Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Olaiva, aš turiu omeny tą vietą nuo peties galo iki krūtinės vertikaliai žemyn. Turėtų būti kažkur 21-23cm moteriškam modelyje.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2011 01 28, 22:40)
Olaiva, aš turiu omeny tą vietą nuo peties galo iki krūtinės vertikaliai žemyn. Turėtų būti kažkur 21-23cm moteriškam modelyje.

na man ties ten niekur netempia,tai kazkaip nemanau,kad ten blogai...
o vyriskam kur blogai? g.gif
Atsakyti
ne jau viskas pagal standartus turi buti?
Atsakyti
o jei rimtai, gal tikrai kuri nors mergina turi ismatavimus: na, kiek akiu isimti rankovems, kaklui....man norisi nusisauti, kai reikia paskaiciuoti...rankom kai mezgi, tai matai ir jei reikia, dar isimi...o cia reikia viska suplanuoti... doh.gif
Atsakyti
pra: o tokia programike ar bandei parsisiusti: http://www.greatknit...download250.htm - siustis Sweaters 2.50.
biski tokia su klaidom ir kvailoka, parasyta berods windows 98, tai keblu suinstaliuoti, bet jeigu pavyks, tai nebloga pagalba. registracijai - serial number S25114649C
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 01 29, 15:16)
pra: o tokia programike ar bandei parsisiusti: http://www.greatknit...download250.htm - siustis Sweaters 2.50.
biski tokia su klaidom ir kvailoka, parasyta berods windows 98, tai keblu suinstaliuoti, bet jeigu pavyks, tai nebloga pagalba. registracijai - serial number S25114649C

aciu, pabandysiu...
parsisiunciau, atrodo viska instaliavo be problemu...tik va, dabar butu neblogai daugiau anglu kalbos ziniu.... teks studijuoti.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pra: 29 sausio 2011 - 14:49
QUOTE(stora meska @ 2011 01 29, 00:10)
ne jau viskas pagal standartus turi buti?

turbūt viskas turi būti pagal vieną kurpalių biggrin.gif
aš nestandartinė,tai ką man dabar daryt? cool.gif
Atsakyti
Olaiva, faini mezginiai thumbup.gif o spalvos ypac wub.gif (kazkaip tik i spalvas paskutiniu metu atkreipiu demesi doh.gif g.gif )
Atsakyti
Aš kiek žinau, ši tema vadinasi :Mokomės ir tobulėjam". Kadangi aš moku konstruoti ir žinau kaip turi rūbas gulėti ant žmogaus, norėjau Olaivai padėti, kad tokių raukšlių megztiniuose prie pažastų nebūtų. Bet kadangi mes čia galime "tik girti" viena kitą, tai tada atsiprašau...
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 01 29, 13:39)
aciu, pabandysiu...
parsisiunciau, atrodo viska instaliavo be problemu...tik va, dabar butu neblogai daugiau anglu kalbos ziniu.... teks studijuoti.... mirksiukas.gif

ten svarbiausias momentas yra 'Test Swatch Gauge' teisingai susiskaiciuot meginuka pasimezgus kiek akiu x eiluciu i 10cm x 10cm telpa, nes kitaip visos instrukcijos i pievas bus smile.gif
Atsakyti
babouziuke, nereaguojam taip stipriai 4u.gif
reikalingos visokios nuomones, o ypac pagalba ir patarimai 4u.gif
Atsakyti
mergickos nesipeshkit a? smile.gif
Atsakyti