neišsipildė. Turiu nepakartojamą, nenuspėjamą, mįslingą ir žavingą -Tave... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 08 vasario 2011 - 19:52
QUOTE(lairam @ 2011 02 08, 19:37)
Kaip tu jautiesi?

neblogai db. gyvenu viena MB vilniuje kusuose mergina pas senelius tai mes su dikuciu vieni karaliaujam thumbup.gif beje pries 2 sav. kaip griuvau tai dar ir dabar kluba skauda jau nebezinau ir ka bedaryti be vaistu visai nepaeinu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 08, 19:36)
nu kaip cia pasakius, bunant cia airijoj tai nebrangu, su visais skiepais, dokumentais ir cipu 320e  ax.gif
tai maziukas pats tas namie  thumbup.gif

normaliai, biski brangu , bet suniukas tai fainas mirksiukas.gif

Muneg stiprybes, stiprybes ir dar karta stiprybes jusu seimai ir tau ypac 4u.gif 4u.gif Labai skaudu, kai prisijungia vis nauja mamyte, skaudi jusu netektis, tik nepasiduokit skausmui console.gif
Atsakyti
MUNEG,stiprybės Jūsų šeimai....kaip gaila-negaliu... cray.gif cray.gif cray.gif Mano angeliukei ryt butu buves 1 mėnesiukas,bet deja...poryt mėnesis kaip nebeturim jos...
Atsakyti
Labutes, pleputes 4u.gif

As kas kokia trecia dienele vis isisuku permesti akimis ka paraset, kad siulo galo nepamesciau, bet va jau ir nebesuskaiciuoju kiek nauju mamyciu prisijunge verysad.gif

Ir diskusiju matau karstu apturejot mirksiukas.gif

Pasiudziaugiu su jumis ir paliudziu, kintyse net padiskutuoju, bet gi vis tame kasdieniame begime es tai taip normaliai prisesti ir parasyti neturiu kada.

Rence, Lairam, gyva as dar ir pilvota nestuke.gif , bet pavargusi. Pilvas kazkaip umiai isdidejo tai dabar darbe tris aukstus lipdama puskuoju doh.gif kaip garvezys. Bet kur cia neisipusi. Mano pilvinuke tokia saldumynu myletoja. Visos jos tokios buvo ax.gif .
Skaiciuoju tik savaiteles. Va 28 ryt, jau kazkaip darosi ramiau, nors visai ramu nebus iki pat pabaigos, o tikriausiai ir veliau nebus ramu. Periodiskai isibrauna nerimas ir ne tik del mazosios.Ziuriu i miegancia Amelija ir sauna baisi mintis, akd nezinau koks jos kelias laukia, kad nezinau ar gyvenimas nesikres sposo ir neatims jos kada nors anksciau nei as pati anapilin iseisiu. Tokiom akimirkom klaikiai baisu...
Nepagerina situacijos ir darbelis mano. Myliu savo darba, bet ir prisiziuriu as visko...ir ligu ir ankstyvu gimdymu ir igimtu bedu. Norvegija bene vienintele salis kur net kraujo genetini tyrima istatymu uzdrausta daryti jei nera buve genetiniu bedu is anksciau arba moteriska yra jaunesne nei 38.
Jua nesakau, kad kiekviena 3 metu mergaite sukelia gumala gerkleje, ziuriu ir suvokiu,kad net dar 10 pasigimdzius tos vienos truks, visada truks. Tai neuzpildoma tustuma...
Bet mano angelas mane is kitos puses matyt saugo. Visameinfekciju ikarstyje as net slogos nepasigavau.

taip ir traukiu dieneles. Dekretas man nenusimato iki pat balandzio pradzios smile.gif Paskui jau grisiu aktyviau.
Pasiilgstu jusu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2011 02 08, 22:27)
Periodiskai isibrauna nerimas ir ne tik del mazosios.Ziuriu i miegancia Amelija ir sauna baisi mintis, akd nezinau koks jos kelias laukia, kad nezinau ar gyvenimas nesikres sposo ir neatims jos kada nors anksciau nei as pati anapilin iseisiu. Tokiom akimirkom klaikiai baisu...

Pažįstama... Galvojau, kad aš viena kažkokia kvaištelėjusi patapau ir visokios nesąmonės net nežinau kodėl, bet kartais lenda į galvą... Kaip sakai, klaikiai baisu... tada apsikabinu stipriai stipriai savo vaiką ir bijau paleisti...

o tau linkiu kaip nors pailsėti, atitolti nuo neigiamų emocijų ir kuo ramiau laukti, kol išsiskleis tavo tulpytė wub.gif . gal apie varduką pagalvojat ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 08, 21:12)

dar viena mamyte verysad.gif stiprybes jusu seimai... console.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 08, 11:56)
Sveikutes  4u.gif  isigijom vakar nauja seimos nari  wub.gif

Paskui paziurejom dokumentuose gimimo data, jis gime ta pacia diena kaip musu sunelis turejo gimti...

fainuoliukas wub.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 08, 15:11)
As tik pagimdzius pasijauciau pilnaverte moteris.

Vadinasi, aš niekada nesijausiu pilnaverte moterimi....... gimdžiau... bet.. naujos gyvybės nėra......... neverta būti ne tik mama.. bet ir pilnavertė moteris.........

stiprus apkabinimas naujai Angeliuko Mamytei........ bus sunku.. labai sunku...
Atsakyti