tikrai ne. nebent pramonines nors tos ir palas mezga o veliau jau siuvejos is trikotazo su overlokais karpo....
elektroninems masinos spec programos nereikalingos rastai jau uzprogramuoti yra nelabai suprantat dar apie jas yra temu ne viena perskaitykit tada ir klausimu bus maziau
QUOTE(juokiukas @ 2011 05 03, 15:49)
Labukas, as ir naujoke mezgimo masinose. Apie masinos pirkima sugalvojau pries beveik metus laiko, o nusipirkau tik dabar . Is pradziu rinkausi info kokia masina kokias funkcijas atlieka kuria geriau pirkti. Tada kai jau apsisprendziau sedejau ebay ir gaudziau savaja (norejau brother 950 , bet kainos geros nepataikiau tai dabar turiu paprastesne 910), o gaudziau ilgai. Kol zvejojau masinyte rinkausi info apie mezgima masinomis ( skaiciau temas ir rinkau info youtube) , bet kai jau turiu masinyte savo rankose galiu pasakyti kad visa info ziuriu is naujo ir visai kitomis akimis, nes kol neturejau nelabai ejo isivaizduoti. Prie masinu buna pridetos instrukciju knygutes, jose gan aiskiai parodyta, bet tik pradmenys . Kol kas bandau mokintis pati ( interneto pagalba), bet manau bandysiu ieskoti kas man galetu pagelbeti ( uz mokesti ), nes visu gudrybiu savarankiskai ismokti neymanoma...
Kiek skaiciau temas, tai geriau rinktis kaip supratau Brother firmos masinyte. Cia kai ka buvau pasizymejus is temu :,, . O 950i nuo 965i skiriasi tuom, kad 965i nereikia tų spec lapų Mylar sheets. Juos sunku gauti ir nemažai kainuoja. Jie reikalingi kai nori nusipaišyti kokį nors savo raštą.
910 yra kortelės, yra programavimo prietaisas. Ant vienos kortelės nupaišyta keli raštai. Užorogramuoji koordinates norimojo, mašina irtaukia korta ir ja nuskaitineja. Šeip viskas laaaaaaaabai aiškiai instukcijose paaiškinta
O kokia esi nusiziurejus ?
Tiesa kainos Lietuvoj ir kainos siunciantis is Ebay zenkliai skiriasi
QUOTE(juokiukas @ 2011 05 03, 17:23)
aciu
Papildyta:
idomu ar yra masinu, kurios pacios siaurina platina pagal schemas
Papildyta:
ir kas dazniausiai masinose genda ir kiek daznai reikia keisti, nes jei sumokesiu uz masina 4000 ir i menesi reiks dar 'kisti' po 500 tai tada man per brangu, nes uzradau, kad kitur daznai reikia keisti kakzokias adateles
Papildyta:
idomu ar yra masinu, kurios pacios siaurina platina pagal schemas
Papildyta:
ir kas dazniausiai masinose genda ir kiek daznai reikia keisti, nes jei sumokesiu uz masina 4000 ir i menesi reiks dar 'kisti' po 500 tai tada man per brangu, nes uzradau, kad kitur daznai reikia keisti kakzokias adateles
4000lt? turi buti tikras stebuklas uz tokia kaina.
as pastebejau, pas mus cia Airijoj ne pats didziausias susidomejimas mezgimu, pries pora savaiciu galejau tris brotherius uz 200eur paimti, visi perfokortiniai, o vienas is ju buvo storiem siulam, bet kadangi jau turiu pilna komplekteli, tai tik seile pavarvinu.
Sveikos, labai ieškau kas Kaune galėtu numegzti megztinuka mašina. Nelabai didelis, iš plono siuliuko ir geromis akimis. Labai lauksiu žiniu is galinčių tai padaryti. labai prasau rašyti asmenines žinutes
Atnesu parodyt savo nauja mezginuka - pavasarini megztinuka. Isbandziau sio sezono naujiena ALIZE bambukinius siuliukus. Kai nusipirkau galvojau kad kazkokie perminksti tie siuliukai - nekas gausis, bet dabar tai visai pakeiciau nuomone labai fainas siuliukas minkstutelis, bet turi toki sunku kritima zodziu jis man laaaaabai patiko
Papildyta:
Na sita suknyte, boruzyte tai ziauriai faina, Laimuže
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2011 04 30, 22:33)
Jautiena, Akirera, - ačiū , smagu vis kažką naujo išmėgint, tik kad laiko trūkumas
Dar parodysiu prieš tai jau rodytų mezginukų porą nuotraukyčių
Dar parodysiu prieš tai jau rodytų mezginukų porą nuotraukyčių
Na sita suknyte, boruzyte tai ziauriai faina, Laimuže
Diinna,grazi spalvyte idomus modeliukas,bet rankovyciu netempia per ta siule?
tokiu siulu nebandziusi,pas mane dabar kaip toj dainoj "vai zydekit linai"
QUOTE(Olaiva @ 2011 05 06, 00:03)
Diinna,grazi spalvyte idomus modeliukas,bet rankovyciu netempia per ta siule?
Megztinukas laisvas kaip maisiukas tikrai niekas netempia per siule Siaip nezinau ar buciau nusimezgus tokios formos megztinuka jei nebuciau turejus tokios formos bliuzeles, nes "iskarpa" jo gaunasi gan sudetinga mezgimui
QUOTE(une @ 2011 05 06, 10:48)
Diina, superinis mezginukas pas mane planuose panasaus modelio megztinis, jau ir siulus turiu (tik kada tas bus .... )
bus bus
as dabar sau nieko neplanuoju
O cia mano darbelis dukrytei. Visas kelnes greit supurvina, tai spalvyte rinkausi ne tokia teplia. Siuliukas sintetinis, bet smagiau nesiojasi, svarbiausia negrauzia Cia tik gumyte dar perlaisva, ant mano manekenes visada gumytes siaurinu ir siaurinu
QUOTE(Olaiva @ 2011 05 06, 12:33)
o kaip is lino tau sekasi megzti?
as turiu Ditekso lino, bet jis toks gana kietokas... reikes pabandyti
o is neriamosios Vernito medvilnes ar mezget ka nors?
QUOTE(une @ 2011 05 06, 13:53)
o kaip is lino tau sekasi megzti?
as is lino tik ir mezgu zinok ir va dabar krasciuka apnerineju.man linas turbut mieliausias siulas
man ta medvilne nepatinka,nes neturi blizgesio,siulas nelabai ten suktas.na tokia palaida is giju...
va ,megzta masina lygiai mazai,tik apnerta ir prinerta bet greitai nors ir panelei tinka zodziu masininio mezgimo tik lygioji dalis,bet nors greitai ji padaroma