Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(une @ 2011 03 28, 14:06)

Olaiva,
koks skanus darbelis  wub.gif

ačiū 4u.gif pavasaris jau mane užvaldė smile.gif bunda gamta,medžiai,kapsi sula biggrin.gif
Atsakyti
maciau ebay buna tu prailginimu .
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2011 03 28, 14:29)
maciau ebay buna tu prailginimu .

na tada gal ir nedidele beda.bet jei i lt nesiuncia,tai vel.aj,koks skirtumas.as turiu ir man nereikia antro broliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 28, 14:01)
cia tie vadinami usai sonuose,kur galima su platesne adatine megzti? g.gif jeigu taip,tai tas "tik" labai apriboja mezginio ploti g.gif 50,0,50 adatom megzdama as jau isvaziuoju ant tu usu g.gif o atskirai nusipirkti tokius daiktus tai nzn kur imanoma...ebay atskirai nemaciau schmoll.gif

Ir buna, ir siuncia, as pirkau ebay ir siunciausi i LT.
Atsakyti
Prisižiūrėjau grožių.

Anyta perleido man Neva5. Ji jos nenaudojo - laikė po lova ir tiek, elgtis nemoka. Ji visiškai nenaudota/nauja. Ar įmanoma savarankiškai išmokti ja naudotis? g.gif kaip tą pirmą šalikėlį nusimegzti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai noreciau nusimegzt megztukus kelis savo 3 m berniukui is medvilniniu siuliu, noriu paklaust gal kas pagal uzsakyma mezga. ir gal butu is Panevezio kokia mamyte kuri mezga su merzgimo masina. Prasau parasykit i az. Labai laukiu pasiulymu, nes noris pavasariui pasipuost. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 28, 14:01)
cia tie vadinami usai sonuose,kur galima su platesne adatine megzti? g.gif jeigu taip,tai tas "tik" labai apriboja mezginio ploti g.gif 50,0,50 adatom megzdama as jau isvaziuoju ant tu usu g.gif o atskirai nusipirkti tokius daiktus tai nzn kur imanoma...ebay atskirai nemaciau schmoll.gif

as pati be ju mezgu ir problemu neturiu, kadangi mezgimo masinos karietele laikosi iki vadinamo zymeklio,galit pacios namie pasibandyt be tu usiuku ir pamatysite kad esu teisi, turiu Brotherio video pamokeles kuriose taip pat mezgama be ju. Aisku dalykas patogus, bet jas galima ebayjuj nusipirkti ju daznai ten buna.
Atsakyti
nu isikisiu ir as-nelabai isivaizduoju to patogumo mezgant be tu soniniu prailginimo begiu doh.gif ..vat vien vaikiskam megstiniui is plono siulo reik apie 150 akiu,tai jei mezgam kiaurasciu-tie usai YRA BUTINI unsure.gif ...aisku,galima ir be ju,bet doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 03 28, 20:33)
nu isikisiu ir as-nelabai isivaizduoju to patogumo mezgant be tu soniniu prailginimo begiu doh.gif ..vat vien vaikiskam megstiniui is plono siulo reik apie 150 akiu,tai jei mezgam kiaurasciu-tie usai YRA BUTINI unsure.gif ...aisku,galima ir be ju,bet  doh.gif ...

Sveikutes ,
O Jus man tundrai galit parodyt kaip tie usai atrodo ir ar visiems modeliaims jie buna doh.gif ? 4u.gif
Atsakyti
Tai nejau mamytes nemezgat pagal uzsakymus, jei nei vieno pasiulymo nesulaukiau ar jus taip darbeliais apsikrovusios kad nauju nebeimat? g.gif
Atsakyti
Liutuke, Olaiva - daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif už mezginius.

City, kadangi buvo pageidavimas panevėžietės, tai gal todėl ir tyli visos g.gif

Parodysiu ir aš paskutiniuosius blush2.gif , dar vis prie raštuotų neprieinu, o riberį po truputį "pratinuos" jau, tik to laiko trūkumas doh.gif

user posted imageuser posted image
atskiras paskutinių darbelių nuotraukas galit rast albume
Atsakyti
nelabai pagavau kas per usai kazko puse zinucius dinge arba pramoderuotos ax.gif

grazus darbeliai ir Olaivos ir Laimuzes ir dvi liemenes mazulytes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti