Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2011 01 26, 22:48)

ir dar idomu man, kodel Olaiva savo megztiniuku cia neikelia, o tik i Pagyru puoda, negi mes jau per prastos?!

biggrin.gif atsiprašau labai biggrin.gif
šiaip tai aš ją drožiu tik lygiam mezgimui,kitka rankom daduriu.vyras burbuliuoja,kad geriau su neva būčiau apsiėjusi,ir pigiau,jei tik lygiai mezgu biggrin.gif po paskutinio mokėjimo vilniečiui mašinų meistrui,bijau ir lace karieta paliesti unsure.gif
jei tinka tokie mano menai, rodausi smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
vyriskas laaabai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jus cia visos graziai mezgate, man su savo neva5 toli iki tokiu groziu.
Norejau paklausti. turiu plonus plonus siulus, vienu megzti per plonas, ar megsis masina is dvigubo? Netraukios, kai siulas ne viengubas?
Kazkaip sededama sumasciau, kad reikia ka nors is tu siulu nusimegzti, bet kad jau baisiai per ploni.
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 01 27, 16:50)
...
Jautiena, grazus salio rastas...Cia su azurine karieta ar rankomis?

rankytem kelineta viskas.

Olaiva: beprotiskai grazu! baltai pavydziu! abu modeliukai fantastiski ir ypac puikiai atrodo ant figuringu modeliuku rolleyes.gif

mamkaa: gali megzti is keliu giju bet reiktu, kad sukti butu, nes kitaip kilpom eis. arba is atskiru itempeju kad eitu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 01 27, 23:46)
mamkaa: gali megzti is keliu giju bet reiktu, kad sukti butu, nes kitaip kilpom eis. arba is atskiru itempeju kad eitu.

kur buvus kur nebus vel as cia biggrin.gif nu kad nea nereik galima atskirus kamuoliukus i viena siula sudet ir per viena siulvedzio atsaka pervesti.... viska ten mezga isbandyta cool.gif

Olaiva super thumbup.gif paprasta bet grazu. o kodel baidaisi tu rastu?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 01 27, 23:46)
Olaiva: beprotiskai grazu! baltai pavydziu! abu modeliukai fantastiski ir ypac puikiai atrodo ant figuringu modeliuku  rolleyes.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Frekė @ 2011 01 28, 10:23)

Olaiva super thumbup.gif paprasta bet grazu. o kodel baidaisi tu rastu?

kokių? kur su lace karieta?ar margų?
Atsakyti
Olaiva, gražūs darbeliai
Truputį pakeistas suknutės variantas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 01 28, 13:09)
Olaiva, gražūs darbeliai
Truputį pakeistas suknutės variantas

suknele is ruko islindo mirksiukas.gif
man labai i akis krenta skirtingi tarpai tarp saguciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 01 27, 22:46)

QUOTE(Frekė @ 2011 01 28, 09:23)
kur buvus kur nebus vel as cia biggrin.gif nu kad nea nereik galima atskirus kamuoliukus i viena siula sudet ir per viena siulvedzio atsaka pervesti.... viska ten mezga isbandyta cool.gif

Aciu mergaites uz atsakymus. Eisiu pabandyti. Turiu nuo caro ruriko laiku siulu, nei etikeciu ant ju , nei metrazo nei svorio, nei sudeties. Tai pagalvojau kiek gi gali jie voliotis reikia kazka is ju numegzti. tik va nesumastau ka. Reikia juos nufotkinti, parodysiu jums, gal pasiulysite kokia gera minti ax.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 01 28, 13:22)
Aciu mergaites uz atsakymus. Eisiu pabandyti. Turiu nuo caro ruriko laiku siulu, nei etikeciu ant ju , nei metrazo nei svorio, nei sudeties. Tai pagalvojau kiek gi gali jie voliotis reikia kazka is ju numegzti. tik va nesumastau ka. Reikia juos nufotkinti, parodysiu jums, gal pasiulysite kokia gera minti  ax.gif  blush2.gif .

laukiam foto wink.gif
Atsakyti
Olaiva, abiejuose megztukuose atrodo per mažas pažasties gylis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2011 01 28, 18:15)
Olaiva, abiejuose megztukuose atrodo per mažas pažasties gylis  g.gif .

sakai? g.gif pagarinus jau nesimeta niekas .
o pas vyra is niekas neisimineta pazasty,neistatinetos rankoves wink.gif
Atsakyti