Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

mergaites help smile.gif !
gal atsiras kokia auksaranke kuri mane pamokins mezgimo pradmenu (manau uztektu ir poros pamokeliu) su masinyte brother 891 blush2.gif zinoma ne uz aciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamencita: 09 gegužės 2011 - 13:47
QUOTE(Olaiva @ 2011 05 09, 13:32)
linas,linas ir dar karta linas wink.gif tas bent jau netruksta biggrin.gif

smile.gif bet ar jis man taip graziai sukris? ...na zinai, kaip debeselis tas biggrin.gif kazkaip lina vistiek isivaizduoju daugiau maziau standesni g.gif

Diina, o tie Alize siulai ar ne "trapus" ? kur ju yra pirkti? 4u.gif

o.t. buvau siandien marijampoleje, galvojau pasiziuresiu tos pusmedvilnes, kur regis tu su Tikliu mezget. bet pataikiau ant pietu pertraukos doh.gif dirba iki 15val ir dar valanda pietums uzsidaro doh.gif "biznieriai " cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 09 gegužės 2011 - 14:42
aha,ten darbo laikas toks nekoks...bet nieko tokio,palyginus su pardavejom biggrin.gif nuo caro maro likusios matyt,kaip ir visa atmosfera ten biggrin.gif

na debeseliui linas gal nelabai.bet...nepabandes nesuzinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 05 09, 15:13)
-aha,ten darbo laikas toks nekoks...bet nieko tokio,palyginus su pardavejom  biggrin.gif nuo caro maro likusios matyt,kaip ir visa atmosfera ten  biggrin.gif

-na debeseliui linas gal nelabai.bet...nepabandes nesuzinosi biggrin.gif

- drinks_cheers.gif kas antra karta ten apsilankius, zadu is principo daugiau nebesirodyti biggrin.gif
bet..iki kito karto:)

-tai dabar ir ruosiuos padaryt smile.gif einu uzsakinet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 05 09, 14:39)
smile.gif bet ar jis man taip graziai sukris? ...na zinai, kaip debeselis tas   biggrin.gif kazkaip lina vistiek isivaizduoju daugiau maziau standesni  g.gif

Diina, o tie Alize siulai ar ne "trapus" ? kur ju yra pirkti?  4u.gif

o.t. buvau siandien marijampoleje, galvojau pasiziuresiu tos pusmedvilnes, kur regis tu su Tikliu mezget. bet pataikiau ant pietu pertraukos  doh.gif  dirba iki 15val ir dar valanda pietums uzsidaro  doh.gif "biznieriai "  cool.gif

Na zinok dabar tu nauju ALIZE baboo dabar praktiskai visur rasi kas prekiauja turkiskais siulais. Kaune zinau bent penkias vietas vienur po 8, kitur net po 10 Lt taip jie atrodo http://www.mezgyklel...amboo-fine.html
Pabandyk labai svelnutis, bet ir labai tvirtas siuliukas atrodo net is septyniu siuliuku, o mezgasi ant itempimo 6-7 numerio.
Bet zinok debeselis is jo nesigaus jis toki sunku kritima turi mirksiukas.gif bet tas mane tame siule ir patiko...

Dar vienas naujas darbelis dovana sesei mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 09 gegužės 2011 - 20:10
cia Summeris? puosniai atrodo thumbup.gif o kas ten ties liemeniu?
Atsakyti
Aga, sumeris. O ties liemeniu blogos akys, perlenktas mezginys gal suprasi ka cia parasiau doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 05 09, 20:08)
Na zinok dabar tu nauju ALIZE baboo dabar praktiskai visur rasi kas prekiauja turkiskais siulais. Kaune zinau bent penkias vietas vienur po 8, kitur net po 10 Lt taip jie atrodo http://www.mezgyklel...amboo-fine.html

aciu wink.gif internete pati pasieskojau, bet reikes gal gyvai nuvaziuot, kur ji paciupinet... gal silainiu maximos antram aukste butu g.gif man arciausiai.

gele ant sukneles nepaprasto grozio wub.gif
Atsakyti

Diina
, suknutė nuostabi wub.gif Kokio dydžio ir kiek kamuoliukų sumezgei? Visai norėčiau sau, mylimiausiai, tokią pasidovanoti wub.gif

Aš savo broliuką iki vėlumos vakar kankinau - niekaip nesigauna man vieną motyvą išmegzt per vidurį - kažką ne taip suspaudau tam kampiutery doh.gif
Šiandien dar kankinsiu, bet jei nesigaus tai pagalbos pas jus prašysiu ax.gif

QUOTE(une @ 2011 05 10, 07:55)
aciu wink.gif internete pati pasieskojau, bet reikes gal gyvai nuvaziuot, kur ji paciupinet... gal silainiu maximos antram aukste butu  g.gif  man arciausiai.

Bambuko rasit wink.gif ir Plungės lino taip pat biggrin.gif

Atsakyti
Seses kazkur 38 dydis tai 5 kamuoliuku tereikejo, ilgis isejo 93cm berods, pasitrauke isplovus bo buvo pradzioj 97.
Reiks man tu lininiu pas jus atvaziuot nusipirkt susigalvojau sau suknele vasarine rolleyes.gif tik vat per visa miesta reik vaziuot tai vis atidedu namai, seima, darbai ... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 10 gegužės 2011 - 07:58
Sveikos mamytes,

uzsukau pas jus su klausimu - gal yra siaulieciu, mezganciu su masina? Noriu vieno megztuko, bet rankomis jo niekaip nesugebeciau nusimegzti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vincis @ 2011 05 10, 07:50)

Diina
, suknutė nuostabi  wub.gif Kokio dydžio ir kiek kamuoliukų sumezgei? Visai norėčiau sau, mylimiausiai, tokią pasidovanoti  wub.gif
Aš savo broliuką iki vėlumos vakar kankinau - niekaip nesigauna man vieną motyvą išmegzt per vidurį - kažką ne taip suspaudau tam kampiutery  doh.gif
Šiandien dar kankinsiu, bet jei nesigaus tai pagalbos pas jus prašysiu  ax.gif
Bambuko rasit wink.gif ir Plungės lino taip pat biggrin.gif

bigsmile.gif super. o as jau derinau plunges lina pirkti i-netu rolleyes.gif
Atsakyti