Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

jergau kokia nuotrauka wub.gif o jau akytes wub.gif
nu ir mezginukas grazus biggrin.gif (sunku pastebeti per mergaite smile.gif )

o ne kietas mezginys?
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 05 06, 16:11)
jergau kokia nuotrauka  wub.gif  o jau akytes  wub.gif
nu ir mezginukas grazus  biggrin.gif (sunku pastebeti per mergaite smile.gif  )

o ne kietas mezginys?

dekui wink.gif
ne,nekietas.is viengubo siuliuko is viso minkstutelis,o cia dviguba siula dejau,tai 4 giju gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 05 06, 14:53)
o is neriamosios Vernito medvilnes ar mezget ka nors?

mezgiau man nepatiko... nei vaidzo nei kokybes verysad.gif nusivylusi nerealiai tais siulais....

as vakar po ilgo laiko prisedau ir pabruzinau biski.... pleda mezgu. tai sedziu dabar ir mastau uzteks ilgio ar ne doh.gif kaip numatuoti ta ilgi kai kabo visi svoriai sukos ir t.t. zodziu dilema doh.gif
Atsakyti
Olaiva o kur tu perki lina, nes internetinese parduotuvese tik vienoj teuzmaciau. Ir kokios ju kainytes kitose vietose?
Atsakyti
Sveikos, Mezgėjėlės 4u.gif
Esu naujokė mezgimo su mašina srity, nors savo Brother'į turiu jau porą metelių ax.gif Kažkada pradėjau dukrai ale kelnytes- kombinezoną megzti, liko tik pabaigti, tad norėčiau Jūsų patarimo blush2.gif Va mano mezginys:

user posted image

O klausimas būtų- kaip gražiau užbaigti viršų: noriu gera-bloga akys apvadą padaryti, bet galvoju kaip geriau, ar numegzti ilgą apvadą ir prisiūti, ar bandyti surinkti akis ir megzti g.gif Na tikiuosi, supratot, ką turiu omeny blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2011 05 07, 13:21)
Olaiva o kur tu perki lina, nes internetinese parduotuvese tik vienoj teuzmaciau. Ir kokios ju kainytes kitose vietose?

as pirkdavau seniau Lino namuose kaune,bet dabar perku cia,nes cia jis suktas,n kartu kokybiskesnis,maloniau masina mezgasi,nera gumuliuku.ir spalvu daug,ir nereikia pirkti po kg,kaip kad lino namuose budavo...
linas

QUOTE(rutcka @ 2011 05 07, 13:30)
Sveikos, Mezgėjėlės  4u.gif
Esu naujokė mezgimo su mašina srity, nors savo Brother'į  turiu jau porą metelių  ax.gif Kažkada pradėjau dukrai ale kelnytes- kombinezoną megzti, liko tik pabaigti, tad norėčiau Jūsų patarimo  blush2.gif Va mano mezginys:

user posted image

O klausimas būtų- kaip gražiau užbaigti viršų: noriu gera-bloga akys apvadą padaryti, bet galvoju kaip geriau, ar numegzti ilgą apvadą ir prisiūti, ar bandyti surinkti akis ir megzti  g.gif Na tikiuosi, supratot, ką turiu omeny  blush2.gif

labai grazus rubelis ,jau dabar matosi wub.gif
as daryciau va kaip:
virsuj surinkciau akeles ir su riberiu tokio pat plocio pamegzciau,kaip ant klesniu ar liemens.tada numegzciau 2 detales su riberiu ir prisiuciau prie pazastu ir butu kaip petneseles.na nezinau,ar supratot cool.gif ir sagutes isiuciau kampukuose,ar tokias alyvines gelytes nunerciau ax.gif
Atsakyti
aciu, kad pasidalinot apie vernito siuliukus wink.gif ryt vaziuoju i marijampole-buciau uzsipirkus unsure.gif
ir uz lino nuoroda dekui 4u.gif

o as esu baisiai pikta. nu niekas manes labiau nesupykdina mezgant masina, kaip tokia situacija: mezgi is plonyciuko siuliuko, akiu vos ant masinos telpa, per visa ilgi svoriai uzkabinti, einasi kaip per sviesta ir... snai nutruktsta siulas doh.gif ir akys varo su visais tais svoriais per kelias eiles doh.gif siurinkinejimas ziaurus darbas doh.gif
o blogiausia, kad susinervavus, tokio mezginio negali nutrenkti (kaip kad butu su virbalais -ir paimciau kita mezgini), reikia gi sutvarkyt iki galo... :unsure

o kada jums labiausiai nusvyra rankos? unsure.gif
Atsakyti
o man visi čiūdai mezgimo pabaigoj atsitinka lotuliukas.gif kiaulystes desniai veikia visada.
o siaip tai siulas uzkimba ant tu usu,tada patraukia eile ir vsio,vaizdelis sugadintas,reik ardyt.o kai siulas pasibaigia netycia ar nutruksta,tai tada visi svareliai per kojas kerta ir mezginys nukrenta,tada buna ne kas.......
Atsakyti
susitvarkiau ir jau truputi pamezgiau, bet pasitikejimo ko tai nera... smile.gif labai smagutis siulas, bet labai trapus... vos tik truputi stipriau trukteli ir truksta unsure.gif o mezgu debeseli... labai smagiai nesiojasi is moheros megztas rankomis, pagalvojau bus greiciau su masina dar viena nusinarpliot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 05 08, 21:18)
susitvarkiau ir jau truputi pamezgiau, bet pasitikejimo ko tai nera... smile.gif labai smagutis siulas, bet labai trapus... vos tik truputi stipriau trukteli ir truksta  unsure.gif  o mezgu debeseli... labai smagiai nesiojasi is moheros megztas rankomis, pagalvojau bus greiciau su masina dar viena nusinarpliot  rolleyes.gif

debeseli,debeseli,kur tu mus vedi biggrin.gif as irgi norejau jo ,bet tik masina,nes rankom megzti lygiai tai jau virs visko man doh.gif lauksim vaizdu wink.gif
Atsakyti
o ka as sakiau doh.gif numezgiau 10 eiluciu ir vel nukrito doh.gif
viskas-siulai i lobiu skrynia . kol rankom sumegsiu.

rekomenduokit, prasau, plonus tvirtus siuliukus, kad tiktu laisvai krintanciam megztiniui megzti 4u.gif
gal isbande kokia plonytuke medvilne, vilnele, kuri suzavejo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 05 09, 10:23)
o ka as sakiau  doh.gif  numezgiau 10 eiluciu ir vel nukrito  doh.gif
viskas-siulai i lobiu skrynia . kol rankom sumegsiu.

rekomenduokit, prasau, plonus tvirtus siuliukus, kad tiktu laisvai krintanciam megztiniui megzti  4u.gif
gal isbande kokia plonytuke medvilne, vilnele, kuri suzavejo?  bigsmile.gif

linas,linas ir dar karta linas wink.gif tas bent jau netruksta biggrin.gif
Atsakyti