Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(monikam @ 2011 02 08, 11:56)
Sveikutes  4u.gif  isigijom vakar nauja seimos nari  wub.gif

user posted image

Paskui paziurejom dokumentuose gimimo data, jis gime ta pacia diena kaip musu sunelis turejo gimti...

wub.gif Jorksiriukas? Koks vardas?
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 08, 13:01)
wub.gif  Jorksiriukas? Koks vardas?

aha mini jorksyriukas wub.gif Baksas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 08, 12:04)
aha mini jorksyriukas  wub.gif  Baksas  wub.gif

Fainuolis. wub.gif Mano sese turi. Tai musu katinas 3 kart didesnis uz jos ciucika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 08, 11:01)
wub.gif  Jorksiriukas? Koks vardas?

koks grazuoliukas wub.gif

user posted image

musu jau dvieju metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2011 02 08, 12:23)
koks grazuoliukas wub.gif

user posted image

Kokie man jie wub.gif pupuliai
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2011 02 08, 13:23)

user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 08, 11:56)
Sveikutes  4u.gif  isigijom vakar nauja seimos nari  wub.gif

user posted image

Paskui paziurejom dokumentuose gimimo data, jis gime ta pacia diena kaip musu sunelis turejo gimti...

koks fainuolis wub.gif as noriu toicika, jorksiriukai faini bet kirpt jos reikia...

QUOTE(monikam @ 2011 02 08, 12:04)
aha mini jorksyriukas  wub.gif  Baksas  wub.gif

toks maziukas ir toks solidus vardukas thumbup.gif

QUOTE(rencius* @ 2011 02 08, 12:23)

wub.gif grazus jie man tik bijau tu kirpimu...
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 02 08, 14:46)
koks fainuolis  wub.gif as noriu toicika, jorksiriukai faini bet kirpt jos reikia...

nu taip kirp juos reik, nes pas juos kaip zmogaus plaukai. o ko cia bijot to kirpimo? g.gif
Atsakyti
Jau oreeeeelis tai eina sau.. taip pucia, atrodo stoga nunes. Bijau kad koks medelis i langa neatskristu blink.gif
Raja, kaip zvejyba? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif,

QUOTE(kristulee @ 2011 02 07, 23:03)
Labas vakarėlis..
nu kažkaip retai parašau, bet šį kart negaliu susilaikyt...paskaitinėjau diskusijas apie natūralų maitinimą, tai ooooop ir išsižiojau doh.gif

Mintyse tą patį pagalvojau... juk dabar tokias vaikų auginimo sąlygas turime wub.gif...

QUOTE(tanler @ 2011 02 08, 00:39)
Del to maitinimo tai as su pirma isvargau...

Kaip man tai svetima.... bet visokių nuomonių yra, visokių požiūrių, visokių žmonių drinks_cheers.gif. Vakar žiūrėjau Nusivylusias namų šeimininkes, tai davė peno pamąstymams... po to, kai vieno keturmečio berniuko mama, palikta vyro, priėjo prie vaiko ir pasakė, tu nekaltas, kad man sugadinai gyvenimą blink.gif... tiesiog susimąsčiau, kad vistik kiek nesuvokiamų man dalykų yra ant šio svieto unsure.gif....

QUOTE(monikam @ 2011 02 08, 10:56)

Koks malonus sutapimas wub.gif. wub.gif Labai gražus naujas narys wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 08, 14:00)
Jau oreeeeelis tai eina sau.. taip pucia, atrodo stoga nunes. Bijau kad koks medelis i langa neatskristu  blink.gif
Raja, kaip zvejyba? ax.gif

nezvejojau si ryta, kur tau, is baimes su vaiku susikibe miegojom ir nei krust is lovos blush2.gif biggrin.gif , kai vyro nera man tokie orai kazkokia tragedija buna, visa persitempusi bunu, kad tik kas nenutiktu, nesuluztu, o tai visi kampai snypscia nuo vejo, bilda, lekiau i lauka daiktu surink, supynes isvartytos, dziovykle nuversta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 08, 13:55)
nezvejojau si ryta, kur tau, is baimes su vaiku susikibe miegojom ir nei krust is lovos blush2.gif  biggrin.gif , kai vyro nera man tokie orai kazkokia tragedija buna, visa persitempusi bunu, kad tik kas nenutiktu, nesuluztu, o tai visi kampai snypscia nuo vejo, bilda, lekiau i lauka daiktu surink, supynes isvartytos, dziovykle nuversta doh.gif

Mano drauge tik ka parase- skarda nunese nuo stogo ar kazka.. dar vienas krastas atsilupo. doh.gif Pas mus nakti tai ramu buvo, bent jau 5 val tai nieko negirdejau. Bet dabar tai jau prasidejo blink.gif
Atsakyti