Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

o jau fainas koks wub.gif
is kokiu siulu, Olaiva, mezgei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 01 balandžio 2011 - 17:39
QUOTE(Olaiva @ 2011 04 01, 16:34)

tikli,bruzini irgi,sportuoji smile.gif cia vernitinis tas plonybinis siuliukas? kokia sudetis jo?

mano modelis biggrin.gif uzsakymas buvo su masinom biggrin.gif

nu koks riteris svajingu zvilgsniu wub.gif wub.gif ...mano mer wub.gif yte net susileido prie ekrano biggrin.gif ...

aha-cia vernitine pusmedvilne...o zydra spalva-akrilas kazkoks blizgus..reik meskutes klaust kaip jis ten vadinas doh.gif ...bet smagus megst ir spalva thumbup.gif ...ir visai jis ne akriliskas toks,netgi kokiu pussilkiu apsimeta biggrin.gif ...mezgiau 2 siuliukus sudejus...1 tankumu..gavosi plonas blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ozis @ 2011 04 01, 16:29)
sveikos darbstuoles,gal kas galit pasakyti kodel mezgant masina kiaurarasti kartais numeta akis,mezgu su Brotheriu?dekui

meta del to, kad per mazai svorio arba per daug svorio, arba itempimas per mazas arba per didelis... vienzo, reik atitaikyt situs parametrus bandymu ir klaidu metodu, pas mane irgi tas pats.
Papildyta:
tiklis: tai fainulka jeigu plonas, man patinka plonuciai mezginiai...

Olaiva, tai kaip visada valdo!
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 04 01, 17:38)
o jau fainas koks  wub.gif
is kokiu siulu, Olaiva, mezgei?

cia vernito pusmedvilne wink.gif turiu dar tokiu samanines spalvos,tai reiks kazka megzti,nes vaikas isivaizduoja,kad mama viska gyvenime gali numegzti lotuliukas.gif

QUOTE(tiklis @ 2011 04 01, 19:53)
nu koks riteris svajingu zvilgsniu wub.gif  wub.gif ...mano mer wub.gif yte net susileido prie ekrano biggrin.gif ...
aha-cia vernitine pusmedvilne...o zydra  spalva-akrilas kazkoks blizgus..reik meskutes klaust kaip jis ten vadinas doh.gif ...bet smagus megst ir spalva thumbup.gif ...ir visai jis ne akriliskas toks,netgi kokiu pussilkiu apsimeta biggrin.gif ...mezgiau 2 siuliukus sudejus...1 tankumu..gavosi plonas  blush2.gif ...

1 tankumu,plonytis,bet labai fainai toks mirksiukas.gif as tai i akrila nespjaunu,nes nei jis bumbuliuojasi,nei kanda.nzn kodel daug kas jo taip nemegsta g.gif

QUOTE(jautiena @ 2011 04 01, 21:08)

Olaiva, tai kaip visada valdo!

nugi baik jau blush2.gif
cia gi ne as mezgu,cia masina mezga biggrin.gif
Atsakyti
na jau taip taip, meti siulus ant masinos ir mezginiai krenta tongue.gif

o akrilo ir kitos sintetikos nemegstu todel, kad kai oras saltas, tai su tokiu rubu salta, o kai silta, tai kaisti ir prakaituoji, fui...
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 04 01, 19:53)
aha-cia vernitine pusmedvilne...

QUOTE(Olaiva @ 2011 04 01, 23:44)
cia vernito pusmedvilne wink.gif

dar ir tokios yra ? bigsmile.gif bunu marijampolej praktiskai kiekviena savaite, reikes uzsukt paziuret... dabar pats tas tokiems siulams turetu buti thumbup.gif

pasirasau po jautienos zodziais apie akrila drinks_cheers.gif as irgi butent todel jo vengiu.
Atsakyti
Une buna buna yra 50-50% 100% ir lyg 30-70 nors cia gal su vilna sumaisiau g.gif

ai man kazkaip irgi akrilas vernitinis visai nieko. kitokio tai ninini nes net girgzda o vernitinis toks idomus mercerizuotas ar koks ten velniotas blizga graziai gula graziai nesibumbuliuoja as kai nesu silumamege tai man vilna pusvilne daznai per silta buna tai akrilo pusen nespjaunu. bet gi kiek zmoniu tiek nuomoniu

einu toliau kepure megzti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 04 02, 10:26)
-Une buna buna yra 50-50% 100% ir lyg 30-70 nors cia gal su vilna sumaisiau g.gif

-einu toliau kepure megzti smile.gif

- kazkaip atkreipiau demesi i medvilne tiktai-nerimui ir paskui dar tokia storesne buvo lyg g.gif o vilna tai taip, tokiais santykiais tikrai yra smile.gif
beja, pirkau pirma karta vernito pusvilne sukuotine, taip visu isgirta. bet man visai nelimpa unsure.gif kieta ji man kazkokia (mezgiau tik meginuka/boleriuka zaislui) ... nors spalva tai dieviska man wub.gif
o va ditekso vilnele tai atsidziaugt negaliu, tiek rankom tiek masina megzt malonumas gryniausias wub.gif

-jau turbut kepuriu mezgima tai ivaldzius nerealiai? biggrin.gif is kokiu siulu dabar mezgi jas?
Atsakyti
jo pati principa jau ismokau gerai. bet su sonine siule tai vargstu nerealiai.... nemoku dar siuti kad nesimatytu jog siuta blush2.gif

Atsakyti
Zuzana, paltukas tikrai įdomus, kaip ten tas klostes padarei ? Iš kokio storio siūlų mezgei ?

Tikli, smagu, kad patiko mano mezginukai 4u.gif , o pačios megstinukas tikrai kaip pradedančiai susidraugaut su mašiniuku labai fainas gavosi thumbup.gif thumbup.gif

Une, ačiū už gerą žodį 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Olaiva, ačiū ir pritariu, kad nėrinukai labai papuošia mezginį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O mašiniukai ant megztuko tai superiniai thumbup.gif , dar vis "nedaeinu" nei iki perfokortų, nei kiauraraščių - jaučiu turėsiu klausimų ir ne vieną blush2.gif

Rodau dar porą darbelių (mašina + apdaila suknutės vąšeliu ) 2 metukų mergytei ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
suknyte mergytei, pakerejo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laimuže, paltuką mezgiau iš 4 siūlų ir klostes išrinkau 5 geros ir 5 blogos smile.gif
Atsakyti