Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

Tai vat tas kad tas popierius nieko vertas . verysad.gif
Man daktaras sake kad kai gausiu tyrimu atsakymus kad eiciau pasidaryt kraujo tyrimus, tai dabar susimeciau as kaip man pasielgt gavusi tyrimus mums eit darytis tyrimus, ar man reik palaukt kol nu eisiu pas ginekologe ir man pasakys kokius darytis ir t.t. g.gif pas mane jau smegenis nebe veikia nuo tos dienos , su atmintim ir negerai nuo tos dienos ...
Atsakyti
Aš dar prieš Kalėdas ant indaujų užsikėliau žvakes ir vis jas užsidegdavau. Nė nemačiau, kaip jos ten lydosi. Šiandien užsilipau nukelti ir žado netekau. Viena žvakė, bent jau man, atrodo, kaip angelo sparnai wub.gif . Gal Jums ir nebus panašu, juk kiekvienas, turbūt, mato tai, ką nori pamatyti...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 19:13)
Tai vat tas kad tas popierius nieko vertas .  verysad.gif 
Man daktaras sake kad kai gausiu tyrimu atsakymus kad eiciau pasidaryt kraujo tyrimus, tai dabar susimeciau as kaip man pasielgt gavusi tyrimus mums eit darytis tyrimus, ar man reik palaukt kol nu eisiu pas ginekologe ir man pasakys kokius darytis ir t.t. g.gif pas mane jau smegenis nebe veikia nuo tos dienos , su atmintim ir negerai nuo tos dienos ...

as dariausi viska, bet kas is to, niekas nepasikeite...as sveika...o Vaikas mirsta, ner logikos... doh.gif doh.gif doh.gif pykstu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 18:13)
Tai vat tas kad tas popierius nieko vertas .  verysad.gif 

Su tuo israsu turesi eiti pas gynekologa...tada ji tau pasakys kokius tyrimus pasidaryti...nes priklauso kokia priezastis...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 01 21, 19:13)
Aš dar prieš Kalėdas ant indaujų užsikėliau žvakes ir vis jas užsidegdavau. Nė nemačiau, kaip jos ten lydosi. Šiandien užsilipau nukelti ir žado netekau. Viena žvakė, bent jau man, atrodo, kaip angelo sparnai  wub.gif . Gal Jums ir nebus panašu, juk kiekvienas, turbūt, mato tai, ką nori pamatyti...

wub.gif
Atsakyti
Lairam man ir gi panasu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 18:15)
Su tuo israsu turesi eiti pas gynekologa...tada ji tau pasakys kokius tyrimus pasidaryti...nes priklauso kokia priezastis...

Ek, gerai, kai žinai priežastį... Mūsų priežastis - atsitiktinumas, gamtos klaida... Ir ką man daryti, kad kitą kartą gamta neklystų????
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 19:15)

nedave man jokiu israsu, bet gine liepe pasiklaust ar ne nuo infekcijos atsitiko nelaime, jei nuo jos, paskirtu tyrimus...
ir siaip gine pakeiciau po visko...
Atsakyti
Čia dar nuotraukytė su mano mieliausiu nykštuku wub.gif . Tik aš visai mamiška mama patapau biggrin.gif . Reik atrasti laiko kokiai kirpyklai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 01 21, 18:17)
nedave man jokiu israsu, bet gine liepe pasiklaust ar ne nuo infekcijos atsitiko nelaime, jei nuo jos, paskirtu tyrimus...
ir siaip gine pakeiciau po visko...

Na tai tau niekas ir neduos turi eiti susizinoti pas patalogoanate is kur paimti israsa...Parasysi prasyma ir mazdaug uz savaites tau padarys 4u.gif
Papildyta:
Lairam labai graziai atrodot wub.gif ir nieko tu cia ne mamiska....as jau senai tokia ir visai pripratau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lairam,2011 01 21, 19:13]
Aš dar prieš Kalėdas ant indaujų užsikėliau žvakes ir vis jas užsidegdavau. Nė nemačiau, kaip jos ten lydosi. Šiandien užsilipau nukelti ir žado netekau. Viena žvakė, bent jau man, atrodo, kaip angelo sparnai wub.gif . Gal Jums ir nebus panašu, juk kiekvienas, turbūt, mato tai, ką nori pamatyti...

Aga panasus i angeliuko sparnus. Grazu .
Atsakyti
Buvau siandien santariskese. aukste virs intensyvios terapijos. Kiemelis sutvarkytas...Isejus treciajam taip nebuvo...Taip ilgai tuomet i zoles ziurejau...Ziurejau ir siandien i grazias plyteles...Asaros upeliais bego...Zaibu skausmas sugrizo...Kaip tada neisprotejau...
Pabuciavau sunui i kakta...Niekam jo neatiduosiu...Niekam
Atsakyti