Jautiena, megzta 6 rašteliu iš šito lapo.Bet čia raštai Nevai yra.Kas turit paprastas mašinas bandykit, visą puslapį nuskenavo dukra.Varnelė rodo, kad adata iš viso nedirba, o tas juodas rutuliukas , kad adata dirba, bet tose eilėse ištraukta į apatinę nedarbinę padėtį.
Turiu tokią mašinėle rašytą knygą, joje 100 raštų ir kaip megzti drabužius pradžiamokslis yra
QUOTE(fruktozoide @ 2011 04 10, 18:40)
Pridėjot visokių grožybių, taip ir norisi pas ju į kompaniją Prie nevos niekaip neprisedu, nes visuomet kyla klausimas kas daryti su pakraščuku? Kaip jį padaryti gražų, kad nesiriestų? Akis rankito, kad "rezinka" gautųsi, tai labai ilgai..?
Kaip jūs darot?
Kaip jūs darot?
Aš niekam svetimam nemezgu, tai dažniausiai mezgu netikrą lastiką-dvigubą kraštelį, kai numezgu dvigubą eilių kiekį ant kas antros adatos ir ,užkelus ant adatų pradžią, prijungiu
Dar galima rankom numegzti tą rezinką ir paskui tik uždėt ant mašinos Darbas ilgesnis, bet atrodo gražiau
Dar juk galima paimti plonesnį siūlą ir mažesniu tankumu ant visų adatų numegzti dvigubą kraštelį, o paskui jau mezti pagrindiniu tankumu
Taip, kad yra visokių būdų
Sveikos visos čia besidarbuojančios
Noriu paklaust gal kas žino moterytę, kuri megztų mašina iš lininių siūlų (mano) už padorią kainą.
Jei nesunku į AŽ, o jei ką, tai ir čia karts nuo karto užsuksiu. Ačiū
Noriu paklaust gal kas žino moterytę, kuri megztų mašina iš lininių siūlų (mano) už padorią kainą.
Jei nesunku į AŽ, o jei ką, tai ir čia karts nuo karto užsuksiu. Ačiū
Sveikos mezgėjėlės,
aš senokai lankausi Jūsų temoj, nes užsigeidžiau išmokti megzti mašina.
Peržiūrėjau daugybę mezgėjėlių foto albumų ir seilė tysta iš pavydo, kai matai gražius darbelius.
Rankom virbalais, šakute, kabliuku mezgu daug metų. Esu primezgus megztinių, šalikų, bliuskučių ir kt. daug ir dabar labai gailiuosi, kad jų nefotkinau, nes daugumą darbelių išdovanojau. Dabar įsigijau naują fotiką vietoj sugedusio, kai nusipirksiu adapterį, kad galėčiau perrašyt į kompą, galėčiau įdėt kelis darbelius, nors tai ne į šio forumo temą.
Šiandien prisisukau prie stalo Veritas 360, bet turiu pasakyti, kad pirmas blynas prisvilęs. Gal kas nors Kaune mezgate tokia mašina, būtų neblogai pažiūrėt kaip viskas teisingai daroma, nes su video įrašais jau užtrukau daug laiko ir akivaizdu, kad kažką darau ne taip.
Ir dar vienas klausimėlis. Kadangi neturiu normalaus stalo mezgimo mašinai, tai Ebay nusipirkau stalą su mezgimo mašina Brother KH 890 (dar neparvežta). Bet kuriuo atveju, vienos mezgimo mašinos reiks atsisakyt. Kadangi visų Jūsų patirtis dauuuuug didesnė, gal galit patart kas geriau (mano nuojauta sako, kad broliukas turėtų būti gudresnis, bet gal aš klystu?????)
Peržiūrėjau daugybę mezgėjėlių foto albumų ir seilė tysta iš pavydo, kai matai gražius darbelius.
Rankom virbalais, šakute, kabliuku mezgu daug metų. Esu primezgus megztinių, šalikų, bliuskučių ir kt. daug ir dabar labai gailiuosi, kad jų nefotkinau, nes daugumą darbelių išdovanojau. Dabar įsigijau naują fotiką vietoj sugedusio, kai nusipirksiu adapterį, kad galėčiau perrašyt į kompą, galėčiau įdėt kelis darbelius, nors tai ne į šio forumo temą.
Šiandien prisisukau prie stalo Veritas 360, bet turiu pasakyti, kad pirmas blynas prisvilęs. Gal kas nors Kaune mezgate tokia mašina, būtų neblogai pažiūrėt kaip viskas teisingai daroma, nes su video įrašais jau užtrukau daug laiko ir akivaizdu, kad kažką darau ne taip.
Ir dar vienas klausimėlis. Kadangi neturiu normalaus stalo mezgimo mašinai, tai Ebay nusipirkau stalą su mezgimo mašina Brother KH 890 (dar neparvežta). Bet kuriuo atveju, vienos mezgimo mašinos reiks atsisakyt. Kadangi visų Jūsų patirtis dauuuuug didesnė, gal galit patart kas geriau (mano nuojauta sako, kad broliukas turėtų būti gudresnis, bet gal aš klystu?????)
QUOTE(darbeja @ 2011 04 12, 16:42)
Sveikos mezgėjėlės,
Aišku, kad "broliukas" daug protingesnis.
Ką tik pabaigiau tokį apsiaustą-kardiganą
Superinis apsiaustėlis
Man tokie mašina megzti dar nesisapnuoja . Virbalais įveikčiau, bet baisiai daug darbelio
Man tokie mašina megzti dar nesisapnuoja . Virbalais įveikčiau, bet baisiai daug darbelio
QUOTE(colicoli @ 2011 04 12, 15:17)
Labas visoms Labai graziu darbu cia primegzta Jungiuosi ir as prie jusu su pirmuoju darbeliu. Ilgai narpliota, bet per didelius vargus padarytas Megzta su NEVA5.Sagos is modelino. Taip pat esu numezgus 2poras kojiniu, tik nera kaip nufotografuoti dabar.
Labai gražu, spalvytės ir sagos superinės
QUOTE(zuzana* @ 2011 04 13, 14:18)
Ką tik pabaigiau tokį apsiaustą-kardiganą
Tuoj pavasaris ateis, norėčiau dar vėsokais rytais tokį užsimest O čia siūliukai su blizgesiu, ar tik taip atrodo?
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 04 08, 22:56)
Sveikutes mezgejeles, junguos ir as i jusu kompanija. Va mano pirmieji mezginiukai masina.
kai tokiu būdu pristatomi ir taip gražūs darbai, tai iš vis super gerai atrodo
Šalis, maikutė ir megztukas taiop pat puikiai atrodo..
Aš jau koks pusmetis noriu mezgimo mašinos.. jei dar pusmetį noras nepraeis, tai ir aš pasirodysiu su savais darbais
Apsiausto siūlai- medvilnė su viskoze