QUOTE(kristulee @ 2011 02 08, 17:32)
Laba...
Ar dar visos turit stogus virš galvų, vėjas bėdų nepridarė?
Žodžiu pabuvau kaip kalė intrigantė

. tik kažkaip užkabino mane... pirmą sūnelį augindama buvau vos 19, bet net minčių nekilo apie vaiko išlepimą nešiojant. o jis augo praktiškai ant rankų, nes laaabai verksniukas buvo. visi kiti ramuoliai, bet glausti ir myluoti tikrai nemažiau. o kad vieniems mažyliams reikia daugiau artumo, kitiems mažiau- natūralu. auginau šešis, bet tik vienam iš jų tas poreikis buvo mažesnis. o Dominykas ir dabar mielai leistuosi nešiojamas, tik kad sveria vos ne 50kg

ateina kaip katinas, susirango ant kelių, na ir kas kad eina 11m ir panos jau rūpi... o kai visa ketveriukė suvirsta į mūsų lovą

kas gali būt nuostabesnio
Turime ir mes dar stogą, bet pas mus palinko gatvės apšvietimo stulpas ir į mūsų pusę. Jeigu griūtų, tai naujai tvorai ragai būtų. Buvome išsikvietę firmą, kuri statė tuos šviestuvus. Sakė, kad dar nepavojinga, reik laukti pavasario

. Tikiuosi, kad neišvirs visai.
Tiesa, gražių ciuciukų pridėjote

. Bet aš jokių gyvių namie nenoriu. Turėjau kažkada katytę, labai ją mylėjau, labai buvo sunku atiduoti, kai reikėjo kraustytis... bet dabar jau nenoriu nieko daugiau. gal kada nors

. bet dabar reik vaikų, o kačiukai ir ciuciukai palauks