Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Letune @ 2011 05 19, 14:13)
Gal galėtum kiek išsamiau. Maždaug įsivaizduoju. Tik neaišku, kaip ten reikia pabaigti megzti, ties kokia vieta ir kaip susiūti- (rankomis, kad nesimatytų siūlės, čia turbūt svarbu ir akių uždėjimo būdas)?  4u.gif

mezginys mezgamas sonu.ta prasme uzsidedu tiek akiu,kad is ilgio sijonukas butu.ir paskui kas 5 adatas isstumineju.pries tai i H pozicija karieta nustatau.o mezgini pradedu ir baigiu kitu siulu,kad susiuti galima butu graziai,paskui nusiardo wink.gif
Atsakyti
Olaiva, gal galetum parodyti foto. As isivaizduoju kaip tai mezgasi, bet idomu pamatyti.
Atsakyti
Dar vienas mano naujas darbelis sau biggrin.gif Dar galvoje dvi tunikos, ir dar dvi suknytes kurias noreciau nusimegzti bet ziuriu, kad tikriausiai neturesiu visai laiko doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Diiina,aprasyk,kaip mezgei sita geltona wink.gif labai grazi wub.gif thumbup.gif summeris?
Atsakyti
Diina, tavo mezginiu modeliukai labai mano skonio smile.gif super grazu thumbup.gif

o as savo masina paslepiau sad.gif tol kol neisigysiu jam specialiai stalo, tol netrauksiu ... nes jau bervarke ir nepriejimas prie darbo stalo uzkniso juodai ... (pas mane ji darbo kambari ant stalo stovejo..)
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Une, zinai kur mano masinyte, taigi pacioj garbingiausioje vietoje blush2.gif doh.gif doh.gif svetaineje ant palanges. Daugiau niekur as jos pasideti negaliu doh.gif Na bet viska susidejau i spinteles tai masina tik uz uzuolaidos stovi su karietomis smile.gif

Na pati tai tokios formos nebuciau ismezgus bet turiu tokios formos maike is MANGO, tai pasidejau issimatavau, na ir aisku peciu linija vistiek buvau nusikliurkinus teko taisyti biski rolleyes.gif
Tai mezgiau taip pradzioj mezgiau lygiai 27 cm, po to 9 cm kas 6 eiles +2 akys, po to 6 cm kas eile +2 akys. Ismegus tuos 6 cm, uzmeciau likusias laisvas akis tik palikau po 10 is abieju pusiu rankovems, nes ju linija eina istriza. Uzmetus akis pradejau megzti kiaurarasti taip 11 cm kas 4 eiles +2 akys. Ir tada like 8cm - peciu linija nuiminejau akis kiekvienoje eileje toje puseje kur siulas nuimdavau iskarto po tris akis, kitoje viena. O rankogaliukus kur gera bloga eiles prie rankoviu prisiuvau.

Aga, summeris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 25 gegužės 2011 - 12:20
QUOTE(une @ 2011 05 25, 11:54)
o as savo masina paslepiau sad.gif tol kol neisigysiu jam specialiai stalo, tol netrauksiu ... nes jau bervarke ir nepriejimas prie darbo stalo uzkniso juodai ... (pas mane ji darbo kambari ant stalo stovejo..)

Sveikutes 4u.gif ,

Kiek visokiu groziu primezgusios ziuriu... As taip noriu megzti, bet vis dar nera kur doh.gif O bet kur negaliu, nes vaikai kaip mat numetytu rolleyes.gif Tenka kantriai laukti doh.gif Reiks spausti vyra, kad suorganizuotu stala biggrin.gif
Atsakyti
Gusha spausk spausk, nes mano vyras sukonstravo stala tai esu labai patenkinta, nes kai nemezgu ileidziu uzdarau ir baigta, nes jei palikciau tai vaikas greitai parakinetu.
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2011 05 26, 11:42)
Gusha spausk spausk, nes mano vyras sukonstravo stala tai esu labai patenkinta, nes kai nemezgu ileidziu uzdarau ir baigta, nes jei palikciau tai vaikas greitai parakinetu.

Įdomu, koks tas Tavo stalas. Ar gali įleisti į jį mašiną ir tada, kai yra nebaigtas mezginys? Gal gali nufotografuoti jį. Būčiau dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 05 26, 13:18)
Įdomu, koks tas Tavo stalas. Ar gali įleisti į jį mašiną ir tada, kai yra nebaigtas mezginys? Gal gali nufotografuoti jį. Būčiau dėkinga.  4u.gif

Aha, man irgi jau idomu, mazu pakopinti jei koks tai labai kietas bigsmile.gif
Atsakyti
Diinna: labai labai grazi palaidine! ir spalvyte ir modeliukas! as irgi tokios noooooriu!

o del stalo, tai man irgi 'cekava' butu pamatyti, nes pati zadu pas staliu uzsakineti, kad ka nors grazaus ir patogaus sukonstruotu. taigi meska, laukiam foto!
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 05 26, 15:32)
Diinna: labai labai grazi palaidine! ir spalvyte ir modeliukas! as irgi tokios noooooriu!

o del stalo, tai man irgi 'cekava' butu pamatyti, nes pati zadu pas staliu uzsakineti, kad ka nors grazaus ir patogaus sukonstruotu. taigi meska, laukiam foto!

Bus pas visas vienodi, tai kiti galvos, kad cia tokie firminiai, gamykliniai lotuliukas.gif
Atsakyti