o jau fainas koks
is kokiu siulu, Olaiva, mezgei?
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 01, 16:34)
tikli,bruzini irgi,sportuoji cia vernitinis tas plonybinis siuliukas? kokia sudetis jo?
mano modelis uzsakymas buvo su masinom
nu koks riteris svajingu zvilgsniu ...mano mer yte net susileido prie ekrano ...
aha-cia vernitine pusmedvilne...o zydra spalva-akrilas kazkoks blizgus..reik meskutes klaust kaip jis ten vadinas ...bet smagus megst ir spalva ...ir visai jis ne akriliskas toks,netgi kokiu pussilkiu apsimeta ...mezgiau 2 siuliukus sudejus...1 tankumu..gavosi plonas ...
QUOTE(ozis @ 2011 04 01, 16:29)
sveikos darbstuoles,gal kas galit pasakyti kodel mezgant masina kiaurarasti kartais numeta akis,mezgu su Brotheriu?dekui
meta del to, kad per mazai svorio arba per daug svorio, arba itempimas per mazas arba per didelis... vienzo, reik atitaikyt situs parametrus bandymu ir klaidu metodu, pas mane irgi tas pats.
Papildyta:
tiklis: tai fainulka jeigu plonas, man patinka plonuciai mezginiai...
Olaiva, tai kaip visada valdo!
QUOTE(une @ 2011 04 01, 17:38)
cia vernito pusmedvilne turiu dar tokiu samanines spalvos,tai reiks kazka megzti,nes vaikas isivaizduoja,kad mama viska gyvenime gali numegzti
QUOTE(tiklis @ 2011 04 01, 19:53)
nu koks riteris svajingu zvilgsniu ...mano mer yte net susileido prie ekrano ...
aha-cia vernitine pusmedvilne...o zydra spalva-akrilas kazkoks blizgus..reik meskutes klaust kaip jis ten vadinas ...bet smagus megst ir spalva ...ir visai jis ne akriliskas toks,netgi kokiu pussilkiu apsimeta ...mezgiau 2 siuliukus sudejus...1 tankumu..gavosi plonas ...
1 tankumu,plonytis,bet labai fainai toks as tai i akrila nespjaunu,nes nei jis bumbuliuojasi,nei kanda.nzn kodel daug kas jo taip nemegsta
QUOTE(jautiena @ 2011 04 01, 21:08)
nugi baik jau
cia gi ne as mezgu,cia masina mezga
na jau taip taip, meti siulus ant masinos ir mezginiai krenta
o akrilo ir kitos sintetikos nemegstu todel, kad kai oras saltas, tai su tokiu rubu salta, o kai silta, tai kaisti ir prakaituoji, fui...
o akrilo ir kitos sintetikos nemegstu todel, kad kai oras saltas, tai su tokiu rubu salta, o kai silta, tai kaisti ir prakaituoji, fui...
QUOTE(tiklis @ 2011 04 01, 19:53)
aha-cia vernitine pusmedvilne...
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 01, 23:44)
cia vernito pusmedvilne
dar ir tokios yra ? bunu marijampolej praktiskai kiekviena savaite, reikes uzsukt paziuret... dabar pats tas tokiems siulams turetu buti
pasirasau po jautienos zodziais apie akrila as irgi butent todel jo vengiu.
Une buna buna yra 50-50% 100% ir lyg 30-70 nors cia gal su vilna sumaisiau
ai man kazkaip irgi akrilas vernitinis visai nieko. kitokio tai ninini nes net girgzda o vernitinis toks idomus mercerizuotas ar koks ten velniotas blizga graziai gula graziai nesibumbuliuoja as kai nesu silumamege tai man vilna pusvilne daznai per silta buna tai akrilo pusen nespjaunu. bet gi kiek zmoniu tiek nuomoniu
einu toliau kepure megzti
ai man kazkaip irgi akrilas vernitinis visai nieko. kitokio tai ninini nes net girgzda o vernitinis toks idomus mercerizuotas ar koks ten velniotas blizga graziai gula graziai nesibumbuliuoja as kai nesu silumamege tai man vilna pusvilne daznai per silta buna tai akrilo pusen nespjaunu. bet gi kiek zmoniu tiek nuomoniu
einu toliau kepure megzti
QUOTE(Frekė @ 2011 04 02, 10:26)
-Une buna buna yra 50-50% 100% ir lyg 30-70 nors cia gal su vilna sumaisiau
-einu toliau kepure megzti
-einu toliau kepure megzti
- kazkaip atkreipiau demesi i medvilne tiktai-nerimui ir paskui dar tokia storesne buvo lyg o vilna tai taip, tokiais santykiais tikrai yra
beja, pirkau pirma karta vernito pusvilne sukuotine, taip visu isgirta. bet man visai nelimpa kieta ji man kazkokia (mezgiau tik meginuka/boleriuka zaislui) ... nors spalva tai dieviska man
o va ditekso vilnele tai atsidziaugt negaliu, tiek rankom tiek masina megzt malonumas gryniausias
-jau turbut kepuriu mezgima tai ivaldzius nerealiai? is kokiu siulu dabar mezgi jas?
jo pati principa jau ismokau gerai. bet su sonine siule tai vargstu nerealiai.... nemoku dar siuti kad nesimatytu jog siuta
Zuzana, paltukas tikrai įdomus, kaip ten tas klostes padarei ? Iš kokio storio siūlų mezgei ?
Tikli, smagu, kad patiko mano mezginukai , o pačios megstinukas tikrai kaip pradedančiai susidraugaut su mašiniuku labai fainas gavosi
Une, ačiū už gerą žodį
Olaiva, ačiū ir pritariu, kad nėrinukai labai papuošia mezginį
O mašiniukai ant megztuko tai superiniai , dar vis "nedaeinu" nei iki perfokortų, nei kiauraraščių - jaučiu turėsiu klausimų ir ne vieną
Rodau dar porą darbelių (mašina + apdaila suknutės vąšeliu ) 2 metukų mergytei
Tikli, smagu, kad patiko mano mezginukai , o pačios megstinukas tikrai kaip pradedančiai susidraugaut su mašiniuku labai fainas gavosi
Une, ačiū už gerą žodį
Olaiva, ačiū ir pritariu, kad nėrinukai labai papuošia mezginį
O mašiniukai ant megztuko tai superiniai , dar vis "nedaeinu" nei iki perfokortų, nei kiauraraščių - jaučiu turėsiu klausimų ir ne vieną
Rodau dar porą darbelių (mašina + apdaila suknutės vąšeliu ) 2 metukų mergytei
Laimuže, paltuką mezgiau iš 4 siūlų ir klostes išrinkau 5 geros ir 5 blogos