Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(L@imužė @ 2011 04 04, 10:22)
Rodau dar porą darbelių (mašina + apdaila suknutės vąšeliu ) 2 metukų mergytei  ax.gif

Žudot Jūs mane tokiais grožiais doh.gif wub.gif 4u.gif Nu tiesiog nuostabu puiku rolleyes.gif
Kokiais siūliukais mezgei?
Atsakyti
Laimuže, nerealūs mezginiai, kruopštumas neišpasakytas thumbup.gif thumbup.gif . Norėčiau pamatyti kaip mažasis dviejų metų modeliukas apsirengęs atrodytų biggrin.gif
Atsakyti
Ta mėlyna suknytė labai graži, super smile.gif
Atsakyti

Une, Likoko -
ačiū 4u.gif malonu skaityt, kad patiko mano mezginukai ax.gif

"coliukeee" - valyk dulkes nuo savo mašiniuko ir liksi gyva lotuliukas.gif O mezgu viską iš Vernito siūliukų dabar.

Akirera, ačiū 4u.gif tikiuosi, kad dvynukų mamytė pasidalins nuotraukytėms - jau čia visos fotosesijos reikės doh.gif

Dar vienas megztukas į "kolekciją" blush2.gif , tik sagytės bus kitos

user posted image

Nagi traukit ir kitos savo darbelius, o tai paskutiniu metu tik aš čia "teršiu" vis temą lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 04 04, 11:22)
Zuzana, paltukas tikrai įdomus, kaip ten tas klostes padarei ? Iš kokio storio siūlų mezgei ?

Tikli, smagu, kad patiko mano mezginukai  4u.gif , o pačios megstinukas tikrai kaip pradedančiai susidraugaut su mašiniuku labai fainas gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif

Une, ačiū už gerą žodį  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Olaiva, ačiū ir pritariu, kad nėrinukai labai papuošia mezginį  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
O mašiniukai ant megztuko tai superiniai  thumbup.gif , dar vis "nedaeinu" nei iki perfokortų, nei kiauraraščių - jaučiu turėsiu klausimų ir ne vieną  blush2.gif

Rodau dar porą darbelių (mašina + apdaila suknutės vąšeliu ) 2 metukų mergytei  ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

KOKS GROZIS ECH ...NUOSTABUS DARBELIAI.
Atsakyti
Laimuze, tu tik tersk i sveikata biggrin.gif

as tai neturiu ka parodyti blush2.gif siuo metu du projektai pradeti , bet , kad jeigu man nesiseka labai (pvz siuo metu nesekme-siulas galais po kelis metrus ir nutruksta doh.gif )tai paskui neinu prie masinos kelias dienas smile.gif

ikeliu nuoroda su daugybe nuorodu pagal klausimus thumbup.gif man labai patiko. tik neatgaminu ar jau gal buvo tokia g.gif
100 pamoku smile.gif

ai dar vis pagalvoju, kad man labai smalsu kaip jusu darbo vietos atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 04 07, 19:47)

ai dar vis pagalvoju, kad man labai smalsu kaip jusu darbo vietos atrodo  blush2.gif

lotuliukas.gif Kaip tyčia turiu vieną nuotrauką, rodžiau dukrai ką veikiu, prieš kelias savaites fotografavau blush2.gif dabar esu palaidinukę nusimezgus, bet kaklą rankom turiu apdailinti, tai jau kelinta diena niekaip neprisibaudžiu blush2.gif doh.gif
user posted image
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2011 04 07, 20:43)
lotuliukas.gif Kaip tyčia turiu vieną nuotrauką, rodžiau dukrai ką veikiu, prieš kelias savaites  fotografavau blush2.gif dabar esu palaidinukę nusimezgus, bet kaklą rankom turiu apdailinti, tai jau kelinta diena niekaip neprisibaudžiu blush2.gif  doh.gif

o kaip idomu bigsmile.gif thumbup.gif
o jau siuliuku biggrin.gif
o kas per mezginukai apsukti siulais? biggrin.gif nebaigtukai kokie?
ir masinyte kaip idomiai atrodo blush2.gif kokia cia?
ir dekeriukas koks fainuolis platus thumbup.gif

va kiek ispudziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2011 04 04, 11:22)
Zuzana, paltukas tikrai įdomus, kaip ten tas klostes padarei ? Iš kokio storio siūlų mezgei ?

Tikli, smagu, kad patiko mano mezginukai  4u.gif , o pačios megstinukas tikrai kaip pradedančiai susidraugaut su mašiniuku labai fainas gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif

Une, ačiū už gerą žodį  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Olaiva, ačiū ir pritariu, kad nėrinukai labai papuošia mezginį  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
O mašiniukai ant megztuko tai superiniai  thumbup.gif , dar vis "nedaeinu" nei iki perfokortų, nei kiauraraščių - jaučiu turėsiu klausimų ir ne vieną  blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

Jau ta mėlyna su baltu suknutė tai nerealiai nereali thumbup.gif
Gal apnėrimo schemute galėtumėt pasidalint? blush2.gif
Atsakyti
ryt bandysiu praspardyt siulus ir pafotkint savo broliuka ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 08, 00:34)
ryt bandysiu praspardyt siulus ir pafotkint savo broliuka ir as biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif CHIIIIIIIIIIII...pas mani irgi reik ''praspardyt'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, būkit geros necituokit tų pačių nuotraukų taip dažnai g.gif mirksiukas.gif

Na ir dar vienas mezginukas berniukui pipiriukui 2 metukų - šortukai prie jūreiviškų megzukų ax.gif

user posted imageuser posted image

sanskritas, ačiū 4u.gif smagu skaityt tokius atsiliepimus. O nėriau viršų ir apačią pagal šią schemutę smile.gif

Une, atsakysiu už Bangelę - nebaigtukai , tai kojinės numegztos, tik dar nesusiūtos, o mašiniukas tai Neva 1 ( ar 2 ? ) ax.gif

Olaiva, Tikli, Une - "nespardžiau" per daug nieko ( kas ant žemės aplink nė nefotkinau) ir nufotkinau savo "broliuką" blush2.gif , bet greitu laiku darbo vieta keisis, tada gal ir platesnį vaizdą parodysiu bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
P.s. tikiuosi labai neįkyrėjau - dabar ilgesnį laiką "ramu" bus, nes vąšelį įdarbinau mirksiukas.gif
Atsakyti