Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Pas Laimužę kaip tvarkingai thumbup.gif

Une, iš tų nepabaigtukų paskui išėjo va kas
http://public.fotki....kui-megzta.html
Turiu tokį papildomą laikiną darbą naktim, tai dienom prisimezgu ruošinukų, o naktį budedama susiuvu blush2.gif , nes siūti išeina ilgiau negu nusimegzti mašina kojinę :ax:Taip bandau mažinti siūlų likučius, kojines net iš Angora2 mezgu, dedama 2 siūlus. O ant stalo ten mano ir pramegztų pavyzdėlių yra ir rankom ir mašina, bet dar nepriėjo eilė, o kitų jau ir noras praėjo blush2.gif Galų gale jau ir mezgimo sezonas baigiasi-netrukus prasidės daržai, tai iki rudens nebemegsiu, nusivalysiu stalą, pamerksiu gėlių biggrin.gif
mašina Neva1(galėjo ir karieta į kadrą patekti g.gif )Dekeriukai yra ir 5 ir 3 ir 2 adatų, ir vienos.Dviejų ir trejų adatų yra po 2, kad galėtų pynes padaryti.Buvo, kai pirkau mašiną, esu nulaužus surenkamąją adatą, tai pabėgusiai akiai rinkti naudoju išimtą vieną iš šoninių adatų blush2.gif , nes ant 200 adatų dar niekada nesu mezgusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai pabaigiau tokį megztinį stambiai moteriškei
user posted image
Atsakyti
Sveikutes mezgejeles, junguos ir as i jusu kompanija. Va mano pirmieji mezginiukai masina.

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Na kai perskaiciau, kad mamyte uogyte perka mezgimo masina, tai vis laukdavau kada pasirodys jos kurinukai.
O tu savarankiskai mokinaisi viska daryti, kaip kad apskaiciuoti iskarpas ir tt......

Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2011 04 08, 23:34)
Na kai perskaiciau, kad mamyte uogyte perka mezgimo masina, tai vis laukdavau kada pasirodys jos kurinukai. 
O tu savarankiskai mokinaisi viska daryti, kaip kad apskaiciuoti iskarpas ir tt......

As 20 metu rankom mezgiau:mirksiukas: (Man tik 29, mezgu nuo kokiu 7eriu metu)

Gyvenime mezgimo masinos rankose neturejau uz tai ir norejau naujos, kad viskas veiktu. Ir stai mano norai ir svajones isipilde thumbup.gif

Tai kadangi turiu labai daug patirties mezgant rankom, mezgimo masina perpratau greitai. nu aisku yra dar dalykeliu kuriu nezinau, bet tikuos jusu pagalba isiaiskint 4u.gif

Tik va siulu atsargos baiges ir nezinau kur tokiu papigiai dideli kieki nusipirkti ax.gif
gal kas kokia uzuomena? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 09 balandžio 2011 - 00:03
oho kokie mezginia bigsmile.gif kelnes idomios bigsmile.gif

as savo bardakelio nefotkinsiu... geda...

siulai.
Vilnius. diteksas.
Kaunas ABC
Marijampole Vernitas.

Laimuze masina pakeitei o visteik tik viena spalva mezgi smile.gif nevute nuoskaudos nerodo?

as tai n-taja kepure varau atsibodo jau bet kazkaip atsibodo. dabar laukia kudikio kraitelis ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 04 08, 21:56)
Sveikutes mezgejeles, junguos ir as i jusu kompanija. Va mano pirmieji mezginiukai masina.
user posted image

Oi sita kokia man wub.gif wub.gif wub.gif

Bet tai šaunuolė thumbup.gif
Manoji Nevuke "miega" blush2.gif Negaliu padėt vašelio doh.gif
Atsakyti
Laimuze, labai "kvieciantis prisesti" vaizdelis thumbup.gif

QUOTE(Olaiva @ 2011 04 07, 23:34)
ryt bandysiu praspardyt siulus ir pafotkint savo broliuka ir as biggrin.gif

dar vis spardai? lotuliukas.gif

QUOTE(zuzana* @ 2011 04 08, 12:32)
Štai pabaigiau tokį megztinį stambiai moteriškei

zuzana, visada zavi tavo darbuose isbaigtumas ir toks "fabricnas" braizas biggrin.gif apykakles, susiuvimas ir t.t thumbup.gif
man dar mokytis, mokytis, mokytis smile.gif

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 04 08, 21:56)

jau norejau verkslenti, kad nematau tavo darbeliu ir nesuprantu kaip kitos giria g.gif , bet kai paspaudziau "atsakyti" atsirado nuorodos blink.gif copy-paste ir pamaciau labai originalius kurinukus bigsmile.gif su raudonais apvadais labai labai patiko thumbup.gif

--------------

klausimas: jei mezgat is labai plonu siuliuku, mazom akytem-ar svoriai akiu neistampo? unsure.gif gal as ne taip kazka darau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 09 balandžio 2011 - 14:55
QUOTE(une @ 2011 04 09, 14:49)

dar vis spardai?  lotuliukas.gif

klausimas: jei mezgat is labai plonu siuliuku, mazom akytem-ar svoriai  akiu neistampo?  unsure.gif  gal as ne taip kazka darau g.gif

spardziau,dabar vel mezgu,jauciu dvi dienas saules kliosa bruzinsiu biggrin.gif bet akyse norima susapnuota suknele stovi,tai reik skubet,kol vizijos nedingo biggrin.gif

as dabar is plonycio lino mezgu ir kas kelias eiles svorius vis perkabinu.tai biski pratampo akeles,bet patampau ir nieko.o po skalbimo ir lyginimo is viso viskas liux mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytės uogytės gaminiai thumbup.gif O kaip čia tokios nuotraukos pateikiamos?

Pabaigiau savo palaidinukę
user posted image
Nelyginau, nes man patinka toks nelygus paviršius ax.gif Siūlai seni, ardyti, greičiausiai koks tarybinis dar akrilanas blush2.gif , todėl labiau tiktų įmest į dietinę temutę smile.gif
Atsakyti
Mamytė uogytė: uhu tu nuotrauku meniskumas! as kiek uztrukau i jas spoksodama, kol supratau, ka ten matau biggrin.gif Faini modeliukai, ypac shortukai. Taip neiprasta!

bangelee: koks cia rastelis? labai idomiai atrodo!

o stai mano paskutinis 'zieminis' pasispardymas (su mumis gyvenanti lenkaite kraunasi daiktus ir su visam isvaziuoja atgal i Lenkija, tai cia kaip ir atsisveikinimo dovanele):

user posted image
megzta Brother KH881 is Yeoman Super Kid Mohair 70%, nylon 30%, apie 900m/100g, itempimas 6, plotis 115akiu - 40cm, ilgis 620 eiliu - apie 200cm, svoris - 86 gramai.

Rastelis - brotherio 16J korta:
user posted image

As jos paklausiau, kokio ilgio ir plocio noretu, tai atnese parodyti kazkoki pirktini salika, ir sako 'man patinka, kai salikas taip raitosi is sonu i vidury...' ok, sakau, tai bus nesunku padaryti lotuliukas.gif ji nesupranta juk, kad padaryti, kad nesiraitytu, tai jau issukis! tai i krastus per daug demesio ir nekreipiau, tik dvi adatas sonuose palikus buvau nedarbinej padety ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 09 balandžio 2011 - 19:59
Aciu uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif

Tas sarafanas tai paskutiniam Vogue mezginiu zurnale, tik as biski pakeiciau smile.gif
O sortukai tai pavasariniam verena zurnale.
Zurnalus galim rasti "rankdarbiu zurnalai" temeleje tik reik ten truputi panarsyti
mirksiukas.gif
Atsakyti