Labutes, pleputes
As kas kokia trecia dienele vis isisuku permesti akimis ka paraset, kad siulo galo nepamesciau, bet va jau ir nebesuskaiciuoju kiek nauju mamyciu prisijunge

Ir diskusiju matau karstu apturejot
Pasiudziaugiu su jumis ir paliudziu, kintyse net padiskutuoju, bet gi vis tame kasdieniame begime es tai taip normaliai prisesti ir parasyti neturiu kada.
Rence, Lairam, gyva as dar ir pilvota

, bet pavargusi. Pilvas kazkaip umiai isdidejo tai dabar darbe tris aukstus lipdama puskuoju

kaip garvezys. Bet kur cia neisipusi. Mano pilvinuke tokia saldumynu myletoja. Visos jos tokios buvo

.
Skaiciuoju tik savaiteles. Va 28 ryt, jau kazkaip darosi ramiau, nors visai ramu nebus iki pat pabaigos, o tikriausiai ir veliau nebus ramu. Periodiskai isibrauna nerimas ir ne tik del mazosios.Ziuriu i miegancia Amelija ir sauna baisi mintis, akd nezinau koks jos kelias laukia, kad nezinau ar gyvenimas nesikres sposo ir neatims jos kada nors anksciau nei as pati anapilin iseisiu. Tokiom akimirkom klaikiai baisu...
Nepagerina situacijos ir darbelis mano. Myliu savo darba, bet ir prisiziuriu as visko...ir ligu ir ankstyvu gimdymu ir igimtu bedu. Norvegija bene vienintele salis kur net kraujo genetini tyrima istatymu uzdrausta daryti jei nera buve genetiniu bedu is anksciau arba moteriska yra jaunesne nei 38.
Jua nesakau, kad kiekviena 3 metu mergaite sukelia gumala gerkleje, ziuriu ir suvokiu,kad net dar 10 pasigimdzius tos vienos truks, visada truks. Tai neuzpildoma tustuma...
Bet mano angelas mane is kitos puses matyt saugo. Visameinfekciju ikarstyje as net slogos nepasigavau.
taip ir traukiu dieneles. Dekretas man nenusimato iki pat balandzio pradzios

Paskui jau grisiu aktyviau.
Pasiilgstu jusu