Pas Laimužę kaip tvarkingai
Une, iš tų nepabaigtukų paskui išėjo va kas
http://public.fotki....kui-megzta.html
Turiu tokį papildomą laikiną darbą naktim, tai dienom prisimezgu ruošinukų, o naktį budedama susiuvu , nes siūti išeina ilgiau negu nusimegzti mašina kojinę :ax:Taip bandau mažinti siūlų likučius, kojines net iš Angora2 mezgu, dedama 2 siūlus. O ant stalo ten mano ir pramegztų pavyzdėlių yra ir rankom ir mašina, bet dar nepriėjo eilė, o kitų jau ir noras praėjo Galų gale jau ir mezgimo sezonas baigiasi-netrukus prasidės daržai, tai iki rudens nebemegsiu, nusivalysiu stalą, pamerksiu gėlių
mašina Neva1(galėjo ir karieta į kadrą patekti )Dekeriukai yra ir 5 ir 3 ir 2 adatų, ir vienos.Dviejų ir trejų adatų yra po 2, kad galėtų pynes padaryti.Buvo, kai pirkau mašiną, esu nulaužus surenkamąją adatą, tai pabėgusiai akiai rinkti naudoju išimtą vieną iš šoninių adatų , nes ant 200 adatų dar niekada nesu mezgusi
Sveikutes mezgejeles, junguos ir as i jusu kompanija. Va mano pirmieji mezginiukai masina.
QUOTE(stora meska @ 2011 04 08, 23:34)
Na kai perskaiciau, kad mamyte uogyte perka mezgimo masina, tai vis laukdavau kada pasirodys jos kurinukai.
O tu savarankiskai mokinaisi viska daryti, kaip kad apskaiciuoti iskarpas ir tt......
O tu savarankiskai mokinaisi viska daryti, kaip kad apskaiciuoti iskarpas ir tt......
As 20 metu rankom mezgiau:mirksiukas: (Man tik 29, mezgu nuo kokiu 7eriu metu)
Gyvenime mezgimo masinos rankose neturejau uz tai ir norejau naujos, kad viskas veiktu. Ir stai mano norai ir svajones isipilde
Tai kadangi turiu labai daug patirties mezgant rankom, mezgimo masina perpratau greitai. nu aisku yra dar dalykeliu kuriu nezinau, bet tikuos jusu pagalba isiaiskint
Tik va siulu atsargos baiges ir nezinau kur tokiu papigiai dideli kieki nusipirkti
gal kas kokia uzuomena?
oho kokie mezginia kelnes idomios
as savo bardakelio nefotkinsiu... geda...
siulai.
Vilnius. diteksas.
Kaunas ABC
Marijampole Vernitas.
Laimuze masina pakeitei o visteik tik viena spalva mezgi nevute nuoskaudos nerodo?
as tai n-taja kepure varau atsibodo jau bet kazkaip atsibodo. dabar laukia kudikio kraitelis
as savo bardakelio nefotkinsiu... geda...
siulai.
Vilnius. diteksas.
Kaunas ABC
Marijampole Vernitas.
Laimuze masina pakeitei o visteik tik viena spalva mezgi nevute nuoskaudos nerodo?
as tai n-taja kepure varau atsibodo jau bet kazkaip atsibodo. dabar laukia kudikio kraitelis
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 04 08, 21:56)
Sveikutes mezgejeles, junguos ir as i jusu kompanija. Va mano pirmieji mezginiukai masina.
Oi sita kokia man
Bet tai šaunuolė
Manoji Nevuke "miega" Negaliu padėt vašelio
Laimuze, labai "kvieciantis prisesti" vaizdelis
dar vis spardai?
zuzana, visada zavi tavo darbuose isbaigtumas ir toks "fabricnas" braizas apykakles, susiuvimas ir t.t
man dar mokytis, mokytis, mokytis
jau norejau verkslenti, kad nematau tavo darbeliu ir nesuprantu kaip kitos giria , bet kai paspaudziau "atsakyti" atsirado nuorodos copy-paste ir pamaciau labai originalius kurinukus su raudonais apvadais labai labai patiko
--------------
klausimas: jei mezgat is labai plonu siuliuku, mazom akytem-ar svoriai akiu neistampo? gal as ne taip kazka darau
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 07, 23:34)
ryt bandysiu praspardyt siulus ir pafotkint savo broliuka ir as
dar vis spardai?
QUOTE(zuzana* @ 2011 04 08, 12:32)
Štai pabaigiau tokį megztinį stambiai moteriškei
zuzana, visada zavi tavo darbuose isbaigtumas ir toks "fabricnas" braizas apykakles, susiuvimas ir t.t
man dar mokytis, mokytis, mokytis
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 04 08, 21:56)
jau norejau verkslenti, kad nematau tavo darbeliu ir nesuprantu kaip kitos giria , bet kai paspaudziau "atsakyti" atsirado nuorodos copy-paste ir pamaciau labai originalius kurinukus su raudonais apvadais labai labai patiko
--------------
klausimas: jei mezgat is labai plonu siuliuku, mazom akytem-ar svoriai akiu neistampo? gal as ne taip kazka darau
QUOTE(une @ 2011 04 09, 14:49)
dar vis spardai?
spardziau,dabar vel mezgu,jauciu dvi dienas saules kliosa bruzinsiu bet akyse norima susapnuota suknele stovi,tai reik skubet,kol vizijos nedingo
as dabar is plonycio lino mezgu ir kas kelias eiles svorius vis perkabinu.tai biski pratampo akeles,bet patampau ir nieko.o po skalbimo ir lyginimo is viso viskas liux
Mamytė uogytė: uhu tu nuotrauku meniskumas! as kiek uztrukau i jas spoksodama, kol supratau, ka ten matau Faini modeliukai, ypac shortukai. Taip neiprasta!
bangelee: koks cia rastelis? labai idomiai atrodo!
o stai mano paskutinis 'zieminis' pasispardymas (su mumis gyvenanti lenkaite kraunasi daiktus ir su visam isvaziuoja atgal i Lenkija, tai cia kaip ir atsisveikinimo dovanele):
megzta Brother KH881 is Yeoman Super Kid Mohair 70%, nylon 30%, apie 900m/100g, itempimas 6, plotis 115akiu - 40cm, ilgis 620 eiliu - apie 200cm, svoris - 86 gramai.
Rastelis - brotherio 16J korta:
As jos paklausiau, kokio ilgio ir plocio noretu, tai atnese parodyti kazkoki pirktini salika, ir sako 'man patinka, kai salikas taip raitosi is sonu i vidury...' ok, sakau, tai bus nesunku padaryti ji nesupranta juk, kad padaryti, kad nesiraitytu, tai jau issukis! tai i krastus per daug demesio ir nekreipiau, tik dvi adatas sonuose palikus buvau nedarbinej padety ir tiek.
bangelee: koks cia rastelis? labai idomiai atrodo!
o stai mano paskutinis 'zieminis' pasispardymas (su mumis gyvenanti lenkaite kraunasi daiktus ir su visam isvaziuoja atgal i Lenkija, tai cia kaip ir atsisveikinimo dovanele):
megzta Brother KH881 is Yeoman Super Kid Mohair 70%, nylon 30%, apie 900m/100g, itempimas 6, plotis 115akiu - 40cm, ilgis 620 eiliu - apie 200cm, svoris - 86 gramai.
Rastelis - brotherio 16J korta:
As jos paklausiau, kokio ilgio ir plocio noretu, tai atnese parodyti kazkoki pirktini salika, ir sako 'man patinka, kai salikas taip raitosi is sonu i vidury...' ok, sakau, tai bus nesunku padaryti ji nesupranta juk, kad padaryti, kad nesiraitytu, tai jau issukis! tai i krastus per daug demesio ir nekreipiau, tik dvi adatas sonuose palikus buvau nedarbinej padety ir tiek.
Aciu uz pagyrimus
Tas sarafanas tai paskutiniam Vogue mezginiu zurnale, tik as biski pakeiciau
O sortukai tai pavasariniam verena zurnale.
Zurnalus galim rasti "rankdarbiu zurnalai" temeleje tik reik ten truputi panarsyti
Tas sarafanas tai paskutiniam Vogue mezginiu zurnale, tik as biski pakeiciau
O sortukai tai pavasariniam verena zurnale.
Zurnalus galim rasti "rankdarbiu zurnalai" temeleje tik reik ten truputi panarsyti