Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

kokius grazius darbelius kuriate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 03 29, 13:09)
nelabai pagavau kas per usai kazko puse zinucius dinge arba pramoderuotos ax.gif

grazus darbeliai ir Olaivos ir Laimuzes ir dvi liemenes mazulytes 4u.gif  4u.gif

taigi kalba eina apie ''begius'' ant kuriu karietos dedas mirksiukas.gif is sonu ...
Atsakyti
Laimuže, labai kruopštūs darbai thumbup.gif . Man patiko kaklo apdaila. Kaip darai?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 03 29, 12:09)
nelabai pagavau kas per usai kazko puse zinucius dinge arba pramoderuotos ax.gif

grazus darbeliai ir Olaivos ir Laimuzes ir dvi liemenes mazulytes 4u.gif  4u.gif

Aš irgi kai kurių žinučių nebematau, nors emailu jos atėjo g.gif g.gif
Ačiū, Freke 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(akirera @ 2011 03 29, 15:06)
Laimuže, labai kruopštūs darbai  thumbup.gif . Man patiko kaklo apdaila. Kaip darai?

Akirera, ačiukas 4u.gif 4u.gif na kad visai paprastai tą apdailą darau - numezgu atskirą juostelę ( keisdama tankumą, kad ties viduriu būtų tankiau ), išlyginu ir prisiūnu - pirma iš geros pusės, o paskui iš blogos prikabinu ir viskas.
Atsakyti
Laimuže, darbai tobuli. O jau ta raudona suknytė, tai iš vis wub.gif
Radau vieną tokį tinklalapį su visokiom knygom. Gal kam reikia:
user posted imageČia
user posted imageČia
user posted imageČia
Руководство по установке и эксплуатации приспособления для вязки резинкой KR-838 - KR-850Čia
Atsakyti
Ką tik pabaigiau tokį pavasarinį paltuką
user posted image
Atsakyti
_Smilga_ ta angliska ta liuks knygute, didelis aciukas!
Atsakyti
hi.gif By tik mačis. Kai ką nors vėl rasiu - vėl įdėsiu biggrin.gif
Atsakyti
olaivos sarafaniukas- wub.gif toks kvepiantis velykom wub.gif wub.gif

laimuze-laaabai grazu thumbup.gif

mano kuklutis panarpliojimas blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
laimuzes darbuose visada zadi kruopstumas wub.gif

Tikli, labai super ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
man Laimuzes randona suknyte labai wub.gif grazu mezginys su nerinuku apdaila.cia jau isitikinusi visais 200 proc smile.gif
tikli,bruzini irgi,sportuoji smile.gif cia vernitinis tas plonybinis siuliukas? kokia sudetis jo?

mano modelis biggrin.gif uzsakymas buvo su masinom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos darbstuoles,gal kas galit pasakyti kodel mezgant masina kiaurarasti kartais numeta akis,mezgu su Brotheriu?dekui

Atsakyti