Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

user posted image

Aš niekada neklausiau, kas esi,
Nesakė niekas – niekas nežinojo.
Radau aš tavo tylą ilgesy,
Kai rodės, laikas pamirštas sustojo.

Ir niekada neklausiau, kur buvai,
Man priminė žiemos balti paveikslai,
Trapiais žiedais pražystantys langai
Ir kvapas vidun vėjo įsileisto.

Kai gimęs angelu mirei tu žmogumi,
Tamsa pakirto baltus tavo plaukus.
Gyvent, sakei man, reikia viltimi,
Tik ar ne su tavim ji pasitraukus?

Jei kartais ateini dar lietumi,
Neklausi – kai sugrįšiu, ar priimsi,
Išmokei: gyvenu jau viltimi,
Žmogum kad miręs, angelu atgimsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 21 sausio 2011 - 16:37

nu greituole Tu mirksiukas.gif aciu wub.gif

pratesiant diskusija, gali man atsakyt i klausima ten kur parasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 21 sausio 2011 - 16:41
Tanler labai grazus namuciai wub.gif
O Rugsejes darbelis wub.gif labai grazu
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 01 21, 17:24)

tai ilgai nepajutai, kad zuves?kad net irti pradejo?ar kaip nutiko?nes as ir nejutau ilgokai, bet gime pagal termina... verysad.gif
Papildyta:

kur rasti ta archyva?gimdymo namuos? g.gif

Itariu kad tai ivyko treciadieni vakare o penktadieni is ryto suzinojau kad jos nebera....

Nezinau kaip jusu mieste bet ejau i Klaipedos miesto universitetine ligonine...
Atsakyti

As skambinejuosi kiekviena diena del tyrimu ar yra jau, tikiuosi kita savaite jau turesiu. Viska ir issiaiskinsiu iki smulkmenu, eisiu ir klausti ir kad man pasakytu zodziais o ne popiergaliu.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 18:42)
Itariu kad tai ivyko treciadieni vakare o penktadieni is ryto suzinojau kad jos nebera....

Nezinau kaip jusu mieste bet ejau i Klaipedos miesto universitetine ligonine...

tai netap ilgai uzsibuvo Ji pas tave, kodel irimo procesas rasidejo taip greit g.gif
aisku, manau reikia i GN eiti...turi but ten dok...
Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 18:45)
As skambinejuosi kiekviena diena del tyrimu ar yra jau, tikiuosi kita savaite jau turesiu. Viska ir issiaiskinsiu iki smulkmenu, eisiu ir klausti ir kad man pasakytu zodziais o ne popiergaliu.

taip bus geriausia ir zmoniskai paaiskins...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 01 21, 18:37)
nu greituole Tu mirksiukas.gif aciu wub.gif

pratesiant diskusija, gali man atsakyt i klausima ten kur parasiau blush2.gif

o tu is kokio miesto ?
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 17:45)

Seip tas procesas trunka apie menesi laiko...nes jie ten gi daro visokius tyrimus...Kaip man apiskino ta moteris visu pirma mes darom tyrimus gyvems....o mirusems todel uztrunka kiek ilgiau...Na taip turbut svarbiau yra gyveji...kuriems kiek viena valanda yra svarbi...

I GN eiti beprasmiska...jie ten nieko nezino...jie net negauna tu poperiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 18:50)
Seip tas procesas trunka apie menesi laiko...nes jie ten gi daro visokius tyrimus...Kaip man apiskino ta moteris visu pirma mes darom tyrimus gyvems....o mirusems todel uztrunka kiek ilgiau...Na taip turbut svarbiau yra gyveji...kuriems kiek viena valanda yra svarbi...

I GN eiti beprasmiska...jie ten nieko nezino...jie net negauna tu poperiu... 4u.gif

atsakymo ir as laukiau ilgiau nei menesi, sunku buvo islaukti, nes lb jau laikas nejo...o dabar jau ziuriu, kad ir sausis tuoj baigsis doh.gif
sakai ne i gn? nes ekspertas sake sius ten...na reikes pasidometi man, kur ir kaip nukeliauja...nes zinau vienus tevus, kurie sake, kad dingo ju dok, gal nedingo , tiesiog nezino, kad archyve...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 21 sausio 2011 - 16:55
QUOTE(tanler @ 2011 01 21, 18:50)

Taip zinau kad ilgai sis procesas, bet kai as kalbejau su daktaru sake kad gali but ir po savaites, tai as kaip ikiruole ir skambineju dzin man gal jau ir igrisau bet skambineju, nors ne esu ikirus zmogus as , bet man reikia atsakymu kad ne issiustu i arhyva noriu vienu metu viska pasiimti , nes jai i arhyva paklius tai dar ir jiems moket reikia ir dar pora dienu laukt reikia.
Omeny pas genetikus beprasmiska eiti?
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 01 21, 18:54)
atsakymo ir as laukiau ilgiau nei menesi, sunku buvo islaukti, nes lb jau laikas nejo...o dabar jau ziuriu, kad ir sausis tuoj baigsis doh.gif
sakai ne i gn? nes ekspertas sake sius ten...na reikes pasidometi man, kur ir kaip nukeliauja...nes zinau vienus tevus, kurie sake, kad dingo ju dok, gal nedingo , tiesiog nezino, kad archyve...

Visko gali but kad ir pasimete , jiems gy kas tie dokumentai.
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 19:00)

GN-gimdymo namai...
man sake ekspertas kad sius dok ir ten g.gif tai dbr nebezinau, na bus matyt, kaip kas kur...
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 01 21, 18:02)
Taip zinau kad ilgai sis procesas, bet kai as kalbejau su daktaru sake kad gali but ir po savaites, tai as kaip ikiruole ir skambineju dzin man gal jau ir igrisau bet skambineju, nors ne esu ikirus zmogus as , bet man reikia atsakymu  kad ne issiustu i arhyva noriu vienu metu viska pasiimti , nes jai i arhyva paklius tai dar ir jiems moket reikia ir dar pora dienu laukt reikia.
Papildyta:
Visko gali but kad ir pasimete , jiems gy kas tie dokumentai.

Nepasiimsi is patalogoanato tik is arhivo su antspaudais... 4u.gif Ji sake gali duoti ta ka parase bet tas poperiukas nieko vertas....
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 01 21, 18:02)
GN-gimdymo namai...
man sake ekspertas kad sius dok ir ten g.gif tai dbr nebezinau, na bus matyt, kaip kas kur...

Man ir gi sake i GN eiti...bet kai nuejau tai sake jie net negauna o iskarto vaziuoja i arhiva prie nesciosios korteles...
Atsakyti