koks fainas mezginukas :
QUOTE(une @ 2011 01 29, 16:42)
Olaiva, faini mezginiai o spalvos ypac (kazkaip tik i spalvas paskutiniu metu atkreipiu demesi )
o man paskutiniu metu viskas grazu ir visko noriu sau
QUOTE(babouziuke @ 2011 01 29, 16:44)
Aš kiek žinau, ši tema vadinasi :Mokomės ir tobulėjam". Kadangi aš moku konstruoti ir žinau kaip turi rūbas gulėti ant žmogaus, norėjau Olaivai padėti, kad tokių raukšlių megztiniuose prie pažastų nebūtų. Bet kadangi mes čia galime "tik girti" viena kitą, tai tada atsiprašau...
jau ko ko,bet pagyru noriu paskutinej vietoj.ir ne tik sitoj temoj,o ir visur kitur.
pirmiausia kritika ir patarimai.aisq ne spalvu atzvilgiu,nes spalvos labai jau kiekvienam atskirai grazios
dekui uz patarimus
as dziaugiuosi,akd sitas megztukas po antro skalbimo man is viso susitrauke nors kazkiek,o tai pazastys butu atsidure ties bamba
labai tamprus siulas pasirodo merino vilna cia
QUOTE(une @ 2011 01 29, 16:59)
koks fainas mezginukas :
i sita vakar ziurejau
cia ne su kokiu overloku garbaneles apsiutos?
Sveikos mezgijeles, noreciau patarimo, mezgu su masina megztuka, principas kaip sito http://public.fotki....sukneles/7.html tik is labai plonu siulu ir lygiu rastu, gal gali kuri patarti kaip atmegzti krastus kad jie nesiraitytu?
QUOTE(stora meska @ 2011 01 30, 23:56)
gal kas turit kokia nuoroda kaip isiuti ir padaryti grazius uztrauktuko krastus ar sonelius nezinau kaip pavadinti. Aciu
neturiu...bet labai laiku paklausei.vyras nori megztuko su uztrauktuku ne per visa,o tik auksto kalnieriaus virsuj.na zodziu gal suprasit.bet neisivaizduoju kaip tai padaryti super druper.sakiau pirma mazajam vyrukui megsiu toki megztuka ir uztrauktuka taikysiu
QUOTE(stora meska @ 2011 01 31, 01:25)
Turiu vienam Kladez zurnale mokoma, bet man norisi kito varianto. Jei niekas nepades turbut teks eiti i parduotuve ir nagrineti kaip padaryta, nes kiek maciau daug kur is kitos puses juostele uzsiuna ant uztrauktuko. Beje irgi del vyro suku galva
tai as saviskio galiu pafotkinti,kaip pas ji padarytas parduotuviniam megztuke
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 30, 23:58)
neturiu...bet labai laiku paklausei.vyras nori megztuko su uztrauktuku ne per visa,o tik auksto kalnieriaus virsuj.na zodziu gal suprasit.bet neisivaizduoju kaip tai padaryti super druper.sakiau pirma mazajam vyrukui megsiu toki megztuka ir uztrauktuka taikysiu
jeigu skaitote rusiskai, pagooglinat как пришить молнию к вязанному изделию ir ismeta daug visko, tereikia paieskoti kas labiau tinka
Nauju video youtubej atsirado pradedanciosiom mezganciom paprastutem be pribumbasu masinytem http://www.youtube.c...herylBrunetteTV
QUOTE(stora meska @ 2011 02 01, 01:52)
Nauju video youtubej atsirado pradedanciosiom mezganciom paprastutem be pribumbasu masinytem http://www.youtube.c...herylBrunetteTV
Faina nuoroda - dekui
QUOTE(babouziuke @ 2011 01 28, 18:15)
Olaiva, abiejuose megztukuose atrodo per mažas pažasties gylis .
Olaiva, labai grazus megztinukas ypac kur sau mezgei , bet del rankovyciu tai pritariu babouziukei.
O kaip keitei rasta geru akiu eiles, blogu akiu eiles - nueminejai nuo adatu ir persukdavai mezgini, ar kaip kitaip?? turi gal garter bar?
Mergikes, norejau paklaust gal kur matet riberio KR-830 manuala??? tik dabar meginsiu kaip gi su juo dirbt...